Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Επίθεση με αέριο σε εισπρακτική εταιρεία στην Αθήνα...όχι λάθος...για σταθμό τρένου στο Αμβούργο μιλάει η είδηση...


Παρασκευή, 10/03/17

Γερμανία: Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο

Eπίθεση με αέριο σημειώθηκε στον σταθμό του τρένου Sternschanze στο Αμβούργο, αναφέρει η γερμανική Bild.

 Μεγάλες δυνάμεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής αναπτύχθηκαν στην περιοχή, ενώ πολλά ασθενοφόρα κατέφτασαν, προκειμένου να μεταφέρουν τραυματίες, κυρίως με αναπνευστικά προβλήματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, το αέριο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι δακρυγόνο, προήλθε από αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει σε καίριο σημείο.

Μέσα στον σταθμό υπήρχαν πάνω από 50 άτομα, ενώ κατέφτασε και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, προκειμένου να συνδράμει με τα εκπαιδευμένα μέλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον εφτά άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας έξι και δύο ετών.

Η γερμανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμών των δραστών, εστιάζοντας σε δύο άτομα, τα οποία, όπως ανακοινώθηκε, εντοπίστηκαν και είναι νεαρής ηλικίας.


http://www.kathimerini.gr

aegeanhawk.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)