Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΙΝΚΑΓΟΚΕ ΟΧΙ Ηλεκτρονικές Υπογραφές στις τράπεζες.

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ –ΔΤ 573/24.05.2017

ΟΧΙ στις Ηλεκτρονικές Υπογραφές που σας λένε βάλτε μια υπογραφούλα εκεί. 
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!
Πείτε τους: Δεν είμαστε σε νηπιαγωγείο, να μιλάνε κανονικά ως ενήλικοι και όχι με υποκοριστικά, δήθεν για σύσφιξη, των σχέσεων !!! που φέρανε το σήμερα.
Ξέρουμε ότι η λαμπρότητα των τραπεζών περιέχει το αποτέλεσμα της σημερινής Ελλάδας και ότι τα ηλεκτρονικά αρχεία, αυτές οι υπογραφούλες στο τζαμάκι που σας λένε,  είναι στον αέρα και στα χέρια των επιτήδειων όπως και όλα και κάθε ηλεκτρονικό αρχείο και της κάθε καλοσυνάτης !!!! τράπεζας. 
Είναι όλο και συχνότερες και μεγαλύτερες οι υφαρπαγές ηλεκτρονικών στοιχείων όπως και η υπογραφούλα που σας προτείνουν και, η πρότασή τους αυτή είναι πολύ περισσότερο και ουσιαστικότερα επικίνδυνη από όλες τις προηγούμενες. Η παραπλανητική διαφήμιση πάει σύννεφο κε Γραμματέα. 
Οι υπάλληλοι που σας το προτείνουν δεν είναι μόνιμοι, κανείς δεν τους αλυσοδένει, εκτός από την συνείδησή τους, να μην τις πάρουν και να τις πουλήσουν όπου τα πιάσουν χοντρά, πολύ χοντρά!!.
Με την ηλεκτρονική υπογραφή σας στο τζαμάκι, μπορεί να γίνουν ασύλληπτου ύψους και περιεχομένου συναλλαγές χωρίς να πάρετε είδηση, μόνο βέβαια αν οι αρμόδιες υπηρεσίες θα έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν το ξέρατε. Αυτά με την πολιτεία κοιμωμένη.
Γιατί να παρέχετε διευκόλυνση για ασύλληπτου ύψους και είδους συναλλαγές, έστω και αν θα προκύψει !!!!! πως δεν το ξέρατε !!!!.
Στην υπόδειξη: υπογράψτε στο τζαμάκι, Αρνηθείτε, Ζητήστε και Υπογράψτε και πάρτε αντίγραφο το έντυπο: ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ SIGNATURE.
Αν ουδέποτε υπογράψατε σε τζαμάκι, μην υπογράψετε ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ SIGNATURE, αν επιμένουν δε, ζητήστε: 1. Αποδεικτική εκτύπωση της υπογραφής που επικαλούνται ότι είχατε βάλει σε τζαμάκι, 2. Της έντυπης ενημέρωσης που είχατε πριν εκείνη την υπογραφή σε τζαμάκι, 3. Την ολική καταστροφή της ηλεκτρονικής υπογραφής σας στα τζαμάκια τους και υπογράψτε χάρτινες αποδείξεις, μόνο αν κάνατε εσείς πράγματι εκείνες τις συναλλαγές. Ότι θέλουν να σώσουν τα δέντρα, είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
Ο παράδεισος δεν είναι εδώ !!!!!, η προφύλαξη που σας ζητούν να παραλείψετε !!!! ενθαρρύνει και πολλαπλασιάζει το χάος !!! και κοντύνει την καταστροφή του πλανήτη στο έλεος πλέον της ηλεκτρονικής τρύπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)