Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ





Photo: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 'ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ'

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ποια είναι τα επιχειρήματα των υποστηρικτών της λύσης;;;

1) Επιστροφή της επαρχίας της Αμμοχώστου στην ελληνοκυπριακή πλευρά.

2) Ανάπτυξη της πόλης, που θα δημιουργήσει ευημερία στο νησί και χιλιάδες θέσεις εργασίας.

3) Δυνατότητα στους υπόλοιπους πρόσφυγες να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους

4) Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία, για να υπάρξει λύση

5) Εάν δεν υπάρξει λύση, θα αναγνωριστεί και θα νομιμοποιηθεί το ψευδοκράτος.

6) Θα υπάρξει ειρήνη και ασφάλεια στο νησί.

Ποια είναι η άποψη του κινήματος για την επικείμενη λύση;;;

Τη θεωρούμε ενέργεια εσχάτης προδοσίας για τους κάτωθι λόγους:

1) Νομιμοποίηση του ψευδοκράτους, του εγκλήματος της Τούρκικης εισβολής και της κατοχής του 37% του νησιού, του διωγμού 100000 Ελληνοκύπριων από τις πατρογονικές τους εστίες, της απώλειας των περιουσιών τους , της ύπαρξη αγνοουμένων, του βιασμού γυναΙκών από Τούρκους στρατιώτες και του θανάτου Ελληνοκυπριών.

2) Κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Από ανεξάρτητο κράτος θα μετατραπεί σε κοινότητα με ξένους κηδεμόνες και συνέταιρους τους Τούρκους.

3) Απορρόφηση του τεράστιου χρέους του ψευδοκράτους από το Ομοσπονδιακο Κράτος που σημαίνει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων του Ομοσπονδιακού Κράτους θα πηγαίνει σε εξόφληση δανείων προς την Τουρκία.

Δηλαδή θα πληρώνουμε από τη τσέπη μας για τα έξοδα που έκανε η Τουρκία για την εισβολή και την κατοχή του 37% της Κύπρου από το 1974 μέχρι σήμερα.

Δηλαδή να τους πληρώσουμε τα έξοδα, που πήραν μέσω της βίας, καταπατώντας τα ψηφίσματα του Ο.Η.Ε., τη πατρίδα μας και τις περιουσίες μας, βίασαν τις γυναίκες, σκότωσαν αδέρφια μας Ελληνοκυπρίους.

4) Το βόρειο μέρος της Κύπρου είναι υποανάπτυκτο με χαμηλό βιοτικό επίπεδο που σημαίνει ότι η συνεισφορά του στα έσοδα του Ομοσπονδιακού Κράτους θα είναι ελάχιστη μέσω φόρων , Φ.ΠΑ. κτλ.

5) Τα έργα υποδομής είναι σε πρωτόγονο επίπεδο με αποτέλεσμα τεράστια κονδύλια από το Ομοσπονδιακό Κράτος θα δωθούν για να αναπτυχθούν σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα.

6) Η Κύπρος θα παραμείνει διαιρεμένη όπως είναι σήμερα και οι πρόσφυγες δεν θα έχουν το δικαίωμα στη Τουρκική κοινότητα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι που σημαίνει ότι ο ελληνισμός της Κύπρου χάνει για πάντα αυτά τα εδάφη.

7) Λόγω του χαμηλού βιοτικού επιπέδου στο ψευδοκράτος και της ισχύουσας τεράστια οικονομικής κρίσης στην Κυπριακή Δημοκρατία, το μεγαλύτερο κομμάτι των προσφύγων έχουν ανάγκη από χρήμα για να επιβιώσουν και θα αναγκαστούν να πουλήσουν άμεσα τις περιουσίες τους σε χαμηλές τιμές όπως ισχύουν σήμερα στο Ψευδοκράτος.

Θα πουλήσουν τις περιουσίες τους σε Τούρκους και ξένους για ένα κομμάτι ψωμί. 

Αυτό βέβαια στην καλύτερη περίπτωση που τους δώσουν και όλη τους τη περιουσία πίσω.

Αυτό θα οδηγήσει στη μελλοντική τους εξαθλίωση λόγω της μελλοντικής ανάπτυξης της Κύπρου λόγω του φυσικού αερίου.

