Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ η πιο ανώμαλη κυβέρνηση όλων των εποχών, χαρίζουν τα λεφτά των φορολογούμενων σε κληρώσεις και τυχερά παιχνίδια.

Τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ έχουν καθημερινές αναφορές για τις κληρωτίδες του τζόγου και των τυχερών παιχνιδιών που θα ετοιμάσει τον Αύγουστο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Υπουργείου Οικονομικών.

Διαβάζουμε δημοσιεύματα όπως:


Ξεκινούν οι κληρώσεις της εφορίας

Ξεκινούν οι κληρώσεις της εφορίας
Ξεκινούν από τον Αύγουστο οι κληρώσεις της εφορίας για τα χρηματικά έπαθλα που θα κερδίζουν οι φορολογούμενοι με βάση τις δαπάνες τους με πλαστικό χρήμα....

Φαίνεται οι στόχοι τους δεν επιτεύχθηκαν τόσο με τα Capital Controls, όσο και με την υποχρέωση αγορών με τραπεζικές κάρτες για να πετύχει κάποιος φορολογούμενος το αφορολόγητο, όσο και με τις πληρωμές των εργαζομένων μόνο σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά και με τις πληρωμές στο δημόσιο μονάχα στις τράπεζες (ή και στα ταχυδρομεία), και επίσης την υποχρέωση πληρωμών από 500 ευρώ και πάνω χωρίς μετρητά και μόνο μέσω των τραπεζών.

Το ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεφύγει και ταλαντεύεται σε ρυθμούς σχιζοφρένειας, αρρωστημένοι άνθρωποι στα υπουργεία συμβουλεύουν και επιβάλουν στον λαό την τρελή παράνοια τους θεωρώντας την φυσιολογική. 

Ποιος μπορεί να πει ότι τα χρήματα των φορολογούμενων που αποδίδει ο καθένας εργαζόμενος ή συνταξιούχος στην εφορία, έχουν κάθε δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν για λοταρίες, όταν οι φόροι έχουν καθαρά ανταποδοτικό χαρακτήρα.

Αντί να φτιάξουν, την παιδιά, την υγεία και την διαφύλαξη των συνόρων μας, αντί να φροντίσουν να στηρίξουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τους ανέργους και τους ανθρώπους που λιμοκτονούν, τα φασισταριά του ΣΥΡΙΖΑ προβάλλουν τον τζόγο σαν σωτηρία για την χώρα.

Πίθηκομούρηδες πολιτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι  και τραπεζικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι και όσοι ακόμα προπαγανδίζουν την στέρηση της ελευθερίας μας, την παρακολούθηση μας σε κάθε μας αγορά, είναι οι συνεργοί και τα όργανα της Νέας Τάξης, που νομοθετεί Αντισυνταγματικούς νόμους, είναι αυτοί που χειραγωγούν την μάζα, που θέλουν ανθρώπους ρομπότ και αριθμοποιημένους.

Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους, νομίζουν ότι ο Έλληνας δεν έχει το DNA των προγόνων του που κυλά στο αίμα του, των Αρχαίων Ελλήνων που δίδαξαν πολιτισμό σε ολόκληρη την Οικουμένη, τέχνη και γράμματα, επιστήμη, πνεύμα, πολιτική και Δημοκρατία, έτσι με το ζόρι, με τον βιασμό μας, θέλουν να χάψουμε την δικιά τους παράνοια και τι περιμένουν; Να καθόμαστε σαν τα κουτάβια να παρακολουθούμε την λοταρία του Υπουργείου Οικονομικών, αντί να επαναστατήσουμε και να τους βάλουμε φωτιά;

 Η επιλογή είναι δικιά σας, υπάρχει ο δρόμος της αρετής και της ελευθερίας και ο δρόμος της υποδούλωσης και του ραγιαδισμού. 

Θα υπενθυμίσουμε :
Για τους αρχαίους Έλληνες η έννοια της τιμής ήταν πολύ σημαντική: καλύτερα νεκρός και τιμημένος παρά ζωντανός και ατιμασμένος. 


Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ... προτρέποντας τον κάθε πολεμιστή να επιστρέψει είτε με την ασπίδα του, ζωντανός, είτε πάνω σε αυτή...Νεκρός και τιμημένος.

(αναθεώρηση 9/7/17 18:35)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)