Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ… Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΙΝΑΡΕ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την εξωφρενική θεωρία ότι η Ελλάδα φταίει για τον σεισμό της Κω που είχε σαν συνέπεια να καταρρεύσει το μουσουλμανικό τέμενος αλλά και για τις ζημιές και των άλλων μουσουλμανικών κτισμάτων στα νησιά, προβάλλει το γνωστό τουρκικό Κέντρο Βαλκανικών Στρατηγικών Ερευνών, «BASAM». Μάλιστα!
Όπως υποστηρίζει το εν λόγω τουρκικό Κέντρο, παίρνοντας αφορμή τον τελευταίο καταστροφικό σεισμό στην νήσο Κω με συνέπεια να υποστεί πολλές
ζημιές το μουσουλμανικό τέμενος και να καταρρεύσει ο μιναρές, αυτό οφείλεται στην πλήρη εγκατάλειψη και περιφρόνηση της Ελλάδας στα μουσουλμανικά κτίσματα με συνέπεια να τα έχουν φέρει στην σημερινή κατάντια.
Συγκεκριμένα για την κατάρρευση του Cezayirli HASAN Paşa τζαμιού της Κω, το φτιάξιμο είναι… της Ελλάδας γιατί δεν προέβηκε στις αναγκαίες εργασίες ανακίνησης του.
Αλλά δεν φτάνει αυτό. Όπως υποστηρίζει το Κέντρο η Ελλάδα έχει προβεί στην συστηματική καταστροφή 400 χρόνων οθωμανικής κληρονομίας των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, ενώ εγείρει και ζήτημα τουρκικής μειονότητας στην Κω και στην Ρόδο, που την υπολογίζει στην μεν Κω στις 2 χιλιάδες, ενώ στην Ρόδο στις 5.000.
Δηλαδή φτάνει στον «στόχο», δηλαδή με αφορμή τον τελευταίο σεισμό στην δημιουργία ζήτημα μειονότητας και στα Δωδεκάνησα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)