Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Νέα Απόρρητα Έγγραφα – αποδείξεις που αξίζει να κρατήσετε, διότι θα χρειασθούν.
Όποιος μπορεί να πει κάτι διαφορετικό
«ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα»
Έλληνες, με αφορμή την εφαρμογή του αποικιοκρατικού σχεδίου των ξένων επικυριάρχων, σε συνεργασία με «Έλληνες», «γερμανοτσολιάδες», «φίλους» και «κουμπάρους», φθάσαμε στην υλοποίηση του 4ου «Μνημονίου», το οποίο υποδουλώνει την πατρίδα μας, με κεφαλικούς φόρους που επιβάλουν δια της βίας οι «συμμορίτες» του Μαξίμου, σας παραθέτω Ν Ε Α  Απόρρητα Έγγραφα.

Πρόκειται για Ν Ε Α Απόρρητα Έγγραφα με επικοινωνίες, αποκαλύπτουν Συμφωνία ειδικού ΔΑΝΕΙΟΥ 300 εκ. ευρώ από Γερμανική ΤΡΑΠΕΖΑ προς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ με εγγύηση Ομόλογα Δημοσίου που θα έπρεπε να είχαν συμπεριληφθεί στο PSI. Εξού και ο χαρακτήρα του Δανείου «Schuldscheine» διότι αυτού του τύπου ΔΑΝΕΙΑ δεν είναι «listed» και δεν παρακολουθούνται από τους Οργανισμούς όπως Bloomberg, Reuters κλπ.

Το αξιοσημείωτο, πέρα από το γεγονός της επιλογής τύπου ΔΑΝΕΙΟΥ που δεν είναι δηλωμένο στις διεθνείς χρηματαγορές ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ»  των 300 εκ. ευρώ μέσα από εκχωρήσεις με διορθωμένες ημερομηνίες, σε αρχεία που τα είχαν προπαρασκευασμένα, όπως αποδεικνύεται από τα ΕΓΓΡΑΦΑ. 
(Προφανώς αυτό να έγινε για να διασφαλιστούν «νομικά» στον χρόνο οι
εκχωρήσεις, καθότι είναι εποχή του ληστρικού PSI για τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους Έλληνες νοικοκύρηδες Ομολογιούχους, και των Γερμανών δεν θα έπρεπε αν κουρευτούν…Ακριβώς όπως έχουν κάνει και σε άλλες πολλές περιπτώσεις, αντί να προασπιστούν ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ οι Γερμανοτσολιάδες παρανομώντας προστάτευσαν τους Γερμανούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δίνοντας τους «ασυλία»).
Είναι το γεγονός ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ για το Δάνειο των 300 εκ ευρώ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ  στο Γερμανικό Αστικό ΔΙΚΑΙΟ.

ΤΑ  Ν Ε Α  Απόρρητα Έγγραφα
Αποδεικνύουν το μέγεθος της ΨΕΥΤΙΑΣ, της Κλοπής και της Προδοσίας εις βάρος όλων μας. Εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Εις βάρος της Ελληνικής Οικογενείας. Εις βάρος της Ελλάδος.
Αυτή την Κλοπή και Προδοσία, οι ίδιοι απατεώνες την αποκαλούν διαχειριστική «τάξη», παρ’ ό,τι «μαγείρεμα», κοινώς απόκρυψη και συγκάλυψη του εγκλήματος, της ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, και της υποδουλώσεώς της. 
Τα έγγραφα αυτά να τα κρατήσετε, ώστε όταν έρθει η ώρα που θα δικάζονται από τον Λαό στα Λαϊκά Δικαστήρια στις πλατείες, να τους τα τρίψετε στις μούρες, πριν πάρουν τον δρόμο για την «Βαστίλη» αλλιώς Γουδί όπως το λένε τα «συντρόφια».
κρεμάλες τις λέω εγώ για να μην υπάρχουν παρερμηνεύσεις.

