Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΑΦΘΟΡΑ -ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ-ΠΟΡΝΕΙΑ- ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ- ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η εκπαίδευση δυστυχώς όπως φαίνεται στρέφεται από το κακό στο χειρότερο καθώς το Hardcore-Sex έρχεται στους παιδικούς σταθμούς στην Γερμανία και την Αυστρία και σύντομα σε όλη την Ευρώπη.
Στα νηπιαγωγεία της Γερμανίας ένας υπάλληλος του Ομοσπονδιακού Κέντρου Αγωγής Υγείας (BZgA) παρουσιάζει την “κούκλα του σεξ Lutz”. Ο σκοπός αυτής της παρουσίασης είναι να εξοικειωθούν τα παιδιά από την νηπιακή ηλικία σε θέματα πορνείας και διαστροφής τον φύλων, αρσενικού και θηλυκού. Με την πρόφαση ότι θα εκπαιδεύσουν τους μικρούς μαθητές στη σωστή χρήση της σεξουαλικότητας τους, εισαγάγουν όλες τις ανώμαλες καταστάσεις που παρουσιάζονται με έναν εκπορνευτικό τρόπο.

Αυτοί που πρωτοστατούν σε αυτού του είδους ανώμαλης σεξουαλικής εκπαίδευσης και επιβάλουν τις ανώμαλες απόψεις τους είναι ως συνήθως οι (προοδευτικοί) πράσινοι-οικολόγοι και… δεν συμμαζεύεται.

Ο σημαντικός στόχος αυτού του είδους εκπορνευμένης παιδείας είναι να κάνουν τα μικρά παιδιά να εθιστούν σε όλες αυτές τις μορφές του ανώμαλου σεξ έτσι ώστε το μυαλό τους να θολώσει από μικρή ηλικία και να χάσουν κάθε δυνατότητα διάκρισης και σωστών επιλογών στην μέλλουσα ζωή τους (όταν συνέχεια σκέπτεσαι με το κάτω κεφάλι το επάνω κεφάλι νεκρώνεται οριστικά)




Άλλο ένα χαρακτηριστικό αυτής της μοντέρνας και προοδευτικής εκπαίδευσης είναι να ξεχάσουμε τις αθώες παιδικές κούκλες του παρελθόντος με τις όποιες έπαιζαν οι παλιότερες γενεές. Οι σημερινές κούκλες των παιδιών θα μεταφέρουν πάνω τους όλες αυτές τις σεξουαλικές ανωμαλίες με τις οποίες θέλουν να ερεθίσουν το παιδικό μυαλό και να εκπορνεύσουν την παιδική του φύση.





Σε αυτό το βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο συγγραφείς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τέτοιου είδους βιβλία, όπου υποστηρίζουν και διδάσκουν την ομοφυλοφιλία και άλλες διαστροφές σε παιδιά.


Να φανταστείτε ότι έφτασαν στο σημείο σε ορισμένους παιδικούς σταθμούς χάρη του νέου τύπου εκπαίδευσης που αύριο πολύ πιθανόν να το δούμε και στην χώρα μας να ξεντύνουν τα μικρά νήπια, να τα βάζουν το ένα διπλά στο άλλο γυμνά για να εξοικειωθούν με την σεξουαλική πράξη.
340 427
Εδώ βούτυρο στο ψωμί του κάθε είδους παιδεραστή: Τουλάχιστον επί 15 χρόνια οι πράσινοι και φιλελεύθεροι κρύβανε τα αίσχη των παιδεραστών στους παιδικούς σταθμούς σε όλη την Γερμανία. Οι βρώμικες λεπτομέρειες έγιναν όμως γνωστές από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Michael Grandt. Η έρευνα του διήρκεσε 10 χρόνια και είναι ανατριχιαστικά τα στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Αποκαλύπτει μέχρι και ότι κυβερνητικά στελέχη είναι μπλεγμένα σε παιδεραστίες, δηλαδή παιδόφιλοι. Αυτό είναι σύμφωνα με τα λεγόμενά του το απωθητικό και άσχημο αλλά αληθινό πρόσωπο του Κόμματος των Πρασίνων.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και την τελευταία επιβαλλομένη μόδα του σχολικού πολιπολιτισμού. Χαρακτηριστικό κρούσμα αυτής της εξέλιξης το παράδειγμα ενός σχολείου στην Γερμανία και Αυστρία όπου οι αφελείς δάσκαλοι μάθαιναν στα παιδάκια χριστουγεννιάτικα τραγούδια . Τι το ήθελαν;;
526
Οργισμένος ένας Τούρκος πατέρας, κόντεψε να σπάσει στο ξύλο μια γυναίκα εκπαιδευτικό, γιατί φώναζε πώς το παιδί του δεν πρέπει να μαθαίνει τέτοιες αηδίες.
Θαυμαστέ το νέο εκπαιδευτικό σύστημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα εισαχτεί και στην χώρα μας. Η αρχή έχει ήδη γίνει.






kwloxaneio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)