8) Ο ελληνισμός της Κύπρου για προστασία των ζωτικών της συμφερόντων θα χάσει για πάντα το φυσικό της δικαίωμα για ένωση με την Ελλάδα που σημαίνει θα είναι πάντα υπό κηδεμονία ξένων δυνάμεων να της ορίζουν τι πρέπει να κάνει.

Αυτό θα τη μετατρέψει σε αποικιακό κράτος με αποικιοκράτες την Ευρωπαική Ένωση, τους Τούρκους και τον Ο.Η.Ε.

9) Με την ιδιότητα του Ευρωπαίου πολίτη θα αλλοιωθεί το ελληνικό στοιχείο στην Ελληνοκυπριακή κοινότητα, με αποτέλεσμα στο μέλλον να χαθεί πλήρως ο έλεγχος της κοινότητας από τους Ελληνοκύπριους.

10) Τα έσοδα του Ομοσπονδιακού Κράτους θα είναι στη συντριπτική αναλογία από την Ελληνοκυπριακή Κοινότητα, λόγω του ανεβασμένου οικονομικού και βιοτικού επιπέδου της Κυπριακής Δημοκρατίας και των μελλοντικών εσόδων από την πώληση φυσικού αερίου.

Την τιμή του φυσικού αερίου θα την ορίζουν οι κηδεμόνες μας στους οποίους έχουμε υποθηκεύσει τα πάντα και θα μας κυβερνούν μέσω του Ομοσπονδιακού Συντάγματος.

11) Ο δημόσιος Τομέας της Τουρκικής πλευράς θα αναβαθμιστεί στα δικά μας δεδομένα που σημαίνει αφού δεν μπορύν να είναι αυτάρκεις θα λαμβάνουν έσοδα από το Ομοσπονδιακό Ταμείο για την κάλυψη των εξόδων τους.

12) Οι έποικοι παραμένουν και το βόρειο μέρος νομιμοποιείται γεγονός που θα οδηγήσει στο μελλοντικό εκτουρκισμό του νησιού.

13) Εάν αυτή η λύση ψηφιστεί από το λαό της Κύπρου σε χωριστά δημοψηφίσματα δεν μπορεί να ανακληθεί έαν δεν λειτουργήσει.

Θα μπορύσε να ανακληθεί εάν το ψήφιζε η Κυβέρνηση.

Θα μπορούσε η επόμενη Κυβέρνηση να επικαλεστεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια της προηγούμενης Κυβέρνησης δεν εξέφραζε το λαό και να την αναιρέσει.

14) Από το 1974 μέχρι σήμερα ζήσαμε σε συνθήκες ειρήνης και ασφάλειας

Παρατηρούμε καθημερινά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου, να προσπαθούν ύπουλα να πείσουν το λαό της Κύπρου, ότι το επικείμενο σχέδιο λύσης είναι μια καλή λύση για τα ελληνοκυπριακά συμφέροντα.

Υποστηρίζουν θερμά όσους προωθούν τη λύση και απαξιώνουν όσους είναι ενάντια σε αυτήν.

Προσπαθούν μέσω προπαγάνδας να διαμορφώσουν το κλίμα του Ναι για την ψήφιση της λύσης.

Σε ποιους είναι εξαρτώμενα τα Μ.Μ.Ε.;;;

Η λειτουργία των Μ.Μ.Ε. στηρίζεται πάνω στη χορήγηση δανείων από τις τράπεζες χωρίς εγγυήσεις .

Λόγω της τεράστια οικονομικής κρίσης τα έσοδα από τις διαφημίσεις των εταιρίων είναι ελάχιστα και δεν μπορούν να καλύψουν τα σταθερά τους έξοδα.

Οι εμπορικές τράπεζες με ποια αντάλλαγματα τους δανείζουν;;;

Το αντάλλαγμα που μπορεί να προσφέρει ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης, είναι η εξάρτηση του από αυτούς που του χορηγούν τα δάνεια, να προβάλλει ότι είναι αρεστό σε αυτούς, αλλιώς αυτοί θα τερματίσουν τη λειτουργία του.