Μαζί με όλους τους πολιτικούς, θα πρέπει να δικασθούν και οι Δικαστές, οι οποίοι φέρουν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για το κακό που συντελείται στην πατρίδα μας. Έχουν απωλέσει προ πολλού την εμπιστοσύνη του Λαού. Άλλωστε κατ’ επανάληψη έχω υποστηρίξει και μπορώ να αποδείξω, ανά πάσα στιγμή, με πλείστα στοιχεία, ότι είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, ενώ όσοι «τυγχάνει» και δεν είναι, με την απαθέστατη στάση τους, έχουν γίνει ένα με τους άλλους, τα σκατά.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Ανέκαθεν Εισαγγελείς και Δικαστές ήταν υπάκουα ανθρωπάκια – «Φιλιππινέζες» των «αφεντικών» τους. Σήμερα το κακό έχει παραγίνει, και δεν είναι πια εξαίρεση, διότι σε καθημερινή βάση όλοι αυτοί οι «σάτυροι της δημόσιας ζωής», ως εγκληματίες-τρομοκράτες, καταφέρονται κατά της χώρας και του Λαού της, εφαρμόζοντας a΄ la carte τον Νόμο του Κράτους, ενώ παρέχουν «υπηρεσίες» προστασίας, εις βάρος όλων μας.
Από την μέχρι σήμερα εμπειρία ζωής που έχει ο καθένας από εμάς, μπορεί πολύ εύκολα να αποφανθεί, ότι και αυτή η κυβέρνηση απώλεσε την δεδηλωμένη. Ειδικότερα, όσον αφορά στους σημερινούς κυβερνώντες, που κατέχουν την εξουσία δια της βίας, κάθε ενέργειά τους είναι παράνομη, διότι η κατοχή της εξουσίας τους είναι προϊόν Απάτης και Εξαπατήσεως του εκλογικού σώματος.
Το δε δικαστικό σώμα έχει μεταλλαχθεί σε τρομοκράτη, παραβιάζοντας τον όρκο του και προσβάλλοντας σφόδρα το λειτούργημα και το συνταγματικό του καθήκον. Αμέτρητα τα παραδείγματα… όσες και οι «Βιβλιοθήκες» τύπου Βγενόπουλου.
Όλος αυτός ο μηχανισμός εξυπηρετεί τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από ένα εικονικά δημιουργημένο χρέος, εις βάρος όλων των Ελλήνων και της χώρας, το οποίο είναι παράνομο, απεχθές και επονείδιστο. Στην ουσία Όλοι τους είναι Πραξικοπηματίες. Έχουν καταλύσει το Σύνταγμα της Ελλάδος, το οποίο, αν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες, έχουμε την ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε από τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτήν.
Όσοι από αυτούς, έχουν συμμετάσχει και συμμετέχουν ενεργώς στην λεηλασία της Ελληνικής Οικογενείας, το μέλλον τους προβλέπεται δυσοίωνο.
ΕΛΛΗΝΕΣ
Έχουμε το δικαίωμα και την ιερή υποχρέωση να αντισταθούμε με κάθε μέσον εναντίον τους. Φυσικά, αυτό επαφίεται στον πατριωτισμό του Έλληνα πολίτη, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη).

Ακολουθούν τα  Ν Ε Α  ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ







ΘΑ ακολουθήσουν πολλά παρόμοια…να τα κρατήσετε, θα χρειασθούν!!!
Χατζησάββας Μανώλης

filonoi.gr 

1 σχόλιο:

  1. Αρθρογραφε εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις , αλλα ο ψεκασμενος ελληνικος λαος ειναι αυτος που τους βγαζει στην εξουσια καθε φορα , το ιδιο συμφωνα με τα γκαλοπ φαινεται να ισχυει και σημερα π.χ. 1η η ΝΔ , 2ος ο ΣΥΡΙΖΑ , δυστηχως ο ελληνας ραγιας μυαλο δεν βαζει και ουτε προκειτε να βαλει ποτε του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)