Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

Image result for ελστατ γεωργιου
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 09.00 3το ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΦΗΝΩΝ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ 
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΣΤΑΤ


Στις 31 Ιουλίου συνεχίζεται η δίκη του πρώην πρόεδρου της ΕΛΣΤΑΤ (μέλος στο ΔΝΤ) Ανδρέα Γεωργίου.
όπως γνωρίζετε όσοι είχατε παραστεί  στις 18 Ιουλίου, το σώμα των δικαστών διαπιστώσατε τις προθέσεις του σώματος των δικαστών, ακούσατε πως προσπαθούσαν να συγκαλύψουν τα ντοκουμέντα τα οποία παρουσίασαν οι μάρτυρες πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ κ.κ Ζωή Γεωργαντά και Νίκου Λογοθέτη.
Σας καλούμε να υποστηρίξετε με την παρουσία σας την συνέχεια αυτής της δίκης την Δευτέρα, 31 Ιουλίου, ώρα 09.00 πμ στο 3ο Τριμελές Εφετείο Αθηνών (Οδός Κυρίλλου Λουκάρεως).

Μπορεί το συγκεκριμένο γεγονός να είναι απαγορευτικό θέμα για τους δημοσιογράφους και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, που ως γνωστό προσπαθούν να φιμώσουν κι αυτοί με την σειρά τους  όποια φωνή αντιστέκεται κι εκθέτει το καθεστώς
Ο Ανδρέας Γεωργίου θεωρείται αυτουργός στα παραποιημένο, πλαστογραφημένο  έλλειμμα το οποίο όπως γνωρίζετε οδήγησε στην πρώτη Μνημονιακή συνθήκη δηλαδή στο πρώτο και καθοριστικό βήμα για το ξεπούλημα της Ελλάδας και την φτωχοποίηση μας.  

(Εστάλη από συνεργάτη)