Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Απίστευτο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" της ΕΛ.ΑΣ., κάλεσε την περασμένη Πέμπτη (13/7/2017), Ελληνίδα σε ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ για ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ!!! Κι άλλα απίστευτα που συμβαίνουν ...

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': 

 ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ''ΜΗΝΥΣΕΙΣ'' ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΚΑΘΥΒΡΙΣΗ»!



ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ!
ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.



Σχόλιο:
Θυμάστε πριν λίγο καιρό (ένα περίπου μήνα) την αποκάλυψη μας για τις ΔΙΩΞΕΙΣ των μελών της "Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου"; Καλούνταν κι αυτοί μαζικά για "εξηγήσεις", στην Κρατική Ασφάλεια, στο "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας", στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Δείτε εδώ.





Ξέρετε ποιος είναι αναπληρωτής Τμηματάρχης στο "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" στην Αθήνα; :
Ο ομοφυλόφιλος -κατά δημόσια δήλωση του- αστυνομικός Μιχαήλ Λώλης που πρόσφατα μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (του Δημάρχου κ.Μπουτάρη):


Πηγή δημοσιεύματος


Στην ίδια εκδήλωση (του ΣΥΡΙΖΑ) παρέστη δίπλα στον κ.Λώλη, η Τμηματάρχης του "Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" Θεσσαλονίκης, αστυνόμος Α', κ. Κώττη Ελένη (την παρουσίασε -δείτε στο βίντεο- ο ίδιος ο κ.Λώλης). Το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητα της εμφανίζεται σε δημοσιεύματα.


Αν προσέξετε τις κλήσεις σε απολογία των μελών της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου, φέρουν την υπογραφή της.


Συνεπώς,
1. όταν Έλληνες ξυλοκοπούνται ΑΝΕΛΕΗΤΑ από αναρχικούς, ακριβώς επειδή είναι Έλληνες, τότε ΔΕΝ επεμβαίνει το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". ΔΕΝ είναι "ρατσιστική βία".





2. Όταν ΜΕΣΑ στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αναρχικοί ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ την Θεία Λειτουργία, τραμπουκίζουν πιστούς και πετάνε φυλλάδια, τότε πάλι ΔΕΝ επεμβαίνει το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". ΔΕΝ είναι "ρατσιστική βία".



3. Όταν ένα σωρό ιστοσελίδες βρίζουν και ειρωνεύονται την Ορθόδοξη πίστη μας και Αγίους, τότε ΠΑΛΙ ΔΕΝ είναι ρατσιστική βία. 




4. Για τα παραπάνω ΔΕΝ πηγαίνουν να μιλήσουν σε (κομματικές) εκδηλώσεις τα στελέχη των "Τμημάτων Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". Τα μόνα δικαιώματα που παίρνουν την πρωτοβουλία  να προστατεύσουν είναι των ομοφυλόφιλων και του ισλάμ. 
Άραγε ποια θα ήταν η αντίδραση αν ένας τμηματάρχης/αναπληρωτής τμηματάρχης της ΕΛ.ΑΣ., πήγαινε να μιλήσει πχ για τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της πατρίδος μας, σε κομματική συγκέντρωση πχ "ακροδεξιού" κόμματος, με βάση όσα βλέπει κατά την εκτέλεση της εργασίας του ; 


Όταν λοιπόν κατηγορείται το Ισλάμ ως κίνδυνος για τις ελευθερίες στην Ευρώπη, 
  • κάτι που έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ με τις αλλεπάλληλες  τρομοκρατικές επιθέσεις 
  • αλλά και τους χιλιάδες "Ευρωπαίους" (συνήθως παιδιά λαθρομεταναστών) που όταν ενηλικιώνονται πηγαίνουν να πολεμήσουν ως Ισλαμιστές στη Συρία ή και να εκπαιδευτούν ως "βομβιστές αυτοκτονίας", 
τότε καλούνται όσοι γράφουν άρθρα για τον υπαρκτό κίνδυνο Ισλαμοποίησης της Ευρώπης, "γιαεξηγήσεις" και "βίαιη προσαγωγή" σε περίπτωση "μη συμμόρφωσης"!! 




