Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ…SURVIVOR!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κόσμος πολύς, λαός πολυς ελληνικός, υποδέχτηκε με θριαμβευτικό τρόπο τους σημερινούς ήρωες της Ελλάδας, τους… παίκτες του Survivor. Μάλιστα!
Υπό άκρα μυστικότητα υποτίθεται ότι θα έφταναν οι 4 φιναλίστ του Survivor μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, ωστόσο τελικά δε μπόρεσαν να ξεφύγουν από τις κάμερες που τους περίμεναν.
Αγγελόπουλος, Βασάλος, Ιωαννίδης, Σπαλιάρας και Αναγνωστόπουλος έφτασαν μέσω Φρανκφούρτης στην Αθήνα τη νύχτα της Κυριακής και δεν πίστευαν στα μάτια τους από την υποδοχή του κόσμου.
Όπως φαίνεται στα πλάνα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, οι παίκτες ήταν φανερά σοκαρισμένοι, κάποιοι φωνάζουν «Ντάνος», άλλοι πέφτουν πάνω στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και μέχρι να επιβιβαστούν όλοι στο μαύρο βαν που τους περίμενε, επικράτησε ένας πανικός.
Υστέρα έχουμε το θράσος να γκρινιάζουμε για το κατάντημα της χώρα μας ;;;
Συγχαρητήρια μας
Πηγή Reader
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)