Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ο Αρμαγεδώνας απέχει μόνο δυόμιση λεπτά

Είστε έτοιμοι να πεθάνετε; Εσείς και εγώ θα πεθάνουμε, και όχι από τα γηρατειά, επειδή οι συνάδελφοί μας Αμερικανοί έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και οι πανάθλιοι πιστεύουν όλα τα ψέματα που μας οδηγούν στη σίγουρη καταστροφή μας. Αυτό μας λένε οι πυρηνικοί επιστήμονες. Και έχουν δίκιο. 

Μπορείτε να κατανοήσετε αυτόν το παραλογισμό;  Ο πρόεδρος Τραμπ  είναι υπό επίθεση πλήρους κλίμακας από το στρατιωτικό συγκρότημα και ασφάλειας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα εκπορνευμένα μίντια των ΗΠΑ (presstitute media), το Δημοκρατικό Κόμμα, καθώς και από πολλούς
ρεπουμπλικάνους, όπως τον ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή από τη Νότια Καρολίνα, Lindsey Graham, και τον ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή από την Αριζόνα, Τζον Μακέιν, μόνο και μόνο επειδή ο πρόεδρος Τραμπ θέλει να μειώσει τις επικίνδυνες εντάσεις μεταξύ των δύο μεγάλων πυρηνικών δυνάμεων.

Πως εξηγείται η παντελή έλλειψη ανησυχίας για την ίδια τη ζωή τους από μέρος των πληθυσμών της Νότιας Καρολίνας και της Αριζόνα που στέλνουν στη Γερουσία, και συνεχίζουν να στέλνουν στη Γερουσία, δύο αποφασισμένους στόκους έτοιμους να προκαλέσουν πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας;

Πρέπει να αισθάνονται πολύ ενθουσιασμένοι που δεν μπορούμε να κάνουμε την ίδια ερώτηση στις 50 πολιτείες και σχεδόν όλες τις περιοχές του Κογκρέσου.
Μπορείτε να θέσετε την ίδια ερώτηση σχετικά με το μπουρδέλο γνωστό ως "τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης".  Δεν θα υπάρξει κανένας ζωντανός αν δημοσιεύσει ή διαβάσει τίτλους για έναν πόλεμο τον οποίον βοηθούν να προωθηθεί.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο υπόλοιπος κόσμος μαζί με κάθε ζωή στη γη στέλνονται στους τάφους τους λόγω της ολικής αποτυχίας της αμερικανικής ηγεσίας.

Γιατί οι Αμερικανοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οποιοσδήποτε "ηγέτης" που προκαλεί πόλεμο με άλλη μεγάλη πυρηνική δύναμη πρέπει να θεσμοποιηθεί αμέσως ως εντελώς τρελός;

Γιατί οι πανάθλιοι Αμερικανοί κάθονται νύχτα με νύχτα μπροστά στην τηλεόραση απορροφώντας τα ψέματα που τους οδηγούν πέρα ​​από κάθε αμφιβολία στο θάνατο τους;
Η Αμερική απέτυχε για τον εαυτό της και τον κόσμο.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι ο Paul Craig Roberts
Πνευματικά δικαιώματα ©  Δρ. Paul Craig Roberts Paul Craig Roberts, 2017

Μετάφραση: Κριστιάν Ακκυριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)