Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"


Παναγιώτης Λάμπρου.
Αυτά είναι τα ονόματα των πέντε στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία υπερασπίστηκαν τα μέλη της 17 Νοέμβρη, όπως αποκάλυψε η Ντόρα Μπακογιάννη -

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά σε πέντε στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής του εξαπέλυσε το Σάββατο η Ντόρα Μπακογιάννη, αποκαλύπτοντας ότι τα στελέχη αυτά υπερασπίστηκαν τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και τον Ηρακλή Κωστάρη που καταδικάστηκαν για τις ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά και τον Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε.

«Τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά ο κ. Τσίπρας, μου κάνει την τιμή να μου επιτίθεται σε καθημερινή βαση. Ασχολείται μαζί μου σχεδόν. Η αλήθεια σε καθημερινή είναι ότι ήμασταν πάντα σε αντίπαλα στρατόπεδα. Γιατί όταν, π.χ., δίναμε τη μάχη εναντίον της 17 Νοέμβρη, πέντε από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη στην ομιλία της στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ, το περασμένο Σάββατο.
Βένιος Αγγελόπουλος


Σύμφωνα με «Τα Νέα», τα στελέχη αυτά του ΣΥΡΙΖΑ -που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του- είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου.
Δημήτρης Στρατούλης
Νίκος Μανιός
Χριστόφορος Παπαδόπουλος


Ο Βένιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής του ΕΜΠ ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου με ισόβια κάθειρξη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στην κατάθεσή του επιχείρησε να αποσυνδέσει τον Γιωτόπουλο από το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στο εδώλιο να κάθεται ο ίδιος, καθώς ο «Γιωτόπουλος είναι άλλος ένας εγώ».

Ο Δημήτρης Στρατούλης κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ο τελευταίος ήταν για χρόνια «συνήθης ύποπτος» και στόχος των διωκτικών αρχών.

Ο γιατρός Νίκος Μανιός, ήταν επίσης μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη, τον οποίο χαρακτήρισε «ιδεολόγο εργάτη επαναστάτη» και μίλησε για κατασκευασμένες κατηγορίες.

Ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη (εκτίει ισόβια κάθειρξη), αλλά η κατάθεσή του διεκόπη πριν καν αρχίσει, με τον ίδιο να λέει ότι ήρθε να υπερασπιστεί την παραβίαση του κράτους δικαίου, και τον εισαγγελέα να τον ρωτά αν το κόμμα του τον είχε στείλει ως εκπρόσωπό του.

Ο Παναγιώτης Λάμπρου ήταν επίσης μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, όπου είπε ότι τον ήξερε από το αριστερό κίνημα, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να καταθέσει αν είχε ή όχι ο κατηγορούμενος σχέση με τις τρομοκρατικές ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά μεταφέρει την εικόνα που «υπάρχει έξω, ότι η εμπλοκή του έχει σχέση με την προσπάθεια εμπλοκής του Γιάννη Σερίφη».

Πηγή
Η εκπαιδευμένη αυτή ομάδα σκοπό έχει να παρακολουθεί τα Πολιτικά Δρώμενα, τις Κοινωνικές και Οικονομικές Εξελίξεις, να ΦΘΕΙΡΕΙ και να ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, να προσηλυτίζει ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ- από κάθε κοινωνική βαθμίδα, με σκοπό να πληροφορούνται το δυνατόν περισσότερα ενώ ταυτόχρονα μεταδίδουν τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, με θαυμαστά ύπουλη μεθοδολογία!... 

Μέσα στην ομάδα αυτή υπάρχουν αναπόφευκτα και οι πράκτορες που ενεργούν σαν Ανακριτές, Απαγωγείς και Δολοφόνοι!...

dia-kosmos.blogspot.gr