Η ιδιοκτησιακή αρχή των Μ.Μ.Ε. δίνουν εντολή στους πληρωμένους δημοσιογράφους, να προωθήσουν τη παραπάνω γραμμή, αλλιώς τους απομακρύνουν και τοποθετούν άλλους στη θέση τους. 

Τα Μ.Μ.Ε. κάνουν κατάχρηση ρόλου και εξουσίας, γιατί λειτουργούν εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος.

Είναι κατάντια της κοινωνίας μας, ο ύψιστος ηθικός ξεπεσμός τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου να εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.

Όταν η Κύπρος και ο λαός της έχει υποστεί τέτοια συμφορά.

Να πουλάνε το καλό της πατρίδος τους για το προσωπικό τους συμφέρον.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από τις εμπορικές Τράπεζες;;;

Οι εμπορικές τράπεζες εξαρτώνται από τη Κεντρική Τράπεζα της χώρας που στο μεγαλύτερο της ποσοστό ανήκει στους διεθνείς τραπεζίτες.

Η κεντρική Τράπεζα της χώρας εξαρτάται από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα που είναι στη πλειοψηφία της ιδιωτική.

Την κατέχουν οι διεθνείς τραπεζίτες.

Οι διεθνείς τραπεζίτες εκτός από τις τράπεζες έχουν στην ιδιοκτησία τους τις περισσότερες πετρελαικές εταιρίες, εταιρίες ενέργειας και πολυεθνικές εταιρίες. 

Τις αντιπροσωπείες των πολυεθνικών εταιρείων τις δίνουν μόνο σε όσους θα προωθήσουν τα συμφέροντα τους.

Με τον ίδιο πακτωλό χρημάτων εξαγοράζουν πολιτικούς και δημόσιους αξιωματούχους.

Εάν δημιουργηθεί το Ομοσπονδιακό Κράτος και συνεταιρέψουμε με τους Τούρκους, η πείρα του παρελθόντος καθώς και η στάση της Τουρκίας απέναντι στον ελληνισμό, μας έχει αποδείξει περίτρανα, ότι θα είμαστε σε συνεχή κίνδυνο με την απειλή μιας νέας επέμβασης στο δικό μας μέρος, για να πάρει όλη την Κύπρο, λόγω κάποια αφορμής, που θα μαγειρέψει πάλι με τις ευλογίες των κηδεμόνων μας.

Η Ιστορία μας έχει αποδείξει, ότι δεν μπορύμε να έχουμε εμπιστοσύνη, ούτε σε κηδεμόνες ούτε στους Τούρκους.

Όποτε το πράξαμε, θρηνήσαμε πατρίδες.

Είναι σε όλους αντιληπτό, ότι όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία χρόνια, έγιναν, για να μας οδηγήσουν σαν πρόβατα στη σφαγή, για να ψηφίσουμε αυτό το συμβόλαιο καταστροφής του τόπου μας και του καθένα μας ξεχωριστά.

Οι μόνοι που θα ωφεληθούν, είναι η διεφθαρμένη ελίτ του τόπου, που θέλει να πολλαπλασιάσει τα κέρδη της.

Ρίχνουν το λαό στον Καιάδα για να πλουτίσουν παραπάνω.

Στο βωμό του ίδιου κέρδους η ίδια ελίτ τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε τα συμφέροντα, των πραγματικά ιθύνοντων, των διεθνή τραπεζιτών, που κατέστρεψαν την οικονομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, για να επιβάλλουν με ωμό εκβιασμό, το συμβόλαιο της οριστικής καταστροφής μας και να αρπάξουν τον πλούτο μας. 

Μην είσαι θύμα Ελληνικέ Κυπριακέ Λαέ.

Ετοιμάζονται να εκτελέσουν το τελευταίο κομμάτι του σχέδιου τους για τη πλήρη εξόντωση σου.

