Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Ο βρώμικος ρόλος της Γαλλίας στην Ευρώπη.

Έχουμε διατυπώσει πολλαπλές φορές τον ρόλο της Γαλλίας στην δημιουργία του πολέμου στη Συρία και την υποστήριξη των Τζιχαντιστών. 
Συνεχόμενα δημοσιεύματα τελευταία αναδεικνύουν αυτό το βρώμικο ρόλο, που φαίνεται να είναι αντιευρωπαϊκός σε μορφή προδοσίας. Άραγε η Γερμάνια δεν τα γνωρίζει ή κάνει τα στραβά μάτια, επειδή έχει εμπορικά συμφέροντα με την Τουρκία.

Η Γαλλία «προδίδει» τις ευρωπαϊκές χώρες και κάνει πλάτες στον Ερντογάν – ΝΤΡΟΠΗ!

Η Γαλλία «προδίδει» τις ευρωπαϊκές χώρες και κάνει πλάτες στον Ερντογάν – ΝΤΡΟΠΗ!

Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν Μαρκ Ερό, ο ίδιος που διοργανώνει «συνόδους» υποστήριξης των ισλαμιστών της Συρίας και επέτρεψε στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να πραγματοποιήσει την Κυριακή πολιτική συγκέντρωση σε γαλλικό έδαφος, «άδειασε» τις ευρωπαϊκές χώρες που αισθάνονται απειλή από τον ερντογανικό ισλαμισμό και κρατώντας στάση «ίσων αποστάσεων», τόσο αστειάνθρωπος, κάλεσε την Τουρκία και τα ευρωπαϊκά κράτη να ρίξουν τους τόνους.

«Αφού δεν υπάρχει αποδεδειγμένη απειλή για τη δημόσια τάξη, δεν υπήρχε λόγος να απαγορευθεί η συνάντηση», ανέφερε το γαλλικό ΥΠΕΞ και απηύθυνε έκκληση για αποκλιμάκωση των εντάσεων ανάμεσα στην Τουρκία και αρκετά κράτη μέλη της Ε.Ε..
Επίσης, κάλεσε τις τουρκικές Αρχές να αποφεύγουν τις υπερβολές και τις προκλήσεις.
Η συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Τσαβούσογλου στη γαλλική πόλη Μετς αφορά την «ελευθερία του συνέρχεσθαι», είπε σχετικά ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν Μαρκ Ερό.
Οι Γάλλοι κάποια φωλιά έχουν «λερωμένη», να το θυμάστε αυτό. Δεν μπορεί οι τζιχαντιστές να έχουν προκαλέσει μια σειρά από λουτρά αίματος στη Γαλλία και να κρατάνε αυτή τη στάση.
Ή μπορεί απλά να πρόκειται για εντελώς «φοβικά» ανθρωπάκια, όλο το περιβάλλον του Ολάντ, για αυτό και η Λεπέν «καλπάζει» εκφράζοντας την οργή του γαλλικού λαού.
Απαράδεκτη η στάση της Γαλλίας και ντροπιαστική. Όχι ότι δεν ξέραμε τον Ζαν Μαρκ Ερό, αλλά είναι απαράδεκτο ευρωπαϊκές χώρες να δέχονται ερντογανικές επιδρομές και οι Γάλλοι να κάνουν τη φτηνή και ανόητη μικροπολιτική τους. Ξέρουν αυτοί τι εννοούμε. Γιατί έχουν τη «φωλιά» τους λερωμένη…

tribune.gr