Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Βενετία Κάντζια προς τη Γενική Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης


Γράφει η Βενετία Κάντζια 
Στους αγώνες μου με τις «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ», σειρά είχε πρόσφατα η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Έτσι λοιπόν, κατέθεσα στις 25.4.2017 στην Κυρία Γενική Επιθεωρήτρια ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Αίτηση διεξαγωγής έρευνας από την ΥΠΗΡΕΣΙΑ της, σχετικά με τη νομιμότητα Διοικητικών Πράξεων απέναντί μου, της ΔΟΥ / ΙΖ΄ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ + του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ αυτής.
Θέλω να ελπίζω, ότι όχι μόνο θα θελήσει η ίδια να λάβει θέση, αλλά και ότι θα ξεκινήσει ανάμεσά μας, δημιουργική συζήτηση σχετικά με τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς που εκθέτω, αποτέλεσμα των ερευνών μου για τα βαθύτερα αίτια της τραγωδίας που έχει πλήξει την Πατρίδα μας και όλα τα παιδιά της. Και που αυτά όλα βέβαια, πέρα από τον προς εμένα προσωπικό τους χαρακτήρα, έχουν επί πλέον και άμεσο και λίαν επιτακτικό ενδιαφέρον, για την ορθότερη αντιμετώπιση καθαρά και απόλυτα, του δημοσίου συμφέροντος στο σύνολό του.
Και βέβαια πρέπει να μελετηθεί πολύ σοβαρά η Επιστολή (Motu Propio) της 11. Ιουλίου 2013 του σημερινού Πάπα Φραγκίσκου, την οποία αναφέρω στις σελίδες 24 – 26, καθώς και (2) σχετικές αξιολογήσεις (26 – 29) του εγγράφου που έστειλα στη ΔΟΥ/ΙΖ΄ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ και το οποίο έχει επισυναφθεί και σε αυτό που κατέθεσα στην Κυρία Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης.
Ένα σημαντικό συμπέρασμα αυτής της επιστολής και των σχετικών αξιολογήσεων είναι και η άρση της μέχρι τότε ασυλίας δικαστών, εισαγγελέων, δικηγόρων, τραπεζιτών, νομοθετών, αλλά και «δημόσιων λειτουργών», ο οποίοι καθίστανται πλέον προσωπικά ο καθένας υπεύθυνοι των πράξεων τους και βέβαια και όλων των δυσάρεστων συνεπειών που μπορεί αυτές να έχουν στις σχέσεις τους με τον πολίτη.
Είναι φανερό και αυτονόητο ότι από τις απαντήσεις που θα μου δοθούν, θα αποδειχθεί και ο πραγματικός και ουσιαστικός χαρακτήρας της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: εάν αυτή πράγματι αποτελεί μια «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ» – όπως θέλει να παρουσιάζεται – ένα ύστατο ίσως καταφύγιο προστασίας, του κάθε ταλαίπωρου και προδομένου Έλληνα πολίτη.
Στα πλαίσια του καθήκοντος και της υποχρέωσής μου ενημέρωσης όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, γνωστοποιώ σήμερα το κείμενο αυτής μου της ενέργειας, τα αποτελέσματα της οποίας θα ακολουθήσουν, μόλις αυτά μου κοινοποιηθούν.


ΑΘΗΝΑ 25. Απριλίου 2017

Προς την
Κυρία Μαρία Παπασπύρου ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Λ. Κηφισίας 1-3 & Λ. Αλεξάνδρας
11523 – ΑΘΗΝΑ

Θέμα: Αίτηση διεξαγωγής έρευνας Διοικητικών Πράξεων
Αιτούμαι τη διεξαγωγή έρευνας από την ΥΠΗΡΕΣΙΑ σας, σχετικά με τη νομιμότητα Διοικητικών Πράξεων της ΔΟΥ/ΙΖ΄ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ + το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ αυτής. Πράξεων όπως:
1. δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού μου και
2. ειδοποίηση καταναγκαστικής κατάσχεσης ιδιοκτησίας μου,


ΑΡΙΘΜΟΣ ………..
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΙΖ΄Δ.Ο.Υ. ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
………………………………
ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ
ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
……………… ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. ………………

