Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Μακρή: Η ΔΕΗ ξεπουλιέται με εντολή Σαμαρά


Ρ. Μακρή: Η ΔΕΗ ξεπουλιέται με εντολή ΣαμαράΝέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Ραχήλ Μακρή με αφορμή το ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Όπως τονίζει η κ. Μακρή, ακόμα και η Κομισιόν παραδέχτηκε πως το ξεπούλημα της επιχείρησης γίνεται με εντολή του κ. Σαμαρά.

Αναλυτικά τι αναφέρει η κ. Μακρή:
Σε απάντηση σχετικής ερώτησης του καθηγητή και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατρούγκαλου η ευρωπαϊκή 
επιτροπή διαψεύδει την Ελληνική Κυβέρνηση ότι η πώληση της ΔΕΗ αποτελεί υποχρέωση κοινοτικής οδηγίας επιβεβαιώνοντας πλήρως την θέση που ανέπτυξα στο κοινοβούλιο στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την πώληση τόσο του ΑΔΜΗΕ όσο και της μικρής ΔΕΗ ότι η απελευθέρωση της ενέργειας  στην Ελλάδα έχει ήδη ρυθμιστεί σε συμφωνία με το κοινοτικό δίκαιο.
Πλέον αποδεικνύεται περίτρανα ότι κάθε περαιτέρω απορρύθμιση της αγοράς ενέργειας αποτελεί πρωτοβουλία των γαλαζοπράσινων σωτήρων υπέρ των ιδιωτικών ελληνικών και ξένων συμφερόντων. Τα φιλέτα της ΔΕΗ κλέβονται από την ιδιοκτησία των Ελλήνων πολιτών για να γεμίσουν τις τσέπες των ολιγαρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)