Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ανακοινώνουμε την σύσταση και δράση ομάδων αντι-χούλιγκαν σε επτά περιοχές στην Αττική και σε δύο περιοχές στην Θεσσαλονίκη υπό την εποπτεία μας .

 
Η μεγαλύτερη ομάδα συστήνεται για την περιοχή του εξαρχιστάν ….. «Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος» , ανεγκέφαλοι .
Η αυτοπροστασία της κοινωνίας αναπτύσσεται όταν ¨υποχωρεί ¨ το κύρος της Δικαιοσύνης και «δεν μπορεί » η δημόσια δύναμη … κύριοι .
Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να νιώθουν ασφαλείς , να κινούνται με ασφάλεια και να απολαμβάνουν την προστασία της πολιτείας . Η αστυνομία από την άλλη πλευρά – και γενικά η δημόσια δύναμη – έχει υποχρέωση άμυνας υπέρ της πολιτείας και της κοινωνίας , ήτοι υποχρέωση για σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου και προσαγωγής , όταν και όπως ο νόμος ορίζει ….. κύριοι εισαγγελείς ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ;


Οι πολίτες όμως έχουν το δικαίωμα σύλληψης ( εκτός εάν πρόκειται για πταίσμα ) και κράτησης του δράστη έως την παράδοσή του στην Αρχή , ενώ η αστυνομία την νομική υποχρέωση για συλλήψεις και προσαγωγές , η παράληψη αυτή συνιστά παράβαση καθήκοντος .

Σύμφωνα με το αρ. 20 ΠΚ . αποκλείεται ο άδικος χαρακτήρας της πράξης όταν η πράξη αυτή αποτελεί ενάσκηση δικαιώματος ή εκπλήρωση καθήκοντος, που επιβάλλεται από τον νόμο. Όταν δε , υπάρχουν οι προϋποθέσεις της θεμιτής αυτοδικίας του αρ. 282 ΑΚ , τότε υποχωρεί η διάταξη της αυτοδικίας αρ 331 Π.Κ αφού υπάρχει το δικαίωμα άσκησης αγωγής και δεύτερον, αναγκάζεται ο πολίτης να ενεργήσει με αυτό τον τρόπο, διότι δεν μπορεί να φθάσει έγκαιρα η βοήθεια της αρχής.

Σε πρώτη φάση οι ομάδες θα συγκεντρώνουν πληροφορίες που θα τις μεταβιβάζουν ΚΑΙ σε αστυνομικές υπηρεσίες της επιλογής μας που θα τους υποδείξουμε .
…. συνεχίζεται !!!


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
(Τομέας , Νόμος – Τάξη και Ηθική )
omada.h.policing@gmail.com

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)