Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ομπάμα: «Το Ισλαμικό Κράτος είναι καρκίνος που πρέπει να ξεριζωθεί»


Ομπάμα: «Το Ισλαμικό Κράτος είναι καρκίνος που πρέπει να ξεριζωθεί»
Σε συνέχεια από το προηγούμενο άρθρο, φαίνεται να διαδραματίζεται θρησκευτικός πόλεμος, με μεγάλη επικινδυνότητα να μετατρέπει σε παγκόσμιο θρησκευτικό...
 
O πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα καταδίκασε σήμερα τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που αποκεφάλισαν τον Αμερικανό δημοσιογράφο χαρακτηρίζοντάς τους «έναν καρκίνο».
«Ολόκληρος ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από τη στυγνή δολοφονία του Τζέιμς Φόλεϊ» είπε ο Ομπάμα, που έκανε δηλώσεις μια ημέρα αφότου οι αντάρτες έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Φόλεϊ.
Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι «θα αφαιρέσουμε αυτόν τον καρκίνο προκειμένου να μην εξαπλώνεται».
Ο Αμερικανός πρόεδρος επισήμανε ότι τηλεφώνησε στην οικογένεια του δημοσιογράφου για να εκφράσει τα συλληπητήριά του.
Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ως προειδοποίηση προς την
Ουάσιγκτον αλλά ο Ομπάμα υποστήριξε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να κάνουν «αυτό που πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε τους πολίτες μας».
Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους τόνισε άλλωστε ότι οι ΗΠΑ θα είναι «σε συνεχή επαγρύπνηση και (θα είναι) αμείλικτες» συνεχίζοντας τους βομβαρδισμούς που εξαπολύουν εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης.
«Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι μια οργάνωση όπως το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει καμία θέση στον 21ο αιώνα», τόνισε.
« Το Ισλαμικό Κράτος δε μιλά εξ ονόματος καμιάς θρησκείας. Καμιά θρησκεία δεν λέει να σφαγιάζονται αθώοι. Η ιδεολογία τους είναι ρηχή» διαβεβαίωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)