Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Θερμαινόμενοι χώροι στην Αττική για να προστατευθούν από το κρύο οι ευπαθείς ομάδες

Θερμαινόμενοι χώροι στην Αττική για να προστατευθούν από το κρύο οι ευπαθείς ομάδεςΑναλυτική ενημέρωση για όλους τους θερμαινόμενους χώρους για τη φιλοξενία αστέγων και ηλικιωμένων, παρέχει η Περιφέρεια Αττικής.
Πρόκειται για χώρους που λειτουργούν οι δήμοι και άλλοι φορείς, με στόχο την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.
Η Περιφέρεια Αττικής, στην ιστοσελίδα της, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) παρέχει άμεση ενημέρωση σχετικά με τους συγκεκριμένους χώρους.

Συγκεκριμένα, για τη διευκόλυνση των πολιτών τα σημεία καταγράφονται σε πίνακες και απεικονίζονται σε χάρτη Google, ενώ παράλληλα παρατίθενται βασικές πληροφορίες αυτοπροστασίας των πολιτών από παγετό και χιόνια.

tribune.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)