Σε γενικές γραμμές, μέσω αυτού του συμβολαίου καταστροφής, σου ζητούν, να υπογράψεις, να πληρώσεις τους Τούρκους για την εισβολή, την κατοχή και τις θηριωδίες, που σου κάνανε, που σου άρπαξαν τις περιουσίες σου και σε πέταξαν από τις πατρογονικές σου εστίες, να νομιμοποίησεις και να αναγνωρίσεις το έγκλημα τους , να τους δώσεις το πλούτο σου για να φτιάξουν το δικό σου Κράτος που στο πήραν με τη βία, να τους συντηρείς με τον κόπο σου για πάντα, να τους έχεις πάντα να απειλούν την ειρήνη και την ασφάλεια σου και να παραδώσεις το φυσικό σου πλούτο στους διεθνείς τραπεζίτες, που είναι οι υπαίτιοι μέσα από τα πληρωμένα πιόνια τους σε Ελλάδα και Κύπρο για την εισβολή του 1974, την οικονομική καταστροφή των τελευταίων ετών και της λύσης ταφόπλακας που σου προσφέρουν να υπογράψεις.

Κατάλαβε, ότι μας έχουν κηρύψει τον πόλεμο και σε οδηγούν στη καταστροφή μέσω των κέντρων εξουσίας του τόπου που οι ίδιοι κατευθύνουν. 

Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τους διεθνείς τραπεζίτες και τα τσιράκια τους.

Ως πολιτικό κίνημα 'Σχηματίζουμε Τον Κόσμο Μας' σε καλούμε να πείς ένα βροντερό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και να απορρίψεις το συμβόλαιο καταστροφής σου.

Ενώσου μαζί μας, για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την ανατροπή του συστήματος των διεθνή τραπεζιτών και τη προώθηση των συμφερόντων σου.

ΘΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

1) Προσκάλεσε και πρότεινε στους φίλους σου στο facebook, να κάνουν like τη σελίδα του κινήματος.

2) Μίλησε τους γι αυτήν μέσω προφορικής επαφής και μηνύματος.

3) Μοιράσου τις δημοσιεύσεις της σελίδας του κινήματος στο προσωπικό σου προφίλ και σε ομάδες κοινωνικού προβληματισμού, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων.

4) Στείλε τους τις δημοσιεύσεις του κινήματος, μέσω email, σε όσους δεν είναι στο facebook και χρησιμοποιούν email.

5) Τύπωσε τις δημοσιεύσεις του κινήματος και δώσε τις στο περιβάλλον σου, που δεν είναι στο facebook, δεν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και δεν έχει email.Ποια είναι τα επιχειρήματα των υποστηρικτών της λύσης;;;



1) Επιστροφή της επαρχίας της Αμμοχώστου στην ελληνοκυπριακή πλευρά.



2) Ανάπτυξη της πόλης, που θα δημιουργήσει ευημερία στο νησί και χιλιάδες θέσεις εργασίας.



3) Δυνατότητα στους υπόλοιπους πρόσφυγες να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους



4) Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία, για να υπάρξει λύση



5) Εάν δεν υπάρξει λύση, θα αναγνωριστεί και θα νομιμοποιηθεί το ψευδοκράτος.



6) Θα υπάρξει ειρήνη και ασφάλεια στο νησί.





Ποια είναι η άποψη του κινήματος για την επικείμενη λύση;;;





Τη θεωρούμε ενέργεια εσχάτης προδοσίας για τους κάτωθι λόγους:



1) Νομιμοποίηση του ψευδοκράτους, του εγκλήματος της Τούρκικης εισβολής και της κατοχής του 37% του νησιού, του διωγμού 100000 Ελληνοκύπριων από τις
πατρογονικές τους εστίες, της απώλειας των περιουσιών τους , της ύπαρξη αγνοουμένων, του βιασμού γυναΙκών από Τούρκους στρατιώτες και του θανάτου Ελληνοκυπριών.



2) Κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.



Από ανεξάρτητο κράτος θα μετατραπεί σε κοινότητα με ξένους κηδεμόνες και συνέταιρους τους Τούρκους.



3) Απορρόφηση του τεράστιου χρέους του ψευδοκράτους από το Ομοσπονδιακο Κράτος που σημαίνει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων του Ομοσπονδιακού Κράτους θα πηγαίνει σε εξόφληση δανείων προς την Τουρκία.



Δηλαδή θα πληρώνουμε από τη τσέπη μας για τα έξοδα που έκανε η Τουρκία για την εισβολή και την κατοχή του 37% της Κύπρου από το 1974 μέχρι σήμερα.