Χρονικό:
Στα πλαίσια σοβαρότατων και μακροχρόνιων ερευνών μου – ιδιαίτερα από την αρχή της τραγωδίας που επιβλήθηκε στην Πατρίδα μας εδώ και οκτώ περίπου χρόνια, ενδιαφέρθηκα – όπως είχα και το νόμιμο δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση – να καταλάβω τα βαθύτερα αίτια αυτής, αυτά που δεν είναι ίσως ορατά και κατανοητά από τον περισσότερο κόσμο.
Τα αποτελέσματα και τα στοιχεία αυτών μου των ερευνών, θεώρησα καθήκον μου, αφενός να τα κάνω κτήμα των συμπατριωτών μου μέσω διαδικτύου, αλλά και να τα καταθέτω, σε διάφορες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, π.χ. στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και τις διάφορες ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ του, όπως και τη ΔΟΥ/ΙΖ΄ΑΘΗΝΩΝ + το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ της ΤΜΗΜΑ, αιτούμενη απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα που προκύπτουν από αυτές μου τις έρευνες. Πόσο μάλλον, που ο επίσημος λογιστικός έλεγχος των υποτιθέμενων χρεών, αλλά και των δανείων που διαχρονικά έχει λάβει η Ελλάδα από το 1823-1824 μέχρι σήμερα, απουσιάζει και επιμελώς αποφεύγεται και που, όπως είναι φυσικό κάνει τις απορίες και ερωτήσεις μου, ακόμα πιο επίκαιρες και επιτακτικές.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αναγκαιότητας διενέργειας Επίσημου Λογιστικού Ελέγχου των «χρεών», είναι τα αποτελέσματα της έρευνας του Γιώργου Αδαλή για όλα τα δάνεια της Ελλάδος από το 1821 ως το 2011: για το τι έχουμε πληρώσει και σε ποιούς για το διάστημα αυτό, αλλά και τα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ που έχουμε πληρώσει από το 1994 ως το 2010. Από αυτά τα στοιχεία, καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι έχουμε πάρει και τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια και γιατί αποφεύγουν το λογιστικό έλεγχο του χρέους που θα αποκαλύψει τραγικές αλήθειες σε βάρος του Ελληνικού Κυρίαρχου Λαού και της Πατρίδος μας, αλλά και τους βαθύτερους εγκληματικούς στόχους και σκοπούς που διαχρονικά προωθούνται και οι οποίοι πλέον είναι εμφανέστατοι και κατανοητοί στον καθένα.
Πως είναι λοιπόν επιτρεπτό, αλλά και αποδεκτό χωρίς αντίρρηση, να απαιτούνται συνεχώς καινούριοι φόροι, με έξτρα απειλές και να μας τιμωρούν όταν ρωτάμε το γιατί, το για πού προορίζονται, το δικαίωμά μας για απολογισμό και λογιστικό έλεγχο όλων των χρηματικών συναλλαγών της «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» και του «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ »;
Ρωτάμε εάν είναι αλήθεια ότι έχει μετατραπεί και καταγραφεί ο μέχρι πρότινος γνωστός σε όλους και όλες μας Δημόσιος Κορμός της Πατρίδας μας – αλλά και τους λόγους της καταγραφής αυτής – ως ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, στο βιβλίο των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ του DELAWARE στις Η.Π.Α. Επί πλέον ρωτάμε τους λόγους απόκρυψης αυτού του γεγονότος από τον Ελληνικό Κυρίαρχο Λαό – τον εργοδότη στην ουσία ολόκληρου αυτού του Δημόσιου Κορμού – που ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( με προσομοίωση κράτους ) παράνομα και εγκληματικά κρατά όμηρο και παίζει με τη ζωή του, οδηγώντας τον στην γενοκτονία, το ολοκαύτωμα και την πλήρη εξαφάνιση.
Πιστή – όπως επανειλημμένα σε όλα μου τα αιτήματα τονίζω – στο Σύνταγμα, το οποίο σέβομαι, όμως περιμένω να κάνουν το ίδιο και οι αρμόδιες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ στις οποίες προσφεύγω απέναντί μου. Θέλω να ασκώ, όχι μόνο τις υποχρεώσεις μου προς την Πατρίδα με συνέπεια, αλλά να διατηρώ και τα Συνταγματικά μου δικαιώματα στο ακέραιο, ως προς:
το σεβασμό των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ προς το πρόσωπό μου, ( ως φυσικό και όχι ως ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ εννοείται) , την προστασία της αξίας μου ως ανθρώπου, αλλά και την απρόσκοπτη πρόσβαση στην πληροφόρηση και τα κάθε είδους διοικητικά έγγραφα που δικαιούμαι,
στην τεκμηριωμένη και επί της ουσίας απάντησή των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, στα ερωτήματα που τους θέτω. Αλλά και στην περίπτωση που για κάποιο λόγο αδυνατούν να το κάνουν, στην παραπομπή τους σε πιο αρμόδιους κατά τη γνώμη τους, πριν προχωρήσουν σε διοικητικές πράξεις τιμωρίας μου.
στην τήρηση, το σεβασμό και την πιστή από μέρους τους και το δικού τους Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας,
αλλά και στη συγκεκριμένη περίπτωση, την τήρηση από μέρους τους, δηλ. της ΔΟΥ/ΙΖΈΦΟΡΕΙΑ Αθηνών και του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, της υποχρέωσής τους, κατά το άρθρο 20.2 του Συντάγματος, το οποίο και επακριβώς καθορίζει ότι:
2. Tο δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης του ενδιαφερομένου ισχύει και για κάθε διοικητική ενέργεια ή μέτρο που λαμβάνεται σε βάρος των δικαιωμάτων ή συμφερόντων του.
Το δικαίωμα αυτό άλλωστε, επανειλημμένα έχει επιβεβαιώσει και το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως π.χ. με την πρόσφατη απόφαση 39/2017, αλλά και παλαιότερες όπως: ΣτΕ2773/2014, 1883/2014, 948/2012 κλπ.
Όλα λοιπόν αυτά τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μου, οι συγκεκριμένες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τα αγνοούν παντελώς, προβαίνοντας σε διοικητικές πράξεις τιμωρίας μου, αμφισβητώντας την ειλικρίνεια και τα συνταγματικά μου δικαιώματα, αποφεύγοντας και να δώσουν απαντήσεις στα τεκμηριωμένα ερωτήματά μου, αλλά και να με καλέσουν και ακούσουν, πριν προβούν στην όποια διοικητική μου τιμωρία.
Απομένει σε εσάς λοιπόν, να ερευνήσετε τους βαθύτερους λόγους αυτής της συμπεριφοράς τους, που θα ήθελα να μην επιβεβαιώνουν τους φόβους μου, που ίσως με οδηγούν, δηλ. στην αδυναμία τους να παραδεχθούν ή έστω να συζητήσουν αυτά που καταθέτω. Και ερωτώ: είτε από παντελή άγνοια των θεμάτων (που σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να με παραπέμψουν σε κάποιον άλλο πιο αρμόδιο), είτε γιατί γνωρίζουν και δεν τους επιτρέπεται να το δείξουν προς τα έξω, καλύπτοντας έτσι άνομες πράξεις, χωρίς επί πλέον να συνειδητοποιούν ότι αφ’ ενός συνεργούν σε αυτές, αλλά και τα τεκμήρια που καθημερινά βγαίνουν στο φώς, επιβεβαιώνουν και τους δικούς μου ισχυρισμούς και που βέβαια, αφορούν και αυτούς τους ίδιους, ακριβώς το ίδιο, όπως και εμένα, τον υπόλοιπο Ελληνικό Κυρίαρχο Λαό, την ίδια, την κοινή μας Πατρίδα Ελλάδα.
Ίσως για κάποιους συγκεκριμένους που έχουν ταχθεί να διαφεντεύουν τις τύχες μας, η αλήθεια που συμπερασματικά βγαίνει από αυτά τα σοβαρά στοιχεία, να μην είναι «πολιτικώς ορθή» και δεν πρέπει να γίνει γνωστή από τους – κατά αυτούς – ηλίθιους υποτακτικούς τους;….
Σε εσάς όμως τώρα, απομένει η αποκατάσταση της Συνταγματικής τάξης, γιατί ούτε καν θέλω να σκέφτομαι ότι η αδυναμία μας να την επιβάλλουμε, αποδεικνύει και την οριστική πλέον και χωρίς τη γνώση του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού κατάργηση του Καταστατικού του Χάρτη, στο βωμό των καθόλα παράνομων συμφωνιών και συνθηκών.
Πάντα, εν αγνοία και πάντα εν απουσία των Κυρίαρχων Λαών – και πάντα μα πάντα, οι συμφωνίες και συνθήκες που υπογράφονται μεταξύ πλέον των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – πρώην κρατών – των αποτελούντων τα μέλη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ , που λέγεται ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ , αλλά και της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και πρώην κυρίαρχων κρατών που είναι τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, που ως παράνομη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με το παράνομο «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» της που λέγεται ΑΤΖΕΝΤΑ 21 καθώς και την ΑΤΖΕΝΤΑ 30 που ακολουθεί, αλλά και την οποιαδήποτε άλλη θα θελήσουν να μας επιβάλλουν – με απόλυτη βία και τρομοκρατία – έχει μπει τελείως ύπουλα και εγκληματικά στη ζωή όλων μας. Όλων όμως ανεξαιρέτως, να τους λείπει η εγκυρότητα, όπως αυτό αποδεικνύεται από αυτά που σας καταθέτω και βέβαια να μην υπάρχει η νομιμοποίησή τους από τους Κυρίαρχους Λαούς στους οποίους επιβάλλονται με το έτσι θέλω και με τη βία.
Όπως θα δείτε, απολύτως τεκμηριωμένα, ασχολήθηκα με θέματα όπως:
1. Το Γερμανικό Ζήτημα: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ;
(βλ.:https://neaproia.wordpress.com/2012/02/24/….%B5%CE%AF%CE%B1/)
2.Την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ:
Σχετικά τώρα, με το τι κρύβεται πίσω από την «πραγματική Ε.Ε. «θα πρέπει να ακούσουμε τα λόγια του Dr. Matthias Rath, αλλά και να διαβάσουμε τη μελέτη του ίδιου και των συνεργατών του – κατατεθειμένη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης – που ακολουθούν μας αναλύουν με λεπτομέρειες αυτό που πολλοί από εμάς δεν γνωρίζαμε προηγουμένως:
Ακούστε:
α. https://www.youtube.com/watch?v=xMAQ5y6IfH4


