Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, κυρίως η αξιωματική, οφείλουν να βάλουν στην θέση τους όσους κατηγορούν την πατρίδα μας όταν μάλιστα οι ίδιοι οι κατήγοροι δεν είναι καθαροί.

Γράφουν η Ζωή Γεωργαντά και ο Νικόλαος Λογοθέτης

Αγαπητοί, μην εκπλήσσεσθε διότι μέχρι τις 29 Μαΐου θα δούμε σωρεία χυδαίων επιθέσεων από τους εκπροσώπους των δανειστών για την προστασία του εγκάθετού τους που δυστυχώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εγκατέστησε παράνομα στην κεφαλή της Στατιστικής μας Υπηρεσίας, της ΕΛΣΤΑΤ, αφού πολύ πιθανόν γνώριζαν πολύ καλά, τουλάχιστον ο επίορκος τότε Υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ότι ήταν παράνομος.

Εκτίμησή μας είναι επίσης ότι το διωκόμενο στις 29 Μαΐου αυτό άτομο εκβιάζει τους εντολείς του ότι αν δεν προβούν στις κατάπτυστες επιθέσεις κατά του Ελληνικού Κράτους και της Δικαστικής Λειτουργίας της πατρίδας μας, αυτό το άτομο θα καταθέσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη δια των δικηγόρων του ότι όλοι τους ήξεραν ότι αυτός δεν είχε παραιτηθεί από το ΔΝΤ, όταν αυτός παραπλανούσε δια του ψεύδους την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και κατά συνέπεια το Ελληνικό Κράτος. 

Σήμερα είδαμε άλλες δύο ειδεχθείς επιθέσεις που δείχνουν την πνευματική παράκρουση των κατηγόρων: Η μία από τον σχετικά νέο δικηγόρο φιλόδοξο και ικανό για τα πάντα όπως φαίνεται, Αμερικανό Ρεπουμπλικάνο, κ. Andy Bar, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ο οποίος χαρακτήρισε την δίωξη κατά του Γεωργίου ως «πολιτικό κυνήγι μαγισσών». Ας δούμε όμως το ποιόν του κυρίου Andy και την πολύ πιθανή ιδεολογική του σχέση με τον διωκόμενο Γεωργίου. Μια μικρή διερεύνηση του βίου και της πολιτείας αυτού του κυρίου στην κυριολεξία μας σόκαρε: Εκτός του ότι ο Andy μας:  

(1) Ήταν στενότατος συνεργάτης του κυβερνήτη της Πολιτείας του Κεντάκυ, Ernie Fletcher, ο οποίος καθώς και πολλοί συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και ο Andy, καταδικάστηκαν το 2006 διότι είχαν παραβιάσει το σύστημα αξιοκρατίας της πολιτείας αυτής, παραβάτης δηλαδή του νόμου και θιασώτης πελατειακής νοοτροπίας και o Andy, και γι’ αυτό συμπάσχει με τον Γεωργίου, η δε συνολική διοίκηση του Fletcher είχε χαρακτηριστεί ως πανώλη για την πολιτεία του Κεντάκυ.  

(2) Καταδικάστηκε για κατοχή πλαστής άδειας οδήγησης.  

(3) Διώχθηκε για δημόσια δηλητηρίαση με ποτά και ναρκωτικά, και  

(4) το πιο ειδεχθές: είναι Μέλος  της ρατσιστικής, σχεδόν σατανικής Ελληνοαμερικάνικης Πανεπιστημιακής αδελφότητας ΣΑΕ (Σίγμα Άλφα Έπσιλον) που εκτελεί σκοτεινές τελετουργίες, υποβάλει φοιτητές σε αχαλίνωτη μέθη, σεξουαλικά όργια και κάθε είδους βασανισμούς που έχουν χαρακτηριστεί ως βασανισμοί τύπου Γκουαντάναμο. (Βλ. την λίστα των κοινωνικά και επαγγελματικά γνωστών μελών, ενότητα US House of Representatives στην ιστοσελίδα  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sigma_Alpha_Epsilon_members) Η αδελφότητα έχει 9 θανάτους στο ενεργητικό της από το 2006 και πάνω από 100 σημαντικοί πυρήνες της έχουν διωχθεί, ενώ τουλάχιστον 15 έχουν σφραγιστεί από την Δικαιοσύνη. Ένα υποψήφιο μέλος της ΣΑΕ στο Πανεπιστήμιο του Σάλζμπουρυ στο Μέρυλαντ (όπου ζεί ως άρχοντας ο Γεωργίου) λέγεται ότι κτυπήθηκε με ρόπαλο, εξαναγκάστηκε να πιεί αλκοόλ μέχρι απώλειας της συνείδησής του, κλείστηκε σε υπόγειο για 9 ώρες χωρίς τροφή, νερό και τουαλέτα, ενώ υποβλήθηκε σε μαρτύριο πολύ δυνατής μουσικής όπως στο Γκουαντάναμο. Οι δηλώσεις ενός τύπου σαν τον Andy, τι αξία μπορούν να έχουν; Βλ. τις εξής αναφορές: 
 