Αυτή είναι η "δημοκρατία" και η 

"ελευθερία της γνώμης", στην εποχή της Νέας Τάξης ...


Νεότερη Ενημέρωση:

Λίγο μετά την σύνταξη της παραπάνω ανάρτησης, διαβάζουμε στο διαδίκτυο -σε όλα τα μεγάλα ειδησιογραφικά κανάλια- ότι ασκήθηκε ΔΙΩΞΗ κατά του π.Κλεομένη (ιερέα των ΓΟΧ, της συνόδου Μακαρίου, που έχει αποτειχιστεί), για ΡΑΤΣΙΣΜΟ, με βάση βίντεο που αναρτά στο διαδίκτυο και συμβολικές δημόσιες ακτιβιστικές δράσεις του, όπως η παρακάτω:

(Σχόλιο: Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, να δείτε τι "άκρες" έχουν κάποιες γυναίκες!)


Διαπιστώσαμε ότι όχι απλά ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ στο κανάλι "ΧΑΡΑΓΜΑ", την δυνατότητα ανάρτησης νέου βίντεο για 3 μήνες,
όπως είχαμε και οι ίδιοι διαπιστώσει πριν 1-2 μέρες αλλά και όπως είχε δημόσια καταγγείλει ο π.Κλεομένης, 




αλλά πλέον το κανάλι του στο youtube ΕΧΕΙ πλήρως ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!
(έχει ανοίξει ένα νέο κανάλι με όνομα "Το χάραγμα", εδώ, αλλά τα βίντεο του ΔΕΝ τα εμφανίζουν στα αποτελέσματα αναζήτησης της google!)
Καμαρώστε "Ελευθερία" στο Διαδίκτυο!! : 

ο σύνδεσμος στο βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=TJZlXxuIcOQ

δείτε και μια ανάρτηση (εδώ), όπως βλέπετε το βίντεο που μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζε, τώρα ΔΕΝ είναι διαθέσιμο


Άραγε ποιανού είναι αυτό το κατόρθωμα; 

Σε κάθε περίπτωση, μία ακόμη φορά προκαταβολικά "επαινούμε" το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" της ΕΛ.ΑΣ.!!!
QUIZ: Αν συνεχίσετε έτσι, θα αφήσετε κανέναν πατριώτη και αγωνιστή ορθόδοξο ελεύθερο;
ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


5. 
Τέλος δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε:
Όταν αυγά ρίπτονται εναντίον "ακροδεξιών", τα βίντεο παραμένουν μια χαρά στο διαδίκτυο (και έμμεσα διαφημίζεται μια χαρά η πράξη), δεν θα δείτε επικριτικά σχόλια από τους δημοσιογράφους, το αναφέρουν ως απλή είδηση, ΧΩΡΙΣ σχόλιο.
Δείτε πχ τα "αυγά" στην Λεπέν:
πηγή ρεπορτάζ

Όταν όμως κάποιος ρίχνει αυγά σε εβραϊκό μνημείο, τότε όλοι οι δημοσιογράφοι παθαίνουν "αμόκ" (δείτε το παραπάνω βίντεο ειδήσεων του ΣΚΑΪ). Γιατί τόση μονομέρεια; 
Υπάρχουν δύο ειδών "αυγά";



6.  Όταν κάποιος Εβραίος Ραββίνος βρίζει έναν Ορθόδοξο Άγιο (πχ δείτε το βίντεο εδώ και την ανάρτηση εδώ), τότε ΔΕΝ επεμβαίνει κανείς. Δεν ασχολείται το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας". Όταν ένας ορθόδοξος ιερέας  φτύνει ή πετάει ένα αυγό σε ένα εβραϊκό μνημείο, ή δίνει μια κλωτσιά χωρίς να το καταστρέψει (ακόμη και το αυγό και το φτύσιμο με τις πρόσφατες βροχές θα εξαφανίστηκαν!), τότε ξεσηκώνεται (δημοσιογραφικά) το πανελλήνιο και ανακοινώνεται από την δικαιοσύνη η δίωξη του.  Γιατί;;;



ΥΓ. 1  Εννοείται ότι καταθέτουμε την άποψη μας χωρίς να συμφωνούμε ούτε με όλα όσα λέει, ούτε με
όλα όσα κάνει ο π.Κλεομένης. Προφανώς σε κάποια θέματα υπερβάλει και σε λόγια και στις πράξεις. 
Πάντως δείχνει πολύ πιο συνεπής στις απόψεις του, από κάποιους "δεσποτάδες", που έσπευσαν να τον χλευάσουν και να τον αποκηρύξουν, αλλά επειδή τους ξέραμε  πως ήταν πριν φορέσουν το ράσο και πως κατάντησαν τώρα που φόρεσαν τις μήτρες και τα εγκόλπια, νομίζουμε ότι οι δεσποτάδες της ελλαδικής εκκλησίας είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλήσουν.

Οπότε τους αφιερώνουμε ολόψυχα, το τελευταίο βίντεο του π.Κλεομένη, για το χριστεμπόριο στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης (με την ελπίδα να συνετιστούν) :




ΥΓ. 2. Πάντως την απάντηση την έδωσε απόψε το βράδυ (βράδυ Τετάρτης 19 Ιουλίου) ο λαός της Θεσσαλονίκης. Ο π.Κλεομένης ήταν ο μοναδικός ιερέας που παραβρέθηκε, ενώ του δόθηκε ο λόγος να χαιρετίσει την συγκέντρωση ΕΝΑΝΤΙΑ στην Τουρκική Εισβολή και Κατοχή στην Κύπρο.

Δείτε τον:


ΥΓ . 3
Πριν λίγο διαβάσαμε σε ιστολόγιο της Πτολεμαϊδας, εδώ, ότι ΠΑΥΘΗΚΕ με εντολή του μητροπολίτη φλωρίνης Θεόκλητου, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μηλοχωρίου Πτολεμαϊδος π.Μάξιμος, 

και στην θέση του διόρισαν ηγούμενο τον πρωτοσύγγελο της μητρόπολης, τον π.Νικηφόρο Μανάδη (α ρε πάτερ Νικηφόρε,  σε ξέρουμε 20-30 χρόνια, πόσο ψηλά ήσουν και που κατάντησες καημένε, πόσο λυπόμαστε ..)
Σχετικό σχόλιο και εδώ όπου αναφέρει ότι "παύθηκε" και ο ιερομόναχος Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Καλαϊτζόπουλος (ο οποίος και δεν θα μπορεί στο εξής να λειτουργεί). Ρε δέσποτα Θεόκλητε, ποιος είσαι να παύεις τη ιεροσύνη του ιερέως ;


Πάντως ο λαός το λέει πολύ εύστοχα: "σιγανοπαπαδιά"

Όπως είχαμε γράψει, ο ηγούμενος της μονής της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου π.Μάξιμος είχε
διακόψει την μνημόνευσης του μητροπολίτου Φλωρίνης (εδώ)

Με τέτοιες ειδήσεις αναρωτιόμαστε, που κατάντησε η εκκλησία μας και τι "σκ@τ@" ελευθερία βιώνουμε ;;;


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

opaidagogos.blogspot

2 σχόλια:

  1. Να πάει να γαμηθεί το ισλαμικό μουσουλμανικό παράσιτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να περιμένεις από την ιεραρχία της εκκλησίας, εδώ αυτόλογοκρίθηκε στο θέμα των Νεομαρτύρων της περιόδου 1944-49 για να μην θιγούν οι κουμουνιστες!!! Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν εξουσία light στην περίοδο του ΠΑΣΟΚ και λύκοι με προβιά προβάτου στην περίοδο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί φρόντισαν να βουλωσουν στόματα για να μην μάθει ο λαός τι σημαίνει αριστερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)