Dr Matthias Rath – ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ – Hotel Imperial, Atens 30 04 2013
Εκδήλωση στην Αθήνα (Ελληνική μετάφραση)
Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαΐ 2012
Ο λόγος του Dr. Rath στις 30 Απριλίου 2012 στην Αθήνα. Ποιος ο ρόλος των καρτέλ των φαρμάκων και του πετρελαίου. Η προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο στο 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Οι αποδείξεις. Οι ναζιστικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών και η τρίτη προσπάθεια του καρτέλ να κατακτήσει την Ευρώπη και τον κόσμο. Ο έλεγχος της υγείας και της ενέργειας. Η νέα μετάβαση και πως μπορούν οι λαοί να ανατρέψουν τα σχέδια τους. Η Ελλάδα .
β. Lógos Dr. Rath Berlin 2012 ellàda (Greece)


RathFoundation 
Εκδήλωση στο Βερολίνο στις 13. Μαρτίου 2012, με Ελληνικούς υπότιτλους και κάλεσμα προς τους Γερμανούς, αλλά και όλους τους Ευρωπαίους και τον κόσμο ολόκληρο να αγωνισθούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Ζούμε σε μια περίοδο αλλαγής. Το κατεστημένο πολεμά, με κάθε μέσο, αυτήν την αλλαγή.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επισκεφθείτε το: +++ http://www.wiki-rath.org/
Διαβάστε:
α. http://legacy.movement-of-life.org/pdf/eu-roots_booklet_GR.pdf 
Σύντομη περίληψη του πιο κάτω βιβλίου, σε Ελληνική μετάφραση:
ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ
ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ”
Των:
PAUL ANTHONY TAYLOR, ALEKSANDRA NIED\ WIECKI, MATHIAS RATH & AUGUST KOWALCZYK.
Αυτά που πάντα θέλατε να μάθετε για την «Ε.Ε των Βρυξελλών»
Αλλά κανείς δεν τολμούσε να σας τα πει!
Dr. Rath Health Foundation
β. Το ίδιο βιβλίο ολόκληρο, σε Ελληνική μετάφραση, το οποίο έχει κατατεθεί και στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.



ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ
ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Η έρευνα, μετά από τα στοιχεία που βρήκαμε για την «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ» ( ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ε.Π.Ε. όπως είδαμε) μας οδήγησε να προχωρήσουμε σε έρευνες, για να καταλάβουμε ποιά είναι η πραγματική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Βρήκαμε λοιπόν όπως θα δούμε και πιο κάτω ότι αποτελεί και αυτή, μαζί με την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, όπως είναι και η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, όλες καταχωρημένες στο ίδιο βιβλίο στο DELAWARE.
( http://www.upik.de )
1. ++ Europäische Kommission  D-U-N-S® Nummer 330069399
( Ευρωπαϊκή Επιτροπή )
2. ++ Europäische Zentralbank (EZB)  D-U-N-S® Nummer 33148778
( Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα )
3. ++ Europäisches Parlament D-U-N-S® Nummer  400738472
( Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο )

