Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 31ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2017




ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ210 3250220

Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Η Ανώτατη Δικαιοσύνη πολλές φορές με την αιτιολογία ότι δεν λειτουργεί Συνταγματικό δικαστήριο στην Ελλάδα θάβει ή νομίζει ότι θάβει καραμπινάτες υποθέσεις εσχάτης προδοσίας, αγνοώντας ότι ένας ολόκληρος μηχανισμός Ελλήνων Πατριωτών εργάζεται αθόρυβα συγκεντρώνοντας στοιχεία και ζητώντας από τα «Ξύλινα Τείχη…..» κάθε μορφής βοήθεια.

Σε περίπτωση που η υπόθεση δεν μπορεί να ταφεί τότε η Ανώτατη Δικαιοσύνη αναιρεί την απόφαση και η υπόθεση ξαναδικάζεται. Η τακτική αυτή τελικά παρέχει τυπική κάλυψη στην Ανώτατη Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία κρυπτόμενη πίσω από το δάκτυλό της, αφήνει άλλους να βγάλουν το φίδι έξω από την τρύπα.

Διεφθαρμένοι Δικαστικοί, πολιτικές και λοιπές πιέσεις προς τους μάρτυρες καθώς και το πέρασμα του χρόνου αποτελούν τα μέσα με τα οποία κλείνουν αυτές οι υποθέσεις.


Σημαντικό στην υπόθεση Γεωργίου είναι ότι την ώρα που η Δικαιοσύνη αναιρούσε το βούλευμα με το οποίο απαλλάχθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, η κυβέρνηση έσπευσε να τον αποζημιώσει για τα δικαστικά του έξοδα, επιβεβαιώνοντας πλήρως την έλλειψη παντός μέτρου δικαίου και την υποτακτικότητα της έναντι των απαιτήσεων των τοκογλύφων δανειστών

Μέσα στα προαπαιτούμενα της τρόικας για να κλείσει η συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση, ήταν η απαίτηση να «θαφτεί» το θέμα του Γεωργίου και να βγει στον... αφρό ο κατηγορούμενος για την παραποίηση των στοιχείων.

Όπως γνωρίζετε όσοι είχατε παραστεί στις 18 Ιουλίου στο δικαστήριο στην υπόθεση Γεωργίου, οι δικαστές προσπάθησαν να συγκαλύψουν τα ντοκουμέντα τα οποία παρουσίασαν οι μάρτυρες πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ κ.κ Ζωή Γεωργαντά και Νίκος Λογοθέτης.

Μεθαύριο Δευτέρα, 31η Ιουλίου 2017 και ώρα 10.00 στο 3ο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, στην διεύθυνση Κυρίλλου Λουκάρεως στην Αθήνα, στον 6ο όροφο, η Ελληνόφωνη Δικαιοσύνη καλείται να αποφασίσει για την προδοσία που επιτελέσθηκε από τον Ελληνόφωνα υπάλληλο της Goldman Sachs, Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος βάσει σχεδίου της Νέας Τάξεως Πραγμάτων (ΝΤΠ) προσελήφθη από την κυβέρνηση του ΓΑΠ ως Διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας με απώτερο σκοπό την δήθεν επανεκτίμηση του ελλείμματος της Χώρας.

Έτσι το έλλειμμα από 5.4%, μετά από αδιαφανείς υπολογισμούς, έφτασε σε 15,2% με συνέπεια να ανοίξει άλλη μία φορά η Κερκόπορτα της Ιστορίας και να συρθεί η Ελλάδα με το ζόρι στην εντατική, που το ΔΝΤ και η ΕΕ έχουν καθιερώσει, για όσους πέπρωται να γίνουν δωρητές ζωτικών οργάνων ή/και να υποστούν τελικά την βάσανο της «ευθανασίας».

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανήκει στα Αμερικανοτραφή σαπρόφυτα της ΝΤΠ, όπως οι ΓΑΠ, Καμίνης, Ροζάκης κλπ. και ευρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τα Γερμανοτραφή σαπρόφυτα της ΝΤΠ, του κλάδου Σημίτη, SIEMENS κλπ.

Ποτέ στην Παγκόσμια Ιστορία μία Χώρα δεν υπέστη τέτοιας έκτασης και έντασης συντονισμένη επίθεση με αποτέλεσμα την διάλυση της οικονομίας της, την σβέση της πνευματικής και πολιτιστικής της ακτινοβολίας, την απαξίωση της Δικαιοσύνης, βασικού συστατικού της ηθικής και του Δημοκρατικού πολιτεύματος, την ψυχολογική τρομοκράτηση - δολοφονία του Λαού και τον εξευτελισμό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δια του παρόντος καλείσθε να ενισχύσετε ένα γεγονός ιστορικής σημασίας, όπου θα καταγράψετε βήμα προς βήμα τον πιθανό ευτελισμό της πάλαι ποτέ αδέκαστης πατριωτικής δικαιοσύνης, θα ιδείτε ιδίοις όμμασι τον Ιούδα τον Ισκαριώτη και τους υποστηριχτές του, θα διακρίνετε τους Δούρειους Ίππους που θα μεταφέρουν άμεσα τα αποτελέσματα της δίκης στους Πάτρωνές τους, θα παρακολουθήσετε τους μάρτυρες κατηγορίας εφόσον δεν έχασαν τις αντοχές τους και τέλος θα αφουγκρασθείτε τους εαυτούς σας, δηλαδή αυτούς που επιμένουν Ελληνικά.

Ένα ερώτημα προς τον κ. Γεωργίου είναι: Κύριε Γεωργίου δεν γνωρίζατε ότι ο τριπλασιασμός του ελλείμματος θα κατέστρεφε την Ελλάδα;

Το αίτημα προς την Ελληνική δικαιοσύνη είναι: Εκτός από το «πόθεν έσχες» των λειτουργών σας, δεν γνωρίζετε πόσα τέκνα δικαστικών και εισαγγελέων έχουν επανδρώσει τις νομικές υπηρεσίες των Τραπεζών και των ασφαλιστικών εταιρειών;

Πρέπει να γίνει καταγγελία της Κυβέρνησης και ολοκλήρου του Πολιτικού συστήματος για την χρηματοδότηση των εξόδων ενός πιθανώς ενόχου πριν από την απόφαση του δικαστηρίου.

Αίτημα προς τον Ελληνικό Λαό: Όλες οι Εθνικής σημασίας δίκες να ανατίθενται σε Στρατοδίκες.

Απαίτηση προς τους μάρτυρες κατηγορίας: Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό.

Θα είναι λυπηρό όταν θα έχει διαλυθεί η Ελλάδα κάποιο Διεθνές Δικαστήριο να μας δικαιώσει ως έπραξε με τον Μιλόσεβιτς.

Αναμεταδώστε το παρόν, ο χώρος και ο χρόνος του Τριμελούς Εφετείου ενδείκνυται για περαιτέρω συνένωση των δυνάμεών μας, ο αγών συνεχίζεται.

Από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

της ΠΑΤΡΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Στέργιος Σμυρλής

6944325056


(Εστάλη από τον κ. Στέργιο Σμυρλή)

1 σχόλιο:

  1. polithiron@blogspot.gr

    Σκοπός του ιστολογίου
    Η σελίδα "ΠΟΛΥΘΥΡΟΝ" δημιουργήθηκε για να ενημερώσει και να βοηθήσει όποιον ενδιαφέρεται για τη δυνατότητα να παρέχει στο παιδί/στα παιδιά του, διδασκαλία κατ’ οίκον για τους αυτονόητους λόγους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)