Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Α-Π-Α-Τ-Ε-Ω-Ν-Ε-Σ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ – Καμία μεταβολή για τυφλά χωράφια και μη ηλεκτροδοτούμενα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΟΥ 2014 ΒΟΥΛΑΣ  - NEO ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 

 — Ενώ διέδιδαν μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ οι απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, ότι οι νέες εκκαθαρίσεις ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟΥ ΕΝΦΙΑ (Φόρος-χαράτσι ακίνητης περιουσίας) θα γίνονταν περί της 15 Σεπτεμβρίου και σε 7 δόσεις και με πρόνοια για ελάφρυνση των μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων και για μη φορολόγηση των…. τυφλών οικοπέδων και αγροτεμαχίων,

  — ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ άρχισαν να εκδίδουν εκκαθαριστικά, με μοναδική μεταβολή, ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΜΕ 5 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΕΠΤΑ…! ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ!!!!

  — ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ

  — ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΓΡΙΑ, ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΑΠΕΔΟ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΟΒΑΝΤΙΣΤΟ!!!!

  — ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΑΠΑΡΔΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!!!!

  — ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΓΡΙΑ, ΜΕΡΙΔΙΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ….10 ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!!!!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΟΥ 2014 Κkkkkkkkkk NEO ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  

 — ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΕΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΞΕΔΟΣΑΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ....!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΑΤΗΣ!!!!

 tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)