Turkish President Erdogan, accompanied by his wife Emine, greets supporters during a rally to mark the 563rd anniversary of the conquest of the city by Ottoman Turks, in IstanbulΤο Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 σας καλούμε στην εκδήλωση με τίτλο «Οι νεο-οθωμανοί ξανάρχονται» που διοργανώνουμε στο Αμφιθέατρο του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος «Γρηγόριος Παλαμάς» (Νικ. Πλαστήρα 65, Πυλαία, δίπλα στο ξενοδοχείο ΔΙΑΚΟΝΙΑ).

Εκεί, ο Κώστας Καραΐσκος (δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με τον «Σπάρτακο») θα παρουσιάσει την τουρκική δραστηριότητα αλλά και την ελληνική αβελτηρία στη Θράκη, πέρα από στερεότυπα και από στρογγυλεμένες απόψεις.
Επίσης, ο Γιώργος Ρακκάς (δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με το «Μένουμε Θεσσαλονίκη») θα εκθέσει την μαλακή ισχύ της γείτονος που απλώνεται μέχρι την Θεσσαλονίκη και πέραν αυτής, με το προσωπείο που είδαμε να καταρρέει με τις πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν. Μια μοναδική ευκαιρία να συζητηθούν ευθέως μα και ψύχραιμα όσα η πολιτική ορθότητα και η παραπληροφόρηση αποκρύπτουν.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6933333909, 6974810573, 6972720422
e-mail: karaiskk@otenet.gr, nicosstergiou@gmail.com, skantzoxoiros@gmail.com
Διοργάνωση: «Ἀντιφωνητής»