Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!



Οι διαπραγματεύσεις για τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας των εργαζομένων στις γερμανικές αερογραμμές και τους σιδηροδρόμους έφτασαν σε αδιέξοδο και οι εργαζόμενοι απειλούν με απεργίες. Στο αποκορύφωμα της περιόδου των θερινών διακοπών, το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους πιλότους της Lufthansa απειλεί με απεργιακές κινητοποιήσεις αφού η διαπραγμάτευση ναυάγησε....
 
Οι διαπραγματεύσεις αφορούσαν ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα και τελικά οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο η Γερμανία κινδυνεύει να μείνει χωρίς αεροπλάνα και τραίνα. Η Lufthansa είναι η μεγαλύτερη γερμανική αεροπορική εταιρεία και μία από τις μεγαλύτερες σε όλο τον κόσμο.
 
Εκπρόσωπος του συνδικάτου των πιλότων της εταιρείας διαμήνυσε ότι οι

κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν άμεσα. Ωστόσο, διαβεβαίωσε πως θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις ώστε να αποφευχθεί η άσκοπή ταλαιπωρία του κοινού.
Όσον αφορά τους σιδηρόδρομους η διαπραγμάτευση οδηγείται σε αδιέξοδο και το συνδικάτο ετοιμάζεται για απεργιακές κινητοποιήσεις παράλληλα με τους εργαζομένους της Lufthansa.
 
Σημειώνεται πως στην πιο πρόσφατη απεργιακή κινητοποίηση των χειριστών της Lufthansa, τον περασμένο Απρίλιο, το 90% των πτήσεων ακυρώθηκαν ενώ η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως οι ζημιές της είχαν ανέλθει σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
 
Ο Όμιλος Lufthansa διαθέτει στόλο περίπου 300 αεροσκαφών, με πάνω από 100.000 εργαζόμενους διεθνώς.




Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Αξίζει να τονίσουμε ότι η βαριά βιομηχανία της Γερμανίας έχει πληγεί από τις αρχές του 2008 τότε που η Ελλάδα δεν γνώριζε τι σημαίνει οικονομική κρίση, αλλά μετέπειτα με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γεύτηκε βαθιά μέσα στο πετσί της την Γερμανική κατοχή, για να σωθεί η Γερμανική οικονομία.

Ένας ολόκληρος λαός (Γερμανοί) επιβιώνουν πατώντας στα πτώματα της διαλυμένης Ευρώπης, βιώνουμε την θεατρική υπερπαραγωγή: οι Βόρειοι και οι Νότιοι ή αλλιώς: οι ελεύθεροι και οι δούλοι ή ακόμα καλύτερα: οι κερδοσκόποι φασίστες και οι μίζεροι ζητιάνοι.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)