Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Γελάει ο κόσμος. Η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη νέα βουλευτής της ΝΔ με μόλις 293 σταυρούς.

Η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη νέα βουλευτής της ΝΔ Σχόλιο ΛΦ: Αλλά θα αποφασίζει για 10.000.000 Έλληνες. Όχι τίποτα, κράζαμε και το Μαράκι, την Ρεπούση για τους 1500 σταυρούς με τους οποίους εκλέχθηκε. Να χαρώ εγώ Δημοκρατία.
Ακόμα μία αλλαγή σκυτάλης θα γίνει σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, απόρροια των αποτελεσμάτων των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου. Ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μουσουρούλης είχε παραιτηθεί προκειμένου να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής, συνεπώς η έδρα πέρασε στον Σταμάτη

Κάρμαντζη, ο οποίος, όμως, τον Μάιο εξελέγη αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.

3
Έτσι, μετά από τρεις μόλις μήνες η βουλευτική έδρα αλλάζει και πάλι χέρια περνώντας στη δεύτερη επιλαχούσα στις εκλογές του Ιουνίου 2012, Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη. Η νέα βουλευτίνα της ΝΔ είναι αισθητικός και ιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρίας καλλυντικών Mastic Spa. Το ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο είναι πως με αυτή την «καραμπόλα» στο ψηφοδέλτιο της Χίου, η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη βγαίνει βουλευτής με μόλις 293 σταυρούς!
4
hellasforce.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)