Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ο… «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ!

Η πολιτισμένη Ευρώπη του διαφωτισμού και της δημοκρατικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, διδάσκει και σε μας τους… κατσαπλιάδες πολιτισμό.
Απίστευτες φωτό με μεθυσμένους βρετανούς στον Κάβο της Κέρκυρας!
Σάλος έχει ξεσπάσει με σελίδα στο Facebook, όπου δημοσιεύονται φωτογραφίες και σχόλια από τα όργια Βρετανών, κυρίως τουριστών, στον Κάβο της Κέρκυρας.
Η περιοχή Κάβος στην Κέρκυρα προσελκύει πλήθος «φτηνού» τουρισμού και οι κραιπάλες τους γίνονται πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης.
Η «σκοτεινή» πλευρά αυτής της λατρείας έχει όμως, και δυσάρεστη γεύση…
Δεκάδες νεαροί μεθυσμένοι, γυμνοί, λιπόθυμοι εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που έχουν καταναλώσει βρίσκονται πεσμένοι στα πεζοδρομία, σε σκάλες, σε τουαλέτες, σε βεράντες ενοικιαζόμενων δωματίων και όπου άλλου, όταν ξεμένουν από δυνάμεις… Ένα θέαμα τραγικό και λυπηρό, συνάμα που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας Βρετανικά μέσα.
Οι δρόμοι γεμίζουν από ξέφρενους εικοσάρηδες που κρατούν μπουκάλια μπύρας και άλλων ποτών. Μεθυσμένοι φωνάζουν, τραγουδούν αλλά και «πιάνονται» στα χεριά για ασήμαντη αφορμή, κοιμούνται πάνω σε σκουπίδια…
Τι άλλο να πούμε. Δεν γίναμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης αλλά… κάτι χειρότερο.
ΝΙΚΟΣΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)