Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Το λαθρομεταναστευτικό κατάντημα της Αγγλίας... Αλλοδαπός βιάσε 15χρονη κι οταν αυτή ζήτησε βοήθεια από άλλο αλλοδαπό την βίασε κι αυτός...



Διπλό ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές στη βρετανική πόλη


Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην πόλη του Μπέρμιγχαμ η αδιανόητη ιστορία μιας 15χρονης κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από δύο ξεχωριστούς δράστες μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, η οποία απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη διπλή επίθεση να εμφανιστεί ώστε να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο ανδρών ο εφιάλτης της έφηβης ξεκίνησε αργά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Η 15χρονη βρισκόταν στον σιδηροδρομικό σταθμό του Γουίτον μαζί με μια φίλη της, όταν τις προσέγγισε ένας άνδρας ο οποίος έπεισε τη μία νεαρή να τον ακολουθήσει. Αφού την παρέσυρε σε ένα σκοτεινό και απομονωμένο σημείο του σταθμού, ο άνδρας κακοποίησε την 15χρονη.

Όταν την άφησε να φύγει μετά από μερικές ώρες, ήταν ήδη περασμένα μεσάνυχτα και το κορίτσι, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, σταμάτησε ένα αμάξι έξω από τον σταθμό για να ζητήσει βοήθεια. Τότε όμως συνέβη το αδιανόητο: Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντί να βοηθήσει τη 15χρονη της ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητο, τη μετέφερε σε ερημική τοποθεσία και εκεί την βίασε.

Με βάση την κατάθεση της νεαρής, και οι δύο δράστες ήταν 20-25 χρονών, με ασιατικά χαρακτηριστικά και αρκετά σωματώδεις.

Η κοπέλα βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, με τους γιατρούς να επισημαίνουν ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να αρχίσει να συνέρχεται από τον εφιάλτη της.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Μια όμορφη πολυπολιτισμική κοινωνία!!!!
Η πατρίδα μας βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτή την αισχρή κατάσταση χάριν των προδοτών...
Και φυσικά να ξέρετε ότι τα περισσότερα εγκλήματα αλλοδαπών αποκρύπτονται με εντολές των νεοταξιτών στους προδότες και αυτών με την σειρά τους προς τους αστυνομικούς...

Και για να βγαίνουν τόσα στην φόρα φανταστείτε πόσα γίνονται καθημερινά...
Και κάτι ακόμα...
ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ...
Φυλακίζονται για ελάχιστο διάστημα και κατόπιν βγαίνουν με τον ΝΟΜΟ Παρασκευόπουλου για να συνεχίσουν το έργο τους...
Σκοπός η μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας σε κόλαση ώστε να σηκωθούν να φύγουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ελληνες στο εξωτερικό...

Ηδη μια ανησυχητική πληροφορία μας έχει έρθει την οποία θα διασταυρώσουμε πολύ σύντομα, ότι ολόκληρα ακατοίκητα ή αραιοκατοικημένα ελληνικά χωριά γεμίζουν λαθρομετανάστες και γίνονται πλέον ισλαμικά χωριά... Ολα τα έρημα σπίτια στα χωριά κινδυνεύουν να γίνουν σπίτια λαθρομεταναστών ("προσφύγων" όπως τους αποκαλούν οι προδότες)

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για κεφαλοχώρι στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου που αποτελεί πλέον ένα πλήρως ισλαμικό χωριό...

1 σχόλιο:

  1. Ὅσο δέν ἐπαναστατεῖ ὁ λαός νά κρεμάσῃ τούς ΠΡΟΔΟΤΑΣ πολιτικούς καί ἐκκλησιαστικούς "ἡγέτας," ὅλ' αὐτά τά ἀπολύτως καταστροφικά φαινόμενα θά πληθαίνουν καί στήν "Ἑλλάδα" (ἡ ἀρχή ἔχει γίνει μέ τήν Μυρτώ). [Σημείωσις: Τά εἰσαγωγικά στήν λέξιν "Ἑλλάδα" σημαίνουν ὅτι, συμφώνως μέ τίς ἀξίες μέ τίς ὁποῖες ἔχουμε γαλουχηθῆ, αὐτά πού συμβαίνουν σήμερα εἶναι παντελῶς ξένα, ἤ μᾶλλον ἀντίθετα, μέ τήν ἠθικήν, τόν πατριωτισμόν, τήν Ὀρθοδοξίαν κ.λπ., ἰδανικά τά ὁποῖα καταργοῦν σταδιακῶς οἱ Σατανισταί μέ ἀντισυνταγματικούς καί ἀνηθίκους νόμους, καθώς καί μέ τόν ἐποικισμόν τῆς "Ἑλλάδος" μέ μουσουλμάνους "πρόσφυγες" (διάβαζε αὐριανούς τζιχαντιστάς).]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)