Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η απόλυτη παρακολούθηση από το φιλελεύθερο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλιο ιστολογίου:

το ΣΥΡΙΖΑ η πλέον φασιστική κυβέρνηση που πέρασε από την χώρα και που έλαβε την εξουσία με μια τεράστια προπαγάνδα που στήθηκε για τις δήθεν αντιμνημονιακές θέσεις του, ξεπερνά τον Μεγάλο Αδελφό (Big Brother) του Τζορτζ Όργουελ, μετατρέποντας την φαντασία σε σκληρή πραγματικότητα.

Από τη νέα χρονιά ετοιμάζουν να εφαρμόσουν τον απόλυτο έλεγχο παρακολούθησης, αυτό που ανακοίνωσε ο Γ. Παπανδρέου με την "κάρτα πολίτη", ώστε να μην χρειάζεται να συλλέγουμε αποδείξεις, αλλά θα τις καταγράφει το ίδιο το κράτος σε συνεργασία πάντα με τις "καλές" μας τράπεζες.
Δεν τους πέρασε η κάρτα πολίτη, δεν τους πέρασε η φοροκάρτα, τώρα επιδιώκουν την επιβεβλημένη χρήση των τραπεζικών καρτών, για να μας παρέχουν ένα μικρό αφορολόγητο, καταγράφοντας έτσι κάθε αγορά μας, κάθε μας συνήθεια, ξεγυμνώνοντας τον πολίτη σε όλες του τις δραστηριότητες.
Δεν τους φτάνει μόνο αυτό, από το 2017 προσθέτουν και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στα ΜΜΜ όπου θα καταγράφουν στοιχεία εισόδου και εξόδου από τα μέσα μεταφοράς που θα χρησιμοποιεί ο κάθε πολίτης.
Το ¨δημοκρατικό¨ ΣΥΡΙΖΑ χτυπά το κατεστημένο μετατρέποντας το κόμμα σε μια χυδαία φασιστική κυβέρνηση, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα περισσότερο από τον Χίτλερ και την Ναζιστική Γερμανία.
Οι Ναζιστές του ΣΥΡΙΖΑ προ των πυλών....


Δε μαζεύουμε αποδείξεις για το 2016 - Καμία αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας

Οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν υποχρέωση να διακρατούν αποδείξεις για τα εισοδήματα του 2016, διευκρινίζουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο σχετικά με τις υποχρεώσεις των φορολογούμενων για τις δηλώσεις που θα υποβάλλουν το επόμενο έτος αναφορικά με τα εισοδήματα που απέκτησαν εφέτος.

Όπως διευκρινίζουν οι ίδιοι κύκλοι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το καθεστώς που θα ισχύει για το 2017 θα αποφασισθεί με το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα, για το οποίο στόχος είναι να οριστικοποιηθεί στις αρχές του επόμενου έτους.
Όπως είναι γνωστό, το νομοσχέδιο θα συνδέει το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος με το ύψος των δαπανών του κάθε φορολογούμενου μέσω πλαστικού χρήματος.
Σε ό,τι αφορά το επίδομα θέρμανσης, πηγές του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι οι οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο κατανομής του θα ληφθούν ως το τέλος του μήνα, προκειμένου αυτό να αρχίσει να χορηγείται στους δικαιούχους. Σημειώνεται ότι το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει το ενδεχόμενο καλύτερης κατανομής του επιδόματος με βάση τις συγκεκριμένες κλιματολογικές συνθήκες της κάθε περιοχής ώστε να χορηγείται σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.
Για τα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτων το υπουργείο Οικονομικών δεν εξετάζει αλλαγές.

koutipandoras.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)