 4. ++ Europäische Investitionsbank – Banque européenne d’
investissement (EIB)   D-U-N-S® Nummer 377353540
( Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων )
5. ++ Parlement européen, Division Gestion Technique des Bâtiments  D-U-
N-S® Nummer 400778643
Και επειδή και ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ – όχι μόνον η Ε.Ε. – φαίνεται ότι πλέον αποτελείται από ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – πρώην Κράτη – παρακαλώ διαβάστε τα τεκμήρια που παρατίθενται και ας ερευνήσουμε, βάσει ποιού καθεστώτος έχει μετατραπεί και η Πατρίδα μας (όπως και όλα τα κράτη εκτός ελαχιστότατων εξαιρέσεων όπως θα δείτε) σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ, χωρίς τη γνώση και εντολή από τον Ελληνικό Κυρίαρχο Λαό – . στην περίπτωσή μας -. Γιατί βλέπουμε, ότι όλες αυτές οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (πρώην κράτη ) είναι καταχωρημένες στα ίδια βιβλία που καταχωρούνται όλες οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και βέβαια, ως τέτοιες, είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, βάσει όπως φαίνεται του ΝΟΜΟΥ:
SECURITIES ACT of 1933
SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION – Washington D.C. 20549
Αναλυτικά αναφέρεται στα συνημμένα έγγραφα των μελετών μου, ένας μεγάλος αριθμός τέτοιων ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ πρώην (;;;) Δημόσιων Φορέων της Πατρίδος μας, που τις βρίσκουμε και αυτές όλες – όπως και αυτές, των άλλων πρώην κυρίαρχων κρατών, στο σχετικό Κατάλογο στο DELAWARE στην Αμερική, με τον αριθμό και το όνομα της καταχώρησής τους, μαζί με άλλες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, όπως Δήμους, Περιφέρειες, Τράπεζες, Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια κλπ.
Και βέβαια, αναπόφευκτα, προχωρήσαμε να δούμε πιο κοντά, τι συμβαίνει με τη δική μας Πατρίδα Ελλάδα. Και βέβαια βρήκαμε ότι δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση! Γιατί πράγματι, ολόκληρος ο κορμός, αυτού που όλοι/όλες θεωρούσαμε ως Δημόσιο, έχει και αυτός μετατραπεί σε επί μέρους ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!
Μερικά παραδείγματα, από αυτά που θα βρείτε στη μελέτη που επισυνάπτεται:
+ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
+ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»
+ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ» κλπ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ μας
+ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», ως παράδειγμα
της μετατροπής των Περιφερειών επίσης σε ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,
σύμφωνα με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ
+ «ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, επίσης ως παράδειγμα μετατροπής Δήμου
επίσης σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ
κλπ. κλπ.
Όμως ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ = ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ή όχι;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:





ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
Σχετικά με τις ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ = πρώην Κράτη
Αλλά και ποιός γνωρίζει ή ποιός μας έχει ενημερώσει, ότι για να δηλωθεί σε αυτόν τον κατάλογο ένα κράτος ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ σύμφωνα με το SECURITIES ACT OF 1933 (που ακολούθησε την πτώχευση του 1930) αυτό σημαίνει ότι έχουμε (έκτοτε;;;) αναγνωρίσει το καθεστώς της Κατάργησης Κρατών, Κυβερνήσεων, Δημοσίων Υπηρεσιών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της μετατροπής τους σε Εμπορικές Εταιρείες;;; ή μήπως μετά τα δάνεια του 1823, δεν μας άφησαν ποτέ να οργανωθούμε σε κυρίαρχο κράτος;
Μήπως επί πλέον, έχουμε αναγνωρίσει – ήδη από το 1934 – και το «δικαίωμα» να μετατρέπονται η ληξιαρχική πράξη του καθενός/καθεμιάς μας, όπως ίσως και η ληξιαρχική πράξη γάμου του καθενός/καθεμιάς μας, σε ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ , οι οποίες κατατίθενται στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο / IWF ( το οποίο και τις εκμεταλλεύεται!), αλλά και το Διεθνές …. στις Βρυξέλλες ( και ποιος ξέρει πού αλλού;;; ) εγγυώμενοι έτσι τα δάνεια που συνάπτουν οι «κυβερνήσεις – εταιρείες μεταξύ τους»;;;
Αυτό όμως, όπως αναφέρω στο έγγραφο που απέστειλα στις 07.01.2017 στη ΔΟΥ / ΙΖ΄ΕΦΟΡΕΙΑ Αθηνών και το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑ, σύμφωνα με τα τεκμήρια που τους κατέθεσα, μήπως πράγματι αποδεικνύει το γεγονός ότι από τη γέννησή μας, αντιμετωπιζόμαστε ως ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ και όχι ως Φυσικά – ως ζωντανοί άνθρωποι, που με την παντελή μας άγνοια μας φτιάχνουν από τον αριθμό της ληξιαρχικής μας πράξης, μια εμπορική μετοχή;;; Μια μετοχή, που την εκμεταλλεύονται μέχρι τον «βιολογικό μας θάνατο», τα κέντρα που την έχουν σοφισθεί, επιβάλλει και που από τη στιγμή της δήλωσης στο Ληξιαρχείο της γέννησής μας, εκμεταλλεύονται στο χρηματιστήριο για τον εαυτό τους;;; Αφού επί πλέον δεν μας είναι γνωστό πως αυτό μπορεί να διορθωθεί;;;
Μήπως έτσι καταφέρνουν με αυτό τον τρόπο και με τη δική μας άγνοια (και βουβή ή όχι συμμετοχή…) να μετατίθενται τα χρέη τους στον ανίδεο πολίτη, ο οποίος συνεχίζει να θεωρεί τον εαυτό του «ζων φυσικό πρόσωπο» με όλα του τα νόμιμα δικαιώματα και υποχρεώσεις προς το Κυρίαρχο Κράτος/ Πατρίδα του, το οποίο όπως φαίνεται του το έχουν προ πολλού κάποιοι εντελώς πραξικοπηματικά και σιωπηρά κλέψει και καταργήσει;;;
Ο απλός όμως αυτός – χωρίς την αναγκαία γνώση – άνθρωπος, τρομοκρατημένος και γονατισμένος, πιέζεται να δέχεται χωρίς βαθύτερες ερωτήσεις τις οικονομικές απαιτήσεις που καθημερινά του απαιτούν και εκβιάζουν, ή απελπισμένος πλέον να αυτοκτονεί, ή και να παίρνει με βαριά καρδιά, το δρόμο της ξενιτειάς για να γλυτώσει. Τι απαντάμε εδώ;;; Ως πότε θα αρνούμαστε, τουλάχιστον την έρευνα και την ψύχραιμη και δημιουργική συζήτηση πάνω σε αυτά τα θέματα, για να καταλάβουμε τι μας συμβαίνει πραγματικά, μήπως και καταφέρουμε να σώσουμε την Πατρίδα και τα παιδιά μας;;;
Για περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Σελίδες: 17 – 28:





