Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Το ξέρετε ότι η Γερμανία, η μεγαλύτερη βιομηχανική χώρα της Ευρώπης, δεν διαθέτει γραμμάριο δικής της φυσικής ενέργειας; Ούτε πετρέλαιο, ούτε φυσικό αέριο, ούτε λιγνίτη.

Πως λοιπόν αυτό το γυμνό ενεργειακά κράτος, που δεν μπορεί να επιβιώσει αν
δεν απορροφά συνεχώς τεράστια ποσά ενέργειας απέξω, μπορεί και επιβάλλεται στην υπόλοιπη Ευρώπη;

Αυτή η επιβολή βασίζεται σε τέσσερις βασικές παραμέτρους:

1) Στην αυστηρή πειθαρχία

2) Στην σκληρή προτεσταντική ηθική και
3) Στον απίστευτο εθνικισμό περί ανωτερότητας της γερμανικής φυλής και 4) Στην στήριξη που παρέχει στη γερμανική κυβέρνηση η ευρωπαϊκή οικονομική ολιγαρχία, χρησιμοποιώντας στην ουσία τη γερμανική κυβέρνηση ως χωροφύλακα των ευρωπαϊκών λαών.
Και οι τρεις αυτοί παράμετροι διατρέχουν κάθετα ολόκληρο το γερμανικό λαό, από τον κορυφαίο της γερμανικής ελίτ, μέχρι τον τελευταίο Γερμανό.

ΥΓ. Καμία από τις πιο πάνω τρεις παραμέτρους δεν ταιριάζει στη δική μας ανθρώπινη φύση, την ψυχολογία και την κουλτούρα και όσο συνεχίζουμε να ανεχόμαστε τη γερμανική λογική, απλά θα βγαίνουμε χαμένοι.

hassapis-peter.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)