Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ -ΤΕΡΑΣ (Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πώς η Νέα Τάξη προωθούσε τους ομοφυλόφιλους και της πάσης φύσεως  ανώμαλους, παιδόφιλους, κτηνοβάτες κ.τ.λ. σαν πρότυπα στην υποτιθέμενη σύγχρονη κοινωνία.
Αποκ. 9,7      Και αι μορφαί των δαιμονικών αυτών ακρίδων είναι και τρομακτικαί και δελεαστικαί. Ομοιάζουν με άλογα ετοιμασμένα δια τον πόλεμον. Και επάνω εις τα κεφάλια των έχουν στεφάνους σαν από χρυσάφι, και τα πρόσωπά των είναι σαν πρόσωπα ανθρώπων.
Τώρα προχωράμε  πολύ πιο μπροστά  και δημιουργούμε ένα καινούργιο πρότυπο  ανθρώπου που στην πραγματικότητα είναι  ένας άνθρωπος τέρας  χωρίς αισθήματα  και χωρίς τίποτα το φυσιολογικό επάνω του.
Αλλά πιο είναι αυτό το νέο πρότυπο,  αυτός ο νέος άνθρωπος  που θα μοιάζει με περίεργο τρόπο  με το μοντέλο των εξωγήινων  που μας έχουν πασάρει τις τελευταίες δεκαετίες ;  Θα είναι στην ουσία ένα οργανικό ρομπότ χωρίς ψυχή, με δυνάμεις καταστροφής,  διεισδυτικό βλέμμα και κάθε του κίνηση  θα είναι
μελετημένη  για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό.  Η δημιουργία αυτών των όντων  αντιστοιχεί στην ουσία στην προετοιμασία  της επικράτησης της βασιλείας του Αντίχριστου.

Αυτό το πλάσμα θα κατασκευάζεται με ειδικές  χειρουργικές επεμβάσεις  στο σώμα ενός κανονικού όντος.  Η πιο λεπτή και πιο εξειδικευμένη από αυτές τις επεμβάσεις θα γίνεται πάνω  στα ματιά που θα αλλάζουν τελείως μορφή και θα μεταμορφώνονται  σε δυο  ψυχρά και πλαστά  φωτεινά σημάδια.
Μια πρόγευση  αυτών  των χειρουργικών επεμβάσεων  είναι  οι διάφορες εγχειρήσεις που γίνονται συνεχώς  σε γνωστούς σταρ του Χόλυγουντ με σκοπό  την πλήρη μετατροπή του φυσικού σώματος. Τέτοιες  γνώστες περιπτώσεις είναι:  η  Κιμ Κανταρσιάν, οι απομιμητές της κούκλας Κεν –Ροντρίγκο Αλβες και Τζάστιν Τζεντλίκα, το μοντέλο από τη Σουηδία Πίξι Φοξ(Pixee Fox), που θέλει να μοιάσει στη Τζέσικα Ράμπιτ, και πολλοί άλλοι.

Το σουηδέζικο μοντέλο Πίξι Φοξ
Το εξωφρενικό εδώ είναι, σύμφωνα με την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή A TV show  στην Αμερική που ασχολείτο με αυτά τα θέματα, πώς έχουν δαπανηθεί  εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια  για αυτές τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.
Και τώρα έχουμε το καινούργιο μοντέλο που λανσάρουν τον Vinny Ohh. Ένα ανθρώπινο  μοντέλο εξωγήινου πλάσματος.


Και τώρα έχουμε το καινούργιο μοντέλο που λανσάρουν τον Vinny Ohh. Ένα ανθρώπινο  μοντέλο εξωγήινου πλάσματος.
Η εταιρία που έχει αναλάβει την δημιουργία των νέων τροποποιημένων ανθρώπων είναι η Marcela Iglesias με έδρα το Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής που ειδικεύεται στην μετάλλαξη  των ανθρώπινων όντων.
Χτυπητό παράδειγμα μεταλλαγμένων ανθρώπων  είναι ο Justin Jedlica και ο Rodrigo  που δαπάνησαν  συγκεκριμένα 500.000 δολάρια ο ένας και πολύ περισσότερα ο άλλος,  γιατί έλεγαν πώς γεννήθηκαν σε λάθος σώμα.

Ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο Αλβες ως πρότυπο της κούκλας Κεν
Οι δυο τους ομολογούν  ότι τους έχουν χαρακτηρίσει  σατανικούς  με διαβολικά κίνητρα. Όσο για τους ίδιους, δεν τους ενδιαφέρουν αυτοί  οι χαρακτηρισμοί και επιμένουν  ότι αυτό που έκαναν είναι ό,τι καλύτερο για αυτούς.
Το σημαντικό στην περίπτωση τους είναι ότι τέτοια παραδείγματα σαν και αυτούς  προβάλλονται  ευρέως από τα ΜΜΕ  ακριβώς για να δίνουν και να λανσάρουν το νέο πρότυπο  του μεταλλαγμένου ανθρώπου-τέρατος.
Αποκ. 9,8      Και είχαν τρίχας, σαν τρίχας γυναικών· και τα δόντια των ήσαν σαν δόντια λεόντων (δια να συμβολίζουν την θηριωδίαν των και το καταστρεπτικόν των έργον).
Αποκ. 9,11     Εχουν δε βασιλέα και αρχηγόν της πονηράς παρατάξεώς των τον άγγελον της αβύσσου. Το όνομα αυτού εις την Εβραϊκήν είναι Αβαδδών, εις δε την Ελληνικήν ονομάζεται Απολλύων, δηλαδή εξολοθρευτής.
Στο  παρακάτω τελευταίο βίντεο προβάλλονται οι πιο εξτριμ  πλαστικές εγχείρισεις  που έχουν γίνει επάνω στο ανθρώπινο σώμα.



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)