Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Το βαθύ κράτος σχεδιάζει την ανατροπή του Trump


150
«Σε ελεύθερη πτώση τα ποσοστά αποδοχής του προέδρου Trump…μόλις το 38% εγκρίνει το κυβερνητικό του έργο, ενώ το 56% το αποδοκιμάζει» αναφέρουν τα ΜΜΕ των Η.Π.Α. που αναπαράγονται από όλα τα υπόλοιπα στον πλανήτη,
τα οποία έχουν συνηθίσει να μην εξετάζουν καμία είδησηνα μην επιτρέπουν στους δημοσιογράφους τους να σκέφτονται και να κρίνουν με την κοινή λογική αυτά που διαβάζουν.

Ορισμένοι όμως από αυτούς που αρνούνται τη χειραγώγηση, δηλώνουν πως ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δέχεται μία πρωτόγνωρη επίθεση από το αμερικανικό βαθύ κράτος – από τις μυστικές υπηρεσίες εθνικής ασφάλειας, καθώς επίσης από τα νεοφιλελεύθερα ΜΜΕ που δεν έχει προηγούμενο (πηγή). Η βασική κατηγορία εναντίον του είναι η εθνική προδοσία – η παράνομη διασύνδεση του με τη Ρωσία, στην οποία έχει δήθεν δώσει πληροφορίες που αφορούν την εθνική ασφάλεια της χώρας του.

Παρά το ότι τώρα η ρωσική κυβέρνηση είναι πρόθυμη να παραδώσει στα αμερικανικά ΜΜΕ τα πρακτικά της συνάντησης του προέδρου Trump με τον υπουργό εξωτερικών της, για να τεκμηριωθεί πως οι κατηγορίες είναι ψευδείς, τα ΜΜΕ αδιαφορούν – αφού η πρόθεση τους δεν είναι άλλη, από την ανατροπή του.

Το γεγονός αυτό συμπεραίνεται επίσης από τις τελευταίες «ειδήσεις» που διασπείρουν, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Trump προσπάθησε να δωροδοκήσει το διευθυντή του FBI, για να μην εξετασθεί σε σχέση με τις ρωσικές έρευνες – κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κοινή λογική, αφού φυσικά κανένας πρόεδρος δεν έχει ανάγκη να δωροδοκήσει κάποιον για τέτοια θέματα.

Περαιτέρω, ο γνωστός καθηγητής κ. S. Cohen αναφέρει ότι, η μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια είναι η επίθεση εναντίον του κ. Trump (πηγή) – από την 4η εξουσία των Η.Π.Α., από την «κοινότητα» των μυστικών υπηρεσιών που ουσιαστικά διαχειρίζονται την εξωτερική πολιτική της υπερδύναμης, προς όφελος της βιομηχανίας πολέμου που κοστίζει στους φορολογουμένους πάνω από 1.000 δις $ ετησίως.
Ο ίδιος υπενθύμισε πως όταν το 2016 ο Obama επεξεργάσθηκε μία συμφωνία με το Ρώσο πρόεδρο, σχετικά με τη στρατιωτική συνεργασία τους στη Συρία, καθώς επίσης με την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ τους όπως συμβαίνει σήμερα με τον κ. Trump, λίγες ημέρες αργότερα οι Η.Π.Α. σκότωσαν Σύριους στρατιώτες παραβιάζοντας τη συμφωνία – φυσικά εν αγνοία του κ. Obama.
Κάτι ανάλογο έχει συμβεί στο παρελθόν με τον J.F. Kennedy που δολοφονήθηκε τολμώντας να μπλοκάρει την εισβολή στην Κούβα και να αναφερθεί στον τερματισμό του Ψυχρού Πολέμου ή με τον Nixon που ήθελε να εκτονώσει τις εντάσεις με την Κίνα και τη Ρωσία, καθώς επίσης να αποχωρήσει από το Βιετνάμ – με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί στο στόχαστρο των ΜΜΕ (Washington Post, Watergate).
Στα πλαίσια αυτά, όταν ο πρόεδρος Trump δήλωσε πως έπρεπε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τη Ρωσία, καθώς επίσης να επανεξετασθούν οι σκοποί του ΝΑΤΟ, οπότε να πάψει να υπάρχει εχθρός και να ζημιωθεί η βιομηχανία πολέμου και ασφάλειας των Η.Π.Α. που «επιδοτείται» με 1.000 δις $ ετησίως από τους αμερικανούς φορολογουμένους, τοποθετήθηκε στο στόχαστρο του βαθέως κράτους: του συγκροτήματος στρατού και ασφάλειας που συνεργάζεται με τη Wall Street και με το πανίσχυρο ισραηλινό λόμπι.
Ως εκ τούτου το πιθανότερο είναι να ανατραπεί, έτσι ώστε να μην τολμήσει κανένας άλλος πολιτικός να προβεί σε «λαϊκιστικές εκκλήσεις» προς τους Πολίτες – υπενθυμίζοντας πως η πρώτη επίσημη ομιλία του αμερικανού προέδρου αποτέλεσε σοκ για τον πλανήτη και ειδικά για το ακραίο νεοφιλελεύθερο κατεστημένο, το οποίο διαπίστωσε έντρομο πως ο κόσμος που έχει δημιουργήσει τίθεται υπό αμφισβήτηση, από ένα δικό του επιτυχημένο μέλος.

Photo: Ben Garrison

πηγή: www.analyst.gr





simeiakairwn.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)