Δηλαδή να τους πληρώσουμε τα έξοδα, που πήραν μέσω της βίας, καταπατώντας τα ψηφίσματα του Ο.Η.Ε., τη πατρίδα μας και τις περιουσίες μας, βίασαν τις γυναίκες, σκότωσαν αδέρφια μας Ελληνοκυπρίους.



4) Το βόρειο μέρος της Κύπρου είναι υποανάπτυκτο με χαμηλό βιοτικό επίπεδο που σημαίνει ότι η συνεισφορά του στα έσοδα του Ομοσπονδιακού Κράτους θα είναι ελάχιστη μέσω φόρων , Φ.ΠΑ. κτλ.



5) Τα έργα υποδομής είναι σε πρωτόγονο επίπεδο με αποτέλεσμα τεράστια κονδύλια από το Ομοσπονδιακό Κράτος θα δωθούν για να αναπτυχθούν σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα.



6) Η Κύπρος θα παραμείνει διαιρεμένη όπως είναι σήμερα και οι πρόσφυγες δεν θα έχουν το δικαίωμα στη Τουρκική κοινότητα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι που σημαίνει ότι ο ελληνισμός της Κύπρου χάνει για πάντα αυτά τα εδάφη.



7) Λόγω του χαμηλού βιοτικού επιπέδου στο ψευδοκράτος και της ισχύουσας τεράστια οικονομικής κρίσης στην Κυπριακή Δημοκρατία, το μεγαλύτερο κομμάτι των προσφύγων έχουν ανάγκη από χρήμα για να επιβιώσουν και θα αναγκαστούν να πουλήσουν άμεσα τις περιουσίες τους σε χαμηλές τιμές όπως ισχύουν σήμερα στο Ψευδοκράτος.



Θα πουλήσουν τις περιουσίες τους σε Τούρκους και ξένους για ένα κομμάτι ψωμί.



Αυτό βέβαια στην καλύτερη περίπτωση που τους δώσουν και όλη τους τη περιουσία πίσω.



Αυτό θα οδηγήσει στη μελλοντική τους εξαθλίωση λόγω της μελλοντικής ανάπτυξης της Κύπρου λόγω του φυσικού αερίου.



8) Ο ελληνισμός της Κύπρου για προστασία των ζωτικών της συμφερόντων θα χάσει για πάντα το φυσικό της δικαίωμα για ένωση με την Ελλάδα που σημαίνει θα είναι πάντα υπό κηδεμονία ξένων δυνάμεων να της ορίζουν τι πρέπει να κάνει.



Αυτό θα τη μετατρέψει σε αποικιακό κράτος με αποικιοκράτες την Ευρωπαική Ένωση, τους Τούρκους και τον Ο.Η.Ε.



9) Με την ιδιότητα του Ευρωπαίου πολίτη θα αλλοιωθεί το ελληνικό στοιχείο στην Ελληνοκυπριακή κοινότητα, με αποτέλεσμα στο μέλλον να χαθεί πλήρως ο έλεγχος της κοινότητας από τους Ελληνοκύπριους.



10) Τα έσοδα του Ομοσπονδιακού Κράτους θα είναι στη συντριπτική αναλογία από την Ελληνοκυπριακή Κοινότητα, λόγω του ανεβασμένου οικονομικού και βιοτικού επιπέδου της Κυπριακής Δημοκρατίας και των μελλοντικών εσόδων από την πώληση φυσικού αερίου.



Την τιμή του φυσικού αερίου θα την ορίζουν οι κηδεμόνες μας στους οποίους έχουμε υποθηκεύσει τα πάντα και θα μας κυβερνούν μέσω του Ομοσπονδιακού Συντάγματος.



11) Ο δημόσιος Τομέας της Τουρκικής πλευράς θα αναβαθμιστεί στα δικά μας δεδομένα που σημαίνει αφού δεν μπορύν να είναι αυτάρκεις θα λαμβάνουν έσοδα από το Ομοσπονδιακό Ταμείο για την κάλυψη των εξόδων τους.



12) Οι έποικοι παραμένουν και το βόρειο μέρος νομιμοποιείται γεγονός που θα οδηγήσει στο μελλοντικό εκτουρκισμό του νησιού.



13) Εάν αυτή η λύση ψηφιστεί από το λαό της Κύπρου σε χωριστά δημοψηφίσματα δεν μπορεί να ανακληθεί έαν δεν λειτουργήσει.



