Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Εκπληκτική αγγελική φωνή σε μια κοπέλλα με απίστευτη δύναμη ψυχής....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ....
Κι όχι αυτή της σεξουαλικής διαστροφής που η Νέα Τάξη έχει λυσσάξει να επιβάλλει παντού στην κοινωνία μας.... και ειδικά στα μικρά παιδιά μας.



Ευχαριστούμε τον πολύ καλό μας φίλο Θάνο, που μας έστειλε το συγκινητικό βίντεο και τον υπέροχο σχολιασμό του που σας παραθέσαμε στην αρχή.

Εμείς συμπληρώνουμε ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτή την κοπέλα, τόσο θα ελπίζουμε ότι όλα είναι δυνατά, ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει θαύματα και πολλές φορές ο Θεός του δίνει αυτό που του χρειάζεται για να γίνει το θαύμα. 

Εμείς χρειαζόμαστε μια πατρίδα ελεύθερη, μια Ελλάδα ελεύθερη, χωρίς δοσίλογους πολιτικούς, χωρίς Γερμανική κατοχή.
Επειδή μπορούμε να τα καταφέρουμε, υπενθυμίζουμε ότι μας λείπει η ένωση μας, που μπορεί να ξεκινήσει από την κάθε γειτονιά, από την κάθε κοινότητα τους δήμους και ολόκληρη την χώρα...
Ελπίζουμε και θα τα καταφέρουμε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)