Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Να γιατί είπα ότι έπρεπε να είναι φυλακή η Χριστοδουλοπούλου - Παγίδευσε την Ελλάδα - Ακόμη 600 μετανάστες τα τελευταία 24ωρα στα νησιά του Αιγαίου

Σχετική εικόνα
Αυξάνονται οι ροές - Όταν κάποιος βλάπτει την Ελλάδα, δεν πρέπει να τιμωρείται; - Η πολιτική αυτή κατέρρευσε και τα ερείπιά της έπεσαν πάνω στην Ελλάδα...
 

Στη Λέσβο σήμερα, βρίσκονται εγκλωβισμένοι 5.918, στη Χίο 3.558 και στη Σάμο 2.278

Αυξημένες ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγαίου σημειώνονται τα τελευταία πέντε 24ωρα.
Από το πρωί της περασμένης Παρασκευής έως και σήμερα Τετάρτη, στη Λέσβο πέρασαν 285 άτομα, στη Χίο 245 και στη Σάμο 69. Συνολικά δηλαδή πέρασαν 599 άτομα, αριθμός που ισοδυναμεί με το 5% περίπου του συνόλου των εγκλωβισμένων σήμερα στα νησιά του βορείου Αιγαίου μεταναστών και προσφύγων.
Στη Λέσβο σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βορείου Αιγαίου, ανακοινώθηκε ότι καταμετρήθηκαν 5.918 άτομα, στη Χίο 3.558 και στη Σάμο 2.278. Συνολικά, καταμετρήθηκαν 11.754 εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)