Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η αποδοκιμασία των ψευτοχριστιανών για τις συγκεντρώσεις κατά της κάρτας πολίτη.

Οι συνεργάτες και διαχειριστές του ιστολογίου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμμετέχουμε ενεργά από το 2010 στις διοργανωτικές επιτροπές των συγκεντρώσεων κατά της Κάρτας Πολίτη που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.
Σε όλες αυτές τις διοργανώσεις πάντα υπήρχε η συνεργασία κληρικών και λαϊκών από το νέο και παλαιό ημερολόγιο, επειδή ο εχθρός μας είναι κοινός, επειδή η Κάρτα Πολίτη δεν ξεχωρίζει θρησκείες, ούτε φύλο, επειδή η ηλεκτρονική σκλαβιά θα είναι για όλους τους ανθρώπους.

Μετά λύπης μας παρατηρούμε διακεκριμένα ιστολόγια που έχουν κύριο σκοπό να προβάλλουν θεολογικά θέματα, προσπαθούν και καταφέρνουν να σπείρουν την διχόνοια και να σαμποτάρουν τις συγκεντρώσεις, σε σημείο που τα δημοσιεύματα τους αλλά και πιθανότατα με την επικοινωνία τους με τις μητροπόλεις να επηρεάζουν και να σταματούν την υποστήριξη τους.

Συγκεκριμμένα ο φίλος μας Στέφανος Μ. στο ιστολόγιο του "Σ-Κ." στις 18/5
αλλά και στις 22/5 διαβάλλει με κατασκευασμένα ψέματα (λαμβάνοντας τμήματα προτάσεων και χρησιμοποιώντας τα έτσι ώστε να δίνουν το νόημα που ο ίδιος επιδιώκει) και τεχνικές που μόνο τα σημερινά ΜΜΕ κατά - κόρων εφαρμόζουν.
Για αυτό η μισή αλήθεια δεν είναι αλήθεια, αλλά κατασκευασμένη διαστροφή.
Μια διαστροφή που αποδεικνύεται από την ίδια του τη ζωή, ένας άνθρωπος που ήταν συνεργάτης σε συλλόγους με το παλαιό ημερολόγιο και πιθανότατα διώχτης και επικριτής του Νέου ημερολογίου, ξαφνικά ανατρέπει τα πάντα και στρέφεται ενάντια των συνεργατών του στο παλαιό ημερολόγιο.
Κάτι παρόμοιο συναντήσαμε με τον φίλο μας τον Κώστα, του ιστολογίου "Α-Ε." υποτίθεται συνεργάτης και φίλος ιερέων που συμμετείχαν στην περσινή συγκέντρωση κατά της Κάρτα Πολίτη, που από το μένος του για τους Παλαιοημερολογίτες δεν δίστασε να κατηγορήσει τους φίλους του και να γράφει στην σελίδα του: να ζητήσουν δημόσια συγνώμη επειδή λέει ότι παρέσυραν τον κόσμο σε μια τέτοια συγκέντρωση, προσβάλλοντας έτσι το ράσο και την ιεροσύνη.

Είναι φοβερό πως ο διάβολος έχει κυριεύσει την ψυχή των Χριστιανών, με μίσος και απληστία. 
Να ακούμε Χριστιανούς να ξεστομίζουν ότι θα μας καπελώσουν οι Νεοημερολογίτες και από την άλλη πλευρά ότι μας καπέλωσαν οι Παλαιοημερολογίτες, ψυχραίνοντας την ψυχή τους γεμίζοντας την με φθόνο.

Τελικά είμαστε άξιοι της καταστροφής μας, αφού τα μάτια μας και η όραση μας είναι με παρωπίδες, νομίζοντας ότι εμείς και μόνο εμείς είμαστε οι σωστοί, οι ανώτερα θρησκευόμενοι, αυτοί που ο Θεός μας φωτίζει, αλλά τελικά αυτό το φως είναι το σκοτάδι που ο διάβολος μας χάρισε απλόχερα επειδή του κάναμε όλα τα χατίρια.

Στέφανε και Κώστα με αγάπη γράψαμε αυτά τις λίγες λέξεις, ελπίζοντας ότι θα συνειδητοποιήσετε ότι με την στάση σας κάνετε μεγάλο κακό στην Ορθοδοξία, τόσο που λυπόμαστε και μας κάνετε να αηδιάζουμε με την στάση σας. Γίνατε χειρότεροι από αυτούς που κατακρίνετε κάτι που μόνο ο Θεός μόνο έχει δικαίωμα να εξασκήσει με την δικιά Του θεία κρίση. 

Χριστιανισμός είναι αγάπη και οτιδήποτε άλλο διαφορετικό της αγάπης είναι ψευτοχριστιανισμός.

(Εστάλη από συνεργάτη του ιστολογίου - φωτογραφία από την συγκέντρωση της 21/5/2017 στην διεύθυνση ethnikometopo.gr)

1 σχόλιο:

  1. Ο γέροντας Παΐσιος είπε πως θα αντιδράσουν στις ταυτότητες μόνο λίγοι χριστιανοί μαζί με το ΚΚΕ ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)