Θα μπορύσε να ανακληθεί εάν το ψήφιζε η Κυβέρνηση.



Θα μπορούσε η επόμενη Κυβέρνηση να επικαλεστεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια της προηγούμενης Κυβέρνησης δεν εξέφραζε το λαό και να την αναιρέσει.



14) Από το 1974 μέχρι σήμερα ζήσαμε σε συνθήκες ειρήνης και ασφάλειας



Παρατηρούμε καθημερινά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου, να προσπαθούν ύπουλα να πείσουν το λαό της Κύπρου, ότι το επικείμενο σχέδιο λύσης είναι μια καλή λύση για τα ελληνοκυπριακά συμφέροντα.



Υποστηρίζουν θερμά όσους προωθούν τη λύση και απαξιώνουν όσους είναι ενάντια σε αυτήν.



Προσπαθούν μέσω προπαγάνδας να διαμορφώσουν το κλίμα του Ναι για την ψήφιση της λύσης.



Σε ποιους είναι εξαρτώμενα τα Μ.Μ.Ε.;;;



Η λειτουργία των Μ.Μ.Ε. στηρίζεται πάνω στη χορήγηση δανείων από τις τράπεζες χωρίς εγγυήσεις .



Λόγω της τεράστια οικονομικής κρίσης τα έσοδα από τις διαφημίσεις των εταιρίων είναι ελάχιστα και δεν μπορούν να καλύψουν τα σταθερά τους έξοδα.



Οι εμπορικές τράπεζες με ποια αντάλλαγματα τους δανείζουν;;;



Το αντάλλαγμα που μπορεί να προσφέρει ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης, είναι η εξάρτηση του από αυτούς που του χορηγούν τα δάνεια, να προβάλλει ότι είναι αρεστό σε αυτούς, αλλιώς αυτοί θα τερματίσουν τη λειτουργία του.



Η ιδιοκτησιακή αρχή των Μ.Μ.Ε. δίνουν εντολή στους πληρωμένους δημοσιογράφους, να προωθήσουν τη παραπάνω γραμμή, αλλιώς τους απομακρύνουν και τοποθετούν άλλους στη θέση τους.



Τα Μ.Μ.Ε. κάνουν κατάχρηση ρόλου και εξουσίας, γιατί λειτουργούν εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος.



Είναι κατάντια της κοινωνίας μας, ο ύψιστος ηθικός ξεπεσμός τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου να εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.



Όταν η Κύπρος και ο λαός της έχει υποστεί τέτοια συμφορά.



Να πουλάνε το καλό της πατρίδος τους για το προσωπικό τους συμφέρον.



Ποιοι βρίσκονται πίσω από τις εμπορικές Τράπεζες;;;



Οι εμπορικές τράπεζες εξαρτώνται από τη Κεντρική Τράπεζα της χώρας που στο μεγαλύτερο της ποσοστό ανήκει στους διεθνείς τραπεζίτες.



Η κεντρική Τράπεζα της χώρας εξαρτάται από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα που είναι στη πλειοψηφία της ιδιωτική.



Την κατέχουν οι διεθνείς τραπεζίτες.



Οι διεθνείς τραπεζίτες εκτός από τις τράπεζες έχουν στην ιδιοκτησία τους τις περισσότερες πετρελαικές εταιρίες, εταιρίες ενέργειας και πολυεθνικές εταιρίες.



Τις αντιπροσωπείες των πολυεθνικών εταιρείων τις δίνουν μόνο σε όσους θα προωθήσουν τα συμφέροντα τους.



Με τον ίδιο πακτωλό χρημάτων εξαγοράζουν πολιτικούς και δημόσιους αξιωματούχους.



Εάν δημιουργηθεί το Ομοσπονδιακό Κράτος και συνεταιρέψουμε με τους Τούρκους, η πείρα του παρελθόντος καθώς και η στάση της Τουρκίας απέναντι στον ελληνισμό, μας έχει αποδείξει περίτρανα, ότι θα είμαστε σε συνεχή κίνδυνο με την απειλή μιας νέας επέμβασης στο δικό μας μέρος, για να πάρει όλη την Κύπρο, λόγω κάποια αφορμής, που θα μαγειρέψει πάλι με τις ευλογίες των κηδεμόνων μας.



