Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΑΛΑΛ ΓΙΑ…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΛΑΜ (βίντεο)

Να λοιπόν που και στην Ελλάδα πολλές και μάλιστα γνωστές ελληνικές εταιρείες τροφίμων και όχι μόνο, προωθούν προϊόντα χαλάλ για την ισλαμική και όχι μόνο κοινότητα της χώρας και μάλιστα με τις διεθνείς προδιαγραφές.
Εντύπωση κάνει ο κατάλογος των εταιρειών που σιγοντάρουν με αυτόν τον τρόπο στην εδραίωση και επέκταση της ισλαμικής παρουσίας στην χώρα μας. Αγοράζοντας χαλάλ, βοηθάς στην εξάπλωση του ισλάμ.
Στην Ελλάδα έχουν ήδη πιστοποιηθεί σημαντικές ελληνικές εταιρείες παραγωγής τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών όπως οι Nestlé Hellas και Παπαγάλος Λουμίδη, Κολιός, ΕΨΑ, Provil, Πιτένης, Άλφα Κουκουτάρης, καθώς και οι παραγωγοί κομπόστας ροδάκινου Κρόνος, Παυλίδης και Venus Growers.
Σε λιγο καιρο λοιπόν το χαλάλ θα κυριαρχεί και στο… Ελαδιστάν!
Πηγή : Κατανυξις, Δημήτρης Καρατζάς
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)