Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Για πρώτη φορά απέδρασε κρατούμενη με «βραχιολάκι»

Σχόλιο ιστολογίου:
βραχιολάκια και συναφή τεχνολογικά ηλεκτρονικά παιχνίδια, για όσους θέλουν να παίζουν με την ασφάλεια μας, βάζοντας σε κίνδυνο ολόκληρους λαούς.
Πλαστικές κάρτες αντί για χρήματα, κάρτα πολίτη αντί για ταυτότητα, βιομετρικά προσωπικά δεδομένα και λογαριασμοί τραπέζης για να βρίσκουν δουλειά οι χάκερς....
Πολιτισμός δεν είναι το κυνήγι της τεχνολογίας, είναι ο σεβασμός των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της προσωπικότητας και της ελευθερίας.




Η πρώτη απόδραση κρατουμένου που βρισκόταν υπό επιτήρηση με ειδικό βραχιολάκι είναι γεγονός, καθώς άφαντη έγινε 43χρονη η οποία με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και ηλεκτρονική επιτήρηση.

Η γυναίκα κατηγορείται για εμπλοκή σε μεγάλη υπόθεση υπεξαίρεσης και κατάχρησης σε βάρους του δημοσίου, λαθρεμπόριο και ξέπλυμα χρήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας Συντακτών, Χθες το απόγευμα εταιρία που έχει αναλάβει την παρακολούθηση των κρατουμένων με βραχιολάκι έλαβε σήμα από τον πομπό της 43χρονης ότι βγήκε από το σπίτι παραβιάζοντας έτσι τον κατ’ οίκον περιορισμό, σύμφωνα με την αστυνομία.
Άμεσα κινήθηκε συνεργείο της εταιρίας στην περιοχή, που παρακολούθησε το σήμα, αλλά ο πομπός σταμάτησε να εκπέμπει 11 λεπτά αργότερα στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Λαχανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Οι υπάλληλοι που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το βραχιολάκι κομμένο αλλά η γυναίκα είχε γίνει άφαντη και αναζητείται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)