Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

H Μάρκελλε αναμένει ότι περίπου 60 χιλιάδες μετανάστες θα εγκαταλείψουν οικειοθελώς την Γερμανία

© AFP 2016/ Armin Weigel
Πρόσφυγες στην Γερμανία.Φωτογραφία Αρχείου.
 ΜΟΣΧΑ, 26 Νοεμβρίου - RIA Novosti.  Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αναμένει   ότι περίπου 60.000 μετανάστες και  πρόσφυγες θα εγκαταλείψουν τη Γερμανία εθελοντικά αυτό το έτος, ανέφερε το Reuters. [1]


 Η Γερμανίδα Καγκελάριος αναμένει  ότι συνολικά περίπου 100.000 μετανάστες θα εγκαταλείψουν τη χώρα.  Το ένα τρίτο από αυτούς θα αποβληθεί βιαίως από τη Γερμανία, και περίπου 60.000 θα επιστρέψουν εθελοντικά στην πατρίδα τους, στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιστροφής.

 Η Ευρώπη περνά την  μεγαλύτερη  κρίση μετανάστευσης από τον  Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που προκαλείται κατά πρώτον από  μια σειρά  ένοπλες συγκρούσεις και από τα  οικονομικά προβλήματα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Σύμφωνα με τον οργανισμό των συνόρων της ΕΕ, Frontex  το 2015 στην  Ευρωπαϊκή Ένωση έφτασαν  1,8 εκατομμύρια  μετανάστες.  Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, στη Γερμανία το 2015 έφθασαν  πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες.

 Διαβάστε περισσότερα για την κρίση των μεταναστών στην Ευρώπη το 2015-2016, ανατρέξτε στη Βοήθεια RIA Novosti >> [2]


References

  1.  Рейтер
       ( http://www.reuters.com/ )
  2.  читайте в справке РИА Новости >>
       ( http://ria.ru/spravka/20160414/1410128475.html )

https://ria.ru/

tokoutsavaki.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)