3. Το επόμενο μου βήμα στα πλαίσια αυτών μου των ερευνών,
ήταν οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ της «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, που στην πραγματικότητα είναι η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ», αρχής γενομένης από τη ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ (1992), μέχρι και τη ΣΥΝΘΗΚΗ της ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ (2008).
Στις ΣΥΝΘΗΚΕΣ αυτές που βέβαια βλέπουμε ότι απουσιάζει κάθε στοιχείο νομιμότητας , αφού αφενός είναι ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και όχι μεταξύ Κυρίαρχων Λαών, ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ όμως, είναι «χτισμένες» πάνω στην με βεβαιότητα ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ που υπογράφτηκε στις 25. Μαρτίου 1957.
Αποδεικτικά τεκμήρια αυτής της ακυρότητας της ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ βγήκαν πρόσφατα στο φώς με τους «πανηγυρικούς εορτασμούς» από τα 60 χρόνια της υπογραφής αυτής.
Το ΑΚΥΡΟ λοιπόν αυτής της Συνθήκης, που μπορεί φυσικά να το βεβαιώσει όχι μόνο κάθε συμβολαιογράφος ή νομικός, ( αλλά και ένας απλός πολίτης που έχει δει πως υπογράφεται π.χ. ένα συμβόλαιο), εκτός από τις υπογραφές των συμβαλλομένων και τις αναγκαίες σφραγίδες, μονογράφεται επί πλέον και κάθε σελίδα του. Το ΑΚΥΡΟ λοιπόν στην περίπτωση της ΣΥΝΘΗΚΗΣ της ΡΩΜΗΣ, επήλθε λόγω μιας σειράς «ατυχημάτων» που συνέβησαν, αφενός μεν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς με τραίνο του υλικού και των αναγκαίων μηχανημάτων από τις Βρυξέλλες προς τη Ρώμη, αφετέρου δε και κατά τη διάρκεια των τελικών προετοιμασιών των φακέλων πριν την υπογραφή τους.
Αποτέλεσμα αυτών των «ατυχιών» όπως θα δείτε στα συνημμένα – ήταν να μην γίνει δυνατό να ολοκληρωθεί το περιεχόμενο των φακέλων, με αποτέλεσμα οι αρχηγοί των κρατών να έχουν υπογράψει στην πρώτη σελίδα τα ονόματά τους, οι υπόλοιπες όμως σελίδες , να είναι απλά ένα ΠΑΚΕΤΤΟ ΑΔΕΙΟ – ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ. Το «ιστορικό» λοιπόν αυτό πακέτο, φυλάσσεται έκτοτε διπλοκλειδωμένο σε ένα ντουλάπι, κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα ασφάλειας και προστασίας του!
Φυσικά, μετά από αυτό το «ατύχημα» «αποκαταστάθηκε» το κείμενο αυτής της Συνθήκης και είναι αυτό που τέθηκε σε ισχύ την 1. Ιανουαρίου 1958 και το οποίο θυμηθήκαμε προ ημερών, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις, για την τόσο επεισοδιακή υπογραφή της, το 1957 στη Ρώμη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
++ Στοιχεία, που ίσως για πρώτη φορά κατατίθενται σε ΥΠΗΡΕΣΙΑ:
( Α )
1. http://oimos-athina.blogspot.gr/2017/03/blog-post_29.html
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017
ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΗΝ 25. ΜΑΡΤΙΟΥ 1957
2. http://nea.allnewz.gr/?p=36116
α. Διακήρυξη της Ρώμης: Δήλωση υποταγής της Ευρώπης στον ΟΗΕ και την Ατζέντα του
β.  Η Διακήρυξη της Ρώμης (25 Μαρτίου 2017)
25/03/2017
Είναι δε απορίας άξιο, που με ανακοίνωσή της (28.3.2017) η ειδική επιτροπή νομικών και εμπειρογνωμόνων, μιλά αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή για Αναθεώρηση του Συντάγματος, αφού με την Ε.Ε. και τη ΣΥΝΘΗΚΗ της ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ, αλλά και την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 και τα ΚΡΑΤΗ / ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που αναφέραμε, τα Συντάγματα, απλά μεν θα συνεχίσουν να λέγονται έτσι, για να ξεγελούν και κοροϊδεύουν τους λαούς, στην ουσία όμως ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ τους! Και βέβαια, ως «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» να συνεχίζουμε να αποδεχόμαστε της άκυρες και μη νομιμοποιημένες από τους Κυρίαρχους Λαούς, Συνθήκες που έχουν συνάψει μεταξύ τους ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, εν πλήρη απουσία τους και μας επιβάλλουν.
(βλ. http://www.skai.gr/news/politics/article/342594/i-protasi-tis-kuvernisis-gia-anatheorisi-tou-sudagmatos/?utm_source=feedburner&utm_c )
Η πρόταση της Κυβέρνησης για αναθεώρηση του Συντάγματος
Δημοσίευση: 28/03/2017 
Σχόλια πάνω σε αυτό:
Όταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, όντως ΕΜΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ως μέλος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, που επίσημα εργάζεται για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το δηλώνει καθαρά και σε άρθρα της ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ, βέβαια ο κάθε ένας μας, διαβάζοντας έστω και στα πεταχτά, καταλαβαίνει ότι πραγματική Αναθεώρηση αυτή τη φορά του Συντάγματος, σημαίνει πλήρη ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
και του τελευταίου ΚΑΙ που είχε μείνει για να προστατεύει τον Ελληνικό Κυρίαρχο Λαό και την Πατρίδα Ελλάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση προς χάριν της ολοκλήρωσης της περιβόητης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ = ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΤΕΛ/ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, όπου ουσιαστικά και τυπικά πλέον δεν υπάρχουν Εθνικά Συντάγματα, αλλά «ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ» ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ/ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ / ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, που θα επικρατήσει και ολοκληρωτικά κυριαρχήσει παντού στη ζωή μας, ακόμα και με τη βία αν αυτό χρειασθεί και θεωρηθεί επιβεβλημένο – όταν θα κινδυνεύουν τα συμφέροντα αυτών των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Ολοκληρωτική αλλαγή της ζωής μας, όπως μέχρι τώρα γνωρίζαμε, που όμως το έχουν πολύ καθαρά περιλάβει στις Συνθήκες που έφτιαξαν για τους εαυτούς τους, χωρίς να ερωτηθούν οι Κυρίαρχοι Λαοί για τους οποίους και προορίζονται.
