Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση της Γαλλίας λόγω της κρίσης.Στο βάθος ακούγονται ερπύστριες!!!



Ο ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Η ΕΥΡΩΠΗ!

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση της Γαλλίας λόγω της κρίσης.Στο βάθος ακούγονται ερπύστριες!!!


Η Ευρώπη μπαίνει σε μια περίοδο κόλασης χωρίς επιστροφή.
Οσο κι αν σας φανεί παράξενο στο βάθος ακούγονται ερπύστριες...Η παρακρατική χούντα των εγχώριων ΜΜΕ είχε για αρκετή ώρα εξαφανίσει το τρομακτικό γεγονός της παραίτησης, τρέμοντας για την τύχη της κυβέρνηση Σαμαρά.

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση της Γαλλίας. Την Τρίτη θα ανακοινωθεί η νέα! Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με τα δικά μας φερέφωνα της Μέρκελ ο Γάλλος πρωθυπουργός αμφισβήτησε την εμμονή της Γερμανίας στην λιτότητα!


Ο Γάλλος πρωθυπουργός Manuel Valls υπέβαλλε σήμερα την παραίτηση της κυβέρνησής του στον πρόεδρο της χώρας, Francois Hollande, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του προέδρου. 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η νέα κυβέρνηση θα σχηματιστεί την Τρίτη, στο πλαίσιο με την "κατεύθυνση την οποία (ο πρόεδρος) έχει καθορίσει για τη χώρα μας". 

Η κίνηση έρχεται μια ημέρα αφότου ο υπουργός Οικονομικών Arnaud Montebourg-photo ζήτησε νέες οικονομικές πολιτικές και αμφισβήτησε την "εμμονή" της Γερμανίας με τη λιτότητα.
Αντίστοιχη κριτική ασκήθηκε και από τον υπουργό Παιδείας, Benoit Hamon. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δύο υπουργοί προέρχονται από την αριστερά πτέρυγα του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Hollande, και ζητούν από την κυβέρνηση να εστιάσει λιγότερο στη μείωση του ελλείμματος και στην ενίσχυση των επιχειρήσεων και περισσότερο στην τόνωση της ζήτησης με μείωση των φόρων για τα νοικοκυριά.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)