Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 608: Ελέγχουν μήπως τις συνειδήσεις με την ακτινοβολία ELF

Αποτέλεσμα εικόνας για ινκα κρήτης ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 608 02.11.2016
Άλλαξαν οι καιροί και οι συνειδήσεις !!!!!.
Ελέγχουν μήπως τις συνειδήσεις με την ακτινοβολία ELF (η ιδιοφυής ανακάλυψη του ΤΕΣΛΑ), και γίνονται δηλώσεις του τύπου : Ευτυχώς που δεν διοικούν οι δικαστές.
Μα, όλοι πάνε και όλοι υπολογίζουν στην κρίση των δικαστών όταν υπάρχει μια διαφορά. ΟΛΟΙ – ΟΛΟΙ – ΟΛΟΙ, όλοι ντε.
Α !!! μπορεί η Τρόικα να είπε, ψιθυρίζεται και αυτό στα χαμηλά να μην μαθευτεί,  τι το θέλετε και δεν το καταργείτε το Συμβούλιο της Επικρατείας του Ελευθέριου Βενιζέλου, αυτός πέθανε, εσείς αν το καταργήσετε, μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε μέχρι τις κάθε επόμενες εκλογές. Θα είστε ακλόνητοι και δεν θα μπορεί κανείς να σας εμποδίσει σε ότι θέλετε και θέλουμε να κάμουμε μαζί, και να είναι δίκαιο και να μην είναι δίκαιο, ποιο Σύνταγμα ποια δικαιώματα και τέτοια θα σας λένε κάθε τόσο, για να κάνετε ότι θέλετε πρέπει να εξαφανίσετε όποιον θα μπορεί να σας εμποδίσει.
Το ότι με την τεχνολογία ELF