Αλλά ως χώρα, που τις έχουν εδώ και χρόνια κηρύξει και ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και ως εκ τούτου να βρίσκεται σε στυγνότατη κατοχή , με επί πλέον το γεγονός της – εν αγνοία μας – μετατροπής μας σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ποιά δικαιώματα μπορεί να έχει αυτή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για Αναθεώρηση του Συντάγματος των Ελλήνων και που είναι αυτονόητο ότι αυτή η διαδικασία είναι καθαρά θέμα, ελεύθερης κυβέρνησης κυρίαρχου κράτους, αλλά και Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, κατά τα πρότυπα των πρώτων δύο Εθνοσυνελεύσεων του Αγώνα του 1821;; Αναθεώρηση, που είναι ορατότατο πλέον ότι επιβάλλεται δικτατορικά και με το έτσι θέλω, από άλλες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ όπως η Ε.Ε., και τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ και στις οποίες μας θέλουν να είμαστε περήφανοι που ανήκουμε;;;
Αλλά και όπως έχουμε πολλές φορές πει, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ που θέλει να μας παρουσιάζεται ως κράτος, από τη στιγμή που ενεργεί ως καταγεγραμμένη ΕΤΑΙΡΕΙΑ και «προσομοίωση κράτους» δεν έχει καν δικαίωμα να νομοθετεί, ούτε να πηγαίνει σε εκλογές, σε πλειστηριασμούς για χρέη , να ανοίγει τα σύνορα στα οποιαδήποτε εκατομμύρια δήθεν προσφύγων που τις επιβάλλουν, να ξεπουλά το Εθνικό ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ που είναι η Πατρίδα μας Ελλάδα, – που ούτως ή άλλως ούτε ως κυρίαρχη κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει – να καταργεί την Πατρίδα και να οδηγεί σε ολοκαύτωμα τα παιδιά της.
Οι συμφωνίες και συνθήκες που υπογράφει με άλλες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ή ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ είναι ΚΑΘΑΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, και δεν μπορεί να έχουν ισχύ και να δεσμεύουν τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, που κανένας, μα κανένας δεν μπορεί να τον καταργήσει με το έτσι θέλω. Είναι καθαρά ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, με ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ και ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο, ΟΧΙ όμως ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, το οποίο δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Η οικονομική κρίση ( βλ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) που μας προκάλεσαν, σχεδιάστηκε και εκτελείται για μπορέσουν να μας εκφοβίσουν, τρομοκρατήσουν και εκβιάσουν, ώστε να επιβάλλουν με απόλυτη βία και ανενόχλητα, την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, αλλά και να μπορούν πλέον – πιο ελεύθερα – να πλιατσικολογούν ξένα και δικά μας καρτέλ τον πλούτο της Πατρίδος και των Ελλήνων. Γιατί ποιοί άλλοι, παρά αυτοί και μόνον αυτοί, είναι οι στόχοι της Ε.Ε. και της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 και 30;;; Μας έχουν πιάσει αφελείς και αδιάβαστους, γι αυτό μπορούν και προχωρούν έτσι. Ως πότε όμως;;;
Οι προτάσεις λοιπόν της επιτροπής των νομικών σοφών, όσο και να προσπαθούν να τις παρουσιάσουν σε ωραίο χαρτί περιτυλίγματος, δεν μπορούν ούτε στο ελάχιστο να αποκρύψουν τη μία και μοναδική αλήθεια που είναι ο πραγματικός στόχος αυτής της «αναγκαίας» για αυτούς Αναθεώρησης, που είναι: η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του.
Αλλά στις ΣΥΝΘΗΚΕΣ της «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που είναι η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ», αρχής γενομένης από τη ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ μέχρι και τη ΣΥΝΘΗΚΗ της ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ, βλέπουμε ότι έχουν περάσει σταδιακά σε αυτές, τα άρθρα και οι στόχοι της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21, χωρίς τη σωστή ενημέρωση ή την εξουσιοδότηση με δημοψηφίσματα των κυρίαρχων λαών της Ευρώπης. Ανάλογη προσαρμογή αυτών των στόχων της Ατζέντας, πέρασαν σταθερά και ύπουλα και στο Σύνταγμα με την Αναθεώρηση του 2001 (π.χ. άρθρο 28), αλλά και στη μεταρρύθμιση της Τ.Α. αρχικά με τον Καποδίστρια και μετά με τον Καλλικράτη. Απλά αυτό που θέλουν τώρα είναι η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ.
Συνεχίζουμε όμως με αυτά που έχουν ήδη κατατεθεί, στις προαναφερόμενες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Έτσι η έρευνα μου λοιπόν, ακολούθησε το δρόμο, του να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα, τους συσχετισμούς των στόχων της Ε.Ε. με αυτούς της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που από χρόνια προωθείται και που προέρχεται από τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. Έπρεπε λοιπόν, να δούμε τι είναι και τι εκπροσωπούν και αυτά.
6. Τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ = «ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ = ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ»
