Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ

 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ! 


ΒΙΝΤΕΟ: ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ


Το τέχνασμα της κάλπης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει για μία ακόμη φορά ο ψευτοαριστερός δωσίλογος  Τσίπρας.

Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Παραπολιτικά υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης να αντικαταστήσει το Συμβούλιο της Επικρατείας με ένα Συνταγματικό Δικαστήριο και για το λόγο αυτό θέλει να κάνει δημοψήφισμα.


ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠ[ΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!

Έτσι εξηγούνται και οι διαρκείς κυβερνητικές επιθέσεις ενάντια στην δικαιοσύνη...

Το σχετικό δημοσίευμα θυμίζει πως στις αρχές του μήνα, στη διάρκεια της προ ηµερησίας διατάξεως συζήτησης για την απόφαση του Eurogroup, ο Τσίπρας ξάφνιασε τους πάντες όταν επέλεξε να ανοίξει τη δευτερολογία του στη Βουλή με µια αιχµηρή αναφορά στην απόφαση του ΣτΕ που είχε κρίνει
αντισυνταγµατική την παράταση, πέραν της πενταετίας, της παραγραφής των φορολογικών αδικηµάτων όσων εµπλέκονται στις λίστες της φοροδιαφυγής.

Ο πρωθυπουργός, εγκαλώντας τη Ν.∆. ότι επέχαιρε µε την απόφαση του ΣτΕ, ανέφερε µεταξύ άλλων πως: «Θα σας θέλαµε σύµµαχο και όχι να χαίρεστε για το αν ισχύσουν ίσως διάφορα θεσµικά εµπόδια ίσως ίσως λέω, γιατί το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο µονοπάτι».

«Η συγκεκριμένη αναφορά δια στόματος Τσίπρα «για άλλο μονοπάτι», ουσιαστικά, «νομιμοποίησε» την κλιμακούμενη αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη, στην οποία παίρνουν μέρος όλο και περισσότεροι θεσμικά ή μη ενδιαφερόμενοι, αλλά και κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης και η οποία μονοπωλεί πλέον την εσωτερική επικαιρότητα», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η εφημερίδα.

Ο καλός δωσίλογος έχει πολλά plan, b, c, d, e, μέχρι και plan z!

Φτάνει να είναι αρεστός στους τοκογλύφους!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ  ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)