Η Ιστορία μας έχει αποδείξει, ότι δεν μπορύμε να έχουμε εμπιστοσύνη, ούτε σε κηδεμόνες ούτε στους Τούρκους.



Όποτε το πράξαμε, θρηνήσαμε πατρίδες.



Είναι σε όλους αντιληπτό, ότι όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία χρόνια, έγιναν, για να μας οδηγήσουν σαν πρόβατα στη σφαγή, για να ψηφίσουμε αυτό το συμβόλαιο καταστροφής του τόπου μας και του καθένα μας ξεχωριστά.



Οι μόνοι που θα ωφεληθούν, είναι η διεφθαρμένη ελίτ του τόπου, που θέλει να πολλαπλασιάσει τα κέρδη της.



Ρίχνουν το λαό στον Καιάδα για να πλουτίσουν παραπάνω.



Στο βωμό του ίδιου κέρδους η ίδια ελίτ τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε τα συμφέροντα, των πραγματικά ιθύνοντων, των διεθνή τραπεζιτών, που κατέστρεψαν την οικονομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, για να επιβάλλουν με ωμό εκβιασμό, το συμβόλαιο της οριστικής καταστροφής μας και να αρπάξουν τον πλούτο μας.



Μην είσαι θύμα Ελληνικέ Κυπριακέ Λαέ.



Ετοιμάζονται να εκτελέσουν το τελευταίο κομμάτι του σχέδιου τους για τη πλήρη εξόντωση σου.



Σε γενικές γραμμές, μέσω αυτού του συμβολαίου καταστροφής, σου ζητούν, να υπογράψεις, να πληρώσεις τους Τούρκους για την εισβολή, την κατοχή και τις θηριωδίες, που σου κάνανε, που σου άρπαξαν τις περιουσίες σου και σε πέταξαν από τις πατρογονικές σου εστίες, να νομιμοποίησεις και να αναγνωρίσεις το έγκλημα τους , να τους δώσεις το πλούτο σου για να φτιάξουν το δικό σου Κράτος που στο πήραν με τη βία, να τους συντηρείς με τον κόπο σου για πάντα, να τους έχεις πάντα να απειλούν την ειρήνη και την ασφάλεια σου και να παραδώσεις το φυσικό σου πλούτο στους διεθνείς τραπεζίτες, που είναι οι υπαίτιοι μέσα από τα πληρωμένα πιόνια τους σε Ελλάδα και Κύπρο για την εισβολή του 1974, την οικονομική καταστροφή των τελευταίων ετών και της λύσης ταφόπλακας που σου προσφέρουν να υπογράψεις.



Κατάλαβε, ότι μας έχουν κηρύψει τον πόλεμο και σε οδηγούν στη καταστροφή μέσω των κέντρων εξουσίας του τόπου που οι ίδιοι κατευθύνουν.



Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τους διεθνείς τραπεζίτες και τα τσιράκια τους.



Ως πολιτικό κίνημα 'Σχηματίζουμε Τον Κόσμο Μας' σε καλούμε να πείς ένα βροντερό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και να απορρίψεις το συμβόλαιο καταστροφής σου.



Ενώσου μαζί μας, για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την ανατροπή του συστήματος των διεθνή τραπεζιτών και τη προώθηση των συμφερόντων σου.



ΘΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ



1) Προσκάλεσε και πρότεινε στους φίλους σου στο facebook, να κάνουν like τη σελίδα του κινήματος.



2) Μίλησε τους γι αυτήν μέσω προφορικής επαφής και μηνύματος.



3) Μοιράσου τις δημοσιεύσεις της σελίδας του κινήματος στο προσωπικό σου προφίλ και σε ομάδες κοινωνικού προβληματισμού, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων.



4) Στείλε τους τις δημοσιεύσεις του κινήματος, μέσω email, σε όσους δεν είναι στο facebook και χρησιμοποιούν email.



5) Τύπωσε τις δημοσιεύσεις του κινήματος και δώσε τις στο περιβάλλον σου, που δεν είναι στο facebook, δεν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και δεν έχει email.

Εστάλη από το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 'ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)