Όπως φαίνεται, ο διωκόμενος Γεωργίου είναι τουλάχιστον κοντινός γνωστός του Andy Bar, ίσως και πολύ μα πολύ γνωστός. Ο Andy, μολονότι δικηγόρος και εκπρόσωπος του Αμερικάνικου λαού, παραμερίζει κατά τις συνήθειές του το κράτος δικαίου και το ότι ο Γεωργίου παρέβη τον νόμο. Διερωτόμαστε, λοιπόν, μήπως και ο Γεωργίου είναι μέλος της αδελφότητας ΣΑΕ; Αυτό θα εξηγούσε την σαδιστική σχεδόν συμπεριφορά του κατά του προσωπικού της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και κατά των Ελλήνων. Ακόμα, η συμπεριφορά του στο ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και στην Βουλή, ήταν από πολύ περίεργη μέχρι σαδιστική. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε!  

Η δεύτερη, εκ Γερμανίας προερχόμενη, ύπουλη επίθεση κατά της χώρας μας ανήκει στo περιοδικό/εφημερίδα Der Spiegel το οποίο δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ότι η επίθεσή του είναι τελείως άστοχη και κοντόφθαλμη, άρα ύπουλη. Μας λέει λοιπόν το περιοδικό αυτό ότι έχουμε «στατιστικό χάος» και ότι «η ΕΛΣΤΑΤ εργάζεται ακόμα με αναξιόπιστο τρόπο». Βεβαίως έχουμε στατιστικό χάος, καλά που το κατάλαβαν, μόνο που το χάος εντάθηκε  

· Όταν ο δικός τους κ. Βάλτερ Ράντερμάχερ της Eurostat και η Κομισιόν κατήργησαν το ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ επειδή το ήθελαν σφραγίδα τους και μετέτρεψαν την ΕΛΣΤΑΤ σε ενός-ατόμου Αρχή. 

· Όταν ο δικός τους έθεσε στο ψυγείο τους Έλληνες εμπειρογνώμονες όπως ήταν ο πρώην Διευθυντής Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Στρόμπλος, μόνο και μόνο επειδή εξέφρασε την επιστημονική του άποψη.  

· Όταν ως πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ τοποθετήθηκε παράνομα ο Γεωργίου με όλες τις ανικανότητές του, όχι μόνον στα θέματα των στατιστικών, αλλά και στα θέματα διοίκησης.  

· Όταν αυτός (ο Γεωργίου) επί 4 ολόκληρα χρόνια, πριν δραπετεύσει στο Μέρυλαντ των ΗΠΑ, έκανε μπάχαλο την οικονομική ιστορία της Ελλάδας με πλαστά στοιχεία που του προμήθευε η Γερμανοκρατούμενη Eurostat και οι κάθε λογής άσχετοι Σύμβουλοι που επιλέγονται με πολιτικά κριτήρια από την Κομισιόν. Τί μας λέει λοιπόν το Spiegel;  

· Όταν ακόμα και ο διάδοχος του Γεωργίου εκλέχτηκε από την Eurostat με πολιτικά και μόνον κριτήρια, όπως φαίνεται από τα βιογραφικά πολύ άξιων και διεθνώς αναγνωρισμένων άλλων υποψηφίων για την θέση του προέδρου, που όμως απορρίφθηκαν, Γιατί τα αποκρύπτει αυτά το Spiegel;  

Η ΕΛΣΤΑΤ πρέπει κατ’ αρχήν να οργανωθεί όπως και όλες οι άλλες Στατιστικές Υπηρεσίες των χωρών της Ευρώπης, με 7-μελές ΔΣ, όπως ήταν πριν την κατάληψή της από τους Γερμανούς.

Διερωτώμεθα: Η Ελληνική κυβέρνηση και η αντιπολίτευση θα σιγήσουν σε όλα τα παραπάνω; Θα δώσουν ασυλία στον Γεωργίου;

Για να δούμε μέχρι πού θα φτάσει η αναλγησία του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας για τα εθνικά ζητήματα. 

ΖΓ και ΝΛ, 20/5/2017
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)