Αλλά ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ είναι και οι οργανώσεις που υπάγονται σε αυτά, π.χ. η UNESCO, η UNICEF o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ κλπ. κλπ. όλα καταχωρημένα στο ίδιο βιβλίο του DELAWARE.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
1.Vereinte Nationen (UN) D-U-N-S®Nummer82477730 (Ηνωμένα (Έθνη )
2. UN Development Programm (UNDP) D-U-N-S® Nummer79351126 (Ηνωμένα ΄Εθνη – Πρόγραμμα Ανάπτυξης )
3. UN Educational, Scientific & Cultural Organisation (UNESCO) D-U-N-S® Nummer 053317819 (Ηνωμένα Έθνη – Μορφωτικός, Επιστημονικός & Πολιτιστικός Οργανισμός – UNESCO).
4. UN World Health Organisation (WHO) D-U-N-S ®Nummer 618736326 (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ηνωμένων Εθνών).
Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 – ΡΙΟ 1991, είναι στην πραγματικότητα το «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ = ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ: ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ»
Η δε Ε.Ε. ως ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ , πρώην κυρίαρχων κρατών, εργάζεται καθαρά και απροκάλυπτα για τους στόχους και σκοπούς αυτής της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Αρκεί για αυτό να ρίξουμε μια και μόνο ματιά, σε 2-3 άρθρα της, για να καταλάβουμε τον ισχυρισμό αυτό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ:
ΦΕΚ 129/Α/3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008
ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ.3671 / ΣΕΛΙΔΑ 2309 – 2310.
– « ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι» – ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:
ΑΡΘΡΟ 10Α/ΠΑΡ.2/η, όπου σαφέστατα καθορίζεται η
« προώθηση διεθνούς συστήματος που θεμελιώνεται στην ενισχυμένη πολυμερή συνεργασία και τη χρηστή παγκόσμια διακυβέρνηση».
Aλλά και το:
ΑΡΘΡΟ 10Α/ΠΑΡ.2/η, όπου διαβάζουμε για:
«την προώθηση της ενσωμάτωσης όλων των χωρών στην
Παγκόσμια οικονομία, μεταξύ άλλων και μέσω της προοδευτικής
Κατάργησης των περιορισμών του διεθνούς εμπορίου».
++ Προσέχουμε τη σελίδα 2457  του ίδιου ΦΕΚ ++
Επεξηγήσεις (*) σχετικά με τον
Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων
(2007/C 303/02)
Οι κάτωθι παρατιθέμενες επεξηγήσεις καταρτίσθηκαν αρχικά υπ’ ευθύνη του Προεδρείου της Συνέλευσης που συνέταξε τον Χάρτη των Θεμελιωδών
Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενημερώθηκαν με ευθύνη του Προεδρείου της Ευρωπαϊκής Συνέλευσης, κατόπιν των αναπροσαρμογών που επήλθαν στο κείμενο του Χάρτη από τη Συνέλευση αυτή (ιδίως στα άρθρα 51 και 52) και των εξελίξεων του δικαίου της Ένωσης. Αν και οι επεξηγήσεις αυτές καθαυτές δεν έχουν νομική ισχύ, αποτελούν πολύτιμο εργαλείο ερμηνείας για την εξήγηση των διατάξεων του Χάρτη.
ΤΙΤΛΟΣ Ι − ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Επεξήγηση σχετικά με το άρθρο 2 −
Δικαίωμα στη ζωή
α) άρθρο 2,παράγραφος 2, της ΕΣΑΔ:
“Ο θάνατος δεν θεωρείται ως επιβαλλόμενος κατά παράβασιν του άρθρου τούτου, εις ας περιπτώσεις θα επήρχετο συνεπεία χρήσεως βίας κατάστασης απολύτως αναγκαίας”:
………
γ) “δια την καταστολήν, συμφώνως τω νόμω, στάσεως ή ανταρσίας”.
Με απλά λόγια: τραβάμε σκανδάλη εναντίον σας, όταν αμφισβητείτε και διαμαρτύρεσθε, στην εφαρμογή όλων, όσων εμείς – με το έτσι θέλω – θα σας επιβάλλουμε!
Με βεβαιότητα, υπάρχουν και άλλα “ύποπτα” άρθρα. Όμως τα αναφερόμενα, αρκούν για να πιστοποιήσουν απόλυτα καθαρά, όπως ήδη είπαμε τα της Ε.Ε. και κατά συνέπεια τα και της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 και 30 και τις λοιπές που θα μας επιβάλλουν στη συνέχεια.
Αυτές λοιπόν είναι οι πιο σημαντικές κατηγορίες θεμάτων που θέλησα να ερευνήσω, με όλες τις υποκατηγορίες και τα σημαντικά κεφάλαια που αντιστοιχούν στην κάθε μία από αυτές, απλά γιατί θέλησα να καταλάβω καλύτερα τα δεινά που ανάγκασαν την Πατρίδα μας, εμάς όλους/όλες και όλα της τα παιδιά, να περνάμε.
Αυτά θέλησα λοιπόν, να τα φέρω πιο κοντά σε όλους και όλες μας, για προβληματισμό, δημιουργική συζήτηση, περαιτέρω έρευνα και σωστότερες ενέργειες και πράξεις, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε σωστά και αποτελεσματικά και τους εαυτούς μας, τα παιδιά μας, αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας και την Πατρίδα Ελλάδα.
Έτσι αυτά που εύρισκα, συνεπής στον εαυτό μου, θέλησα να τα καταθέσω και στις αρμόδιες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αντιμετώπισα όμως, την απόρριψη, αλλά και την απαξίωση να μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν. Να με καλέσουν να συζητήσουμε αυτά μου τα ευρήματα. Ή ακόμη και να με παραπέμψουν σε κάποιον που θα γνώριζε καλύτερα από αυτούς, τα θέματα που τους έθετα.
Ιδιαίτερα η ΔΟΥ /ΙΖ΄ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ και το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ της ΤΜΗΜΑ, προχώρησαν σε νομικές ενέργειες τιμωρίας μου, για λόγους που θα παρακαλούσα τη δική σας ΥΠΗΡΕΣΙΑ να με βοηθήσει να καταλάβω.
Και προπαντός να καταλάβω, εάν τα θέματα που έθιξα και περιμένουν ακόμα την απάντησή τους, δικαιολογούν τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν οι συγκεκριμένες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, απέναντί μου, μηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο όλα μου τα δικαιώματα. Αυτά που προβλέπονται από τον Καταστατικό μας Χάρτη, αλλά και βέβαια, όλα τα διεθνώς προβλεπόμενα.
Επιθυμώντας να πιστεύω στη δική σας και κατά το Σύνταγμα δίκαιη αρωγή, τολμώ να αιτούμαι τη συμπαράστασή σας στο δικαίωμά μου για σωστή πληροφόρηση και εφαρμογή από την πλευρά των συγκεκριμένων ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ των προβλεπόμενων ενεργειών απέναντι στον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό – μέλος του οποίου είμαι και εγώ – αλλά και κύριο εργοδότη τους – ώστε με τη διαμεσολάβησή σας:
1. Να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που θέτω, ή να τα παραπέμψουν σε άλλους/άλλες πιο αρμόδιους/αρμόδιες και γνώστες, να τα απαντήσουν. Το δικαίωμα αυτό εξακολουθώ να το διατηρώ και περιμένω το σεβασμό του. Από τις απαντήσεις που θα μου δοθούν, είναι αυτονόητο ότι θα εξαρτηθούν και οι οποιεσδήποτε περαιτέρω δικές μου υποχρεώσεις και νόμιμες ενέργειες.
2. Να αρθεί – στο σύνολό του – το ποινικό μέρος των μέτρων που μου έχουν επιβάλλει.
3. Να ανασταλούν επίσημα, όλες μου οι οφειλές μέχρι να δοθεί ικανοποιητική και απόλυτα τεκμηριωμένη απάντηση, σε ΌΛΑ τα δίκαια και νόμιμα ερωτήματα που έχω θέσει.
4. Να διαγραφεί ΆΜΕΣΑ από το ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ Αθηνών, κάθε προσημείωση επί της περιουσίας μου, όπως και να διαγραφούν και όλα τα πρόστιμα και προσαυξήσεις που μου έχουν επιβληθεί, ως εκ τούτου.
5. Να ερευνηθούν τέλος και οι τυχόν ποινικές ευθύνες, όπως και παράβαση καθήκοντος, των εμπλεκόμενων ΦΟΡΕΩΝ ή ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
Σας κάνω γνωστό, ότι αναγκάστηκα κάτω από αυτή την τρομακτική πίεση της προσβολής της προσωπικότητας και όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μου, να προχωρήσω – παρά τη βασική μου αρχή της μη συναίνεσης σε οποιαδήποτε μορφή πληρωμής των οφειλών που μου καθόρισαν χωρίς την προηγούμενη και πλήρως τεκμηριωμένη απάντηση των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ αυτών – σε διακανονισμό, γιατί βέβαια δεν είμαι με κανένα τρόπο διατεθειμένη, να χάσω την οικογενειακή μου περιουσία, από μια τέτοια βαριά και παράνομη ποινή, με μόνο αδίκημα, το αίτημά μου της πληροφόρησης και γνώσης που τους έθεσα, προϋπόθεση συνειδητού πολίτη των ευθυνών και υποχρεώσεων προς την Πατρίδα – και όχι σε κάποια ΕΤΑΙΡΕΙΑ που φαίνεται να έχει οικειοποιηθεί το όνομα της Πατρίδας μας – μυστικά και χωρίς τη γνώση, ενημέρωση και νομιμοποίηση του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, μέλος του οποίου είμαι και εγώ. Της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, που βέβαια δεν μπορεί παρά να λειτουργεί με καθαρά ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, πάντα προς το συμφέρον αυτής της ίδιας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (όχι της ΠΑΤΡΙΔΑΣ) και των ΜΕΤΟΧΩΝ της ( και όχι βέβαια του Κυρίαρχου Λαού, που τον αναγκάζουν να υποφέρει προς χάριν των συμφερόντων των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που εκπροσωπούν).
Τις Συνταγματικές υποχρεώσεις μου προς την Πατρίδα μου, τις γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Πάντα τις τηρούσα με ευλάβεια, όπως και ολόκληρη η οικογένειά μου, διαχρονικά γενιές τώρα και με πάρα πολλές και άδολες θυσίες.
Όμως, πάντα και κατά το Σύνταγμα όλων των Ελλήνων, διεκδικώ και τα δικαιώματά μου, όπως αυτά προβλέπονται και είναι φυσικό και δικαιολογημένο, να περιμένω από όλες ανεξαιρέτως τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ να τα αναγνωρίζουν και σέβονται ακριβώς το ίδιο, αφού αυτό άλλωστε προβλέπεται και από τους νόμους και κανονισμούς, με κάθε λεπτομέρεια.
Τέλος ας θυμίσω, ότι κάθε «λειτουργός» των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ μας, φέρει ακέραιη την προσωπική ευθύνη για κάθε πράξη του/της, αλλά και συμπεριφορά του απέναντι των πολιτών, δηλ. του κύριου εργοδότη τους, όπως και αυτό το Σύνταγμα όλων των Ελλήνων τονίζει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
++ Στοιχεία, που ίσως για πρώτη φορά κατατίθενται σε ΥΠΗΡΕΣΙΑ:
( Β )
Άγνωστη ( σε εμάς;;; ) Δικαστική απόφαση – για πρώτη ίσως φορά γνωστοποιούμενη σε Ελληνική Υπηρεσία:
Και τώρα, ανέκδοτα στοιχεία στα αγγλικά, σχετικά με μία απόφαση του 1968, δικαστηρίου των Η.Π.Α., που έκτοτε αποτελεί και Διεθνή Νομολογία, η οποία θα πρέπει να μελετηθεί με απόλυτη σοβαρότητα, αλλά και γενναιότητα για τις τυχόν αντιδράσεις και βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για τη δική μας προστασία, αλλά και αυτή, της Πατρίδας μας Ελλάδας.
Ιστορική Δικαστική Απόφαση, που ακυρώνει έκτοτε, το παράνομο τραπεζικό σύστημα της FEDERAL RESERVE BANK, όχι μόνο στις Η.Π.Α., αλλά και σε ολόκληρη την υφήλιο, μια και όλες οι τράπεζες – εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπως θα δούμε – είναι συνδεδεμένες και απόλυτα εξαρτημένες από αυτό το σύστημα:
http://www.constitutionalconcepts.org/creditriver.htm


The Federal Reserve Act
is Unconstitutional
In order to fully understand the following documents there needs to be an explanation of the background behind the case.

Please note that the assignment of the case to Judge Mahoney was through standard lawful practices
and that the Chief Justice of the Minnesota Supreme Court assigned an associate justice to assist in the trial
These action give total and complete lawful jurisdiction to the actions of the Court

We will now let the participants set the stage.
INTRODUCTION
A Minnesota Trial Court’s decision holding:
the Federal Reserve Act unconstitutional and VOID
justiceforgreece.wordpress 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)