Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Μανιάτης: Σεβασμός στις επιλογές των πολιτών η χωροθέτηση αποτεφρωτήρων

Η πολιτεία λαμβάνει επιτέλους τα αναγκαία μέτρα για την προσαρμογή στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα» είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος

Την πεποίθηση ότι όλα τα πολιτικά κόμματα, οι κοινωνικοί φορείς και οι πολιτικοί, θα στηρίξουν ενεργά την πρωτοβουλία του ΥΠΕΚΑ για το θέμα της χωροθέτησης αποτεφρωτήρων νεκρών, εξέφρασε με δήλωσή του ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης.

Ο κ. Μανιάτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μετά από αρκετά χρόνια δισταγμών και καθυστερήσεων, η πολιτεία λαμβάνει επιτέλους με αποφασιστικότητα όλα τα αναγκαία μέτρα για την προσαρμογή στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα» κάνοντας λόγο για «σεβασμό στις επιλογές των πολιτών».
«Υλοποιώντας απόλυτα τις δεσμεύσεις που είχαμε πρόσφατα αναλάβει, καταθέσαμε και θέτουμε προς ψήφιση στη Βουλή νομοθετική διάταξη για τη χωροθέτηση αποτεφρωτήρων των νεκρών» τόνισε ο υπουργός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)