Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Κύριε Υπουργέ,,,,,, των Οικονομικών βεβαίως βεβαίως…. Ότι έχει ήδη πωληθεί και ότι πωληθεί από δω και πέρα θα εθνικοποιηθεί

Θέμα: Κύριε Υπουργέ,,,,,, των Οικονομικών βεβαίως βεβαίως…. Ότι έχει ήδη πωληθεί και ότι πωληθεί από δω και πέρα θα εθνικοποιηθεί.

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος   vafkanast@gmail.com
Κύριε Υπουργέ,,, των Οικονομικών βεβαίως βεβαίως,,, σίγουρα θα ακούσατε την πρώτη ομιλία της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ από μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, που παραδίδει μαθήματα οικονομικών ο Οικονομολόγος κύριος Ευαγγελόπουλος Ηλίας….

Δείτε εδώ για να θυμηθείτε >>>>>>
Πόσο πρακτικά είναι ορισμένα, αν όχι τα περισσότερα πράματα στην ζωή μας, που αγωνιούμε να βρούμε ουσιαστικές λύσεις και τελικά μπλέκουμε όπως το κουβάρι,,,, και άκρη δεν βρίσκουμε.
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το κουβάρι το μπλέκουμε με δόλο,,,, και μάλιστα θυσιάζουμε 10.000.000 και πλέον Έλληνες πολίτες στον βωμό του νέου (από το παρελθόν βεβαίως βεβαίως) Θεού σας;;;; Ναι για το €υρώ μιλάω…..

Εδώ την απάντηση εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες την γνωρίζουμε,,, αν θα διενεργούσατε ένα δημοψήφισμα, για παράδειγμα πια τιμωρία επιθυμεί ο Λαός για τους Προδότες και τους Κλέφτες,,,, θα έκανε την διαφορά η απάντηση της ΚΡΕΜΑΛΑΣ…!!!!!

Εσείς οι πτυχιούχοι πολιτικοί,,, θα επιθυμούσατε κάτι άλλο, όπως πχ έναν υποβιβασμό, από Υπουργό σε  Βουλευτή,,, έτσι δεν είναι;;;
Εμείς μέχρι τότε θα κάνουμε και άλλο υπομονή,, γιατί το άδικο κάποια στιγμή πληρώνεται,, και μάλιστα με χειρότερο τρόπο.
Το μόνο που μπορείτε να πετύχετε με την Εγκληματική σας οργάνωση είναι να κάνετε πολλές μετάνοιες, εξομολογήσεις, έτσι για να βοηθηθείτε από την τιμωρία Που ζυγώνει,,,, αυτής της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…. (διαβάστε τους σκοπούς τους και θα καταλάβετε)
Μέχρι τότε, παρακολουθήστε κάτι που σας ενδιαφέρει, μήπως και αλλάξετε ρότα τελευταία στιγμή,,, πριν την ώρα της κρίσης…..

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
Ότι έχει ήδη πωληθεί και ότι πωληθεί από δω και πέρα θα εθνικοποιηθεί… >>>>>>>>>>>>>>
Με αγάπη….

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)