Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Μακρύς ο δρόμος...

Μέχρι τον Μάρτιο του 2015, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, μεσολαβούντος μάλιστα ενός καλοκαιριού κατά τη διάρκεια του οποίου θα ιδιωτικοποιήσουν και την πουτάνα τη μάνα που τους γέννησε, που λέει κι ο ποιητής, αλλά και του πολύ δύσκολου χειμώνα που θα ακολουθήσει.

Ωστόσο η προεδρολογία και η σχετική μπουρδολογία, έχουν ξεκινήσει τόσο σε επίπεδο ονομάτων όσο και σε επίπεδο κομμάτων και αποκομμάτων που ενδέχεται να συναινέσουν σε εκλογή Πρόεδρου της Τηλεδημοκρατίας μας, προκειμένου να αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες πρόωρες εκλογές.

Η δημοσιότητα ρίχνει φως και η κυβέρνηση ρίχνει δίχτυα, στο συνονθύλευμα της Δ.ΉΜ.ΑΡ. [Δεν ΉΜασταν ΑΡιστεροί (σας τη σκάσαμε)], στους αποδεκατισμένους ΑΝ.ΈΛΛ. [ΑΝερμάτιστοι ΈΛΛηνες] και τους άλλους, τους «ανεξάρτητους» και τα διάφορα πολιτικά σκύβαλα  που ανεβοκατεβάζουν σαν σημαίες ευκαιρίας τα δικά τους τα μπαϊράκια, κατά το δοκούν, το καλό και το προσωπικό συμφέρον τους.

Πολλοί αναλυτές, από λεπτότητα φυσικά, αποφεύγουν να συνυπολογίζουν τα σούρτα-φέρτα  που γίνονται διαμέσου των υπογείων του σκοτεινού παρελθόντος, παραπέμποντας σε ακόμα σκοτεινότερες εποχές, από την ιστορία του κράτους και του παρακράτος τους. Το βίντεο με τα καθέκαστα και τις σκέψεις του έκπτωτου γραμματέα της κυβέρνησης δεν αφήνουν αμφιβολία. Όταν  τα τεκμήρια της στενής σχέσης και των βλέψεων είναι δραματοποιημένα, κανείς δεν μπορεί να κλείνει εύκολα τα μάτια στο προφανές γεγονός ότι ετούτη η κυβέρνηση προσβλέπει και  στους Αυγουλοκέφαλους Ναζί που όταν κι αν χρειαστεί, θα βγουν σαν άσσος από το μανίκι του συστήματος, προκειμένου να επισφραγισθεί η προεδρική εκλογή και  να διαιωνιστεί ο αήθης βίος ετούτης της κυβέρνησης των Ολετήρων. (Κάποιοι από αυτούς, ως φαίνεται, συνετίστηκαν από  την φυλάκιση του Φυρερίσκου τους και των πρωτοπαλίκαρών του. Από τα ευτράπελα των ημερών και τα σημεία των καιρών, ορισμένους από αυτούς τους παρακολουθούμε να ελεημονούν λιποθυμώντας - πατέρες τους έθνους κι αυτοί, ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι από άλλους, μέσα στη Βουλή των Αχρησίμευτων!)

Η λογική λέει ότι επιθυμεί διακαώς ο πρωθυπουργεύων σφουγγοκωλάριος, να εξασφαλίσει τις 180 υπογραφές της ντροπής -και να αποφύγει τις βουλευτικές εκλογές, οπότε αναμένεται να γελοιοποιηθεί αυτός και η κουστωδία του και να καταδικαστεί η πολιτική του, αυτό το συνονθύλευμα βλακείας και ενδοτισμού που οδηγεί στο  πουθενά και φέρνει το τίποτα. Μια πολιτική η οποία, όπως είναι σαφές, διαμορφώνεται κι εξασκείται κατ’ εντολή αλλότριων των εθνικών μας, συμφερόντων.


Κορυφώνεται λοιπόν το δράμα, αλλά μέχρι τον Μάρτιο είναι μακρύς ο δρόμος. 

Και κάθε μέρα που ξημερώνει, είναι μια χειρότερη μέρα, για εμάς τους Έλληνες. 
Όχι μόνο γιατί κάθε μέρα που περνάει προχωρούν κι άλλο σ΄αυτό το χυδαίο, αντί πινακίου φακής ξεπούλημα των πατρογονικών μας οι καταχθόνιοι που μας κυβερνάνε, ούτε επειδή κάθε νύχτα που πέφτει αναδείχνει ακόμα καθαρότερα, τον όλεθρο και την οδύνη που σπέρνει η πολιτική τους, μεγαλώνοντας την εκατόμβη των θυμάτων τους πρωτίστως, επειδή κάθε μέρα που περνάει, χωρίς ίχνος αισχύνης επελαύνουν, γκρεμίζουν, ανατινάζουν  και καταστρέφουν ό,τι έχει χτιστεί με πολλούς κόπους και σε βάθος μεγάλου χρόνου. 

Αυτοί είναι οι Ολετήρες που μας κυβερνάνε και τόσο το χειρότερο για όλους μας αν χρειαστεί να κάνομε όλον τον ανηφορικό δρόμο του χαμού, μέχρι τον επόμενο Μάρτιο. Τρισχειρότερα αν ως τότε έχουν μαζευτεί και οι 180 βουλευτικές ψήφοι αλλά είπαμε, μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει. 


Κι ύστερα, πόσες φορές να το πει κανείς: "Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)