Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Δυο κόσμοι μια επιλογή …

Εσύ στο παιδάκι σου ποιον κόσμο θες να του μάθεις να ακολουθεί; 
Το κόσμο του καθήκοντος η το κόσμο της «ελευθερίας»..που επιτεύχθηκε μόνο από αυτούς που έκαναν το καθήκον τους;

Ποιους από τους δυο κόσμους πρέπει να προστατέψουμε και να υμνούμε; Γιατί δεν έχω δει ακόμα φεστιβάλ ανδρείας και καθήκοντος !!!!…..

Δεν έχω δει να είμαστε περήφανοι για όλους όσους τίμησαν το γένος τους !!! Και κυριολεκτικά και γενικά …!

Δεν είναι παράξενο σε έναν κόσμο που μπαίνει σε σαπίλα να μην θες να προστατέψεις το κομμάτι που ακόμα δεν σάπισε; Άραγε ο καρκίνος τι κάνει με τα κύτταρα στον οργανισμό μας ; Δυο κόσμοι μια επιλογή σε έναν οργανισμό που νοσεί … ! Την θεραπεία θα την ονομάσουν με λέξεις σκληρές για να την αποφύγουν …!
Πάντα όταν ένας ιός επιτίθεται σε ένα σώμα μέχρι να το κατακτήσει χρησιμοποιεί όλα τα αναγκαία σήματα ώστε να πείσει το σώμα ότι δεν είναι ένας ξένος ιός αλλά κομμάτι του ίδιου του οργανισμού…. και αυτό το κάνει μέχρι στο τέλος να νικήσει το σώμα!

Η επιλογή της θεραπείας είναι μέσα στο σώμα ..! Και κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει το δικαίωμα της επιλογής …ότι και να κάνει ..ότι νόμους και να βγάλει ..ότι λέξεις και αν χρησιμοποιήσει …ότι και φιλοσοφία Ζωής και να αναπτύξει ….!

Πάντα το καθήκον θα υπερτερεί της «ελευθερίας» … της εύκολης λύσης … της απλής κατάβασης στα πάθη …!

Χωρίς αυτούς που έχουν τις κοχόνες να τιμουν το καθήκον τους δεν θα υπήρχε ποτέ το περιβάλλον να τολμήσει ο ιός να αναπτυχθεί!!

Ας τους τιμήσουμε λοιπόν όλοι που έδωσαν την ευκαιρία ακόμα και στους ιούς να υπάρχουν! να υμνούμε;


strange


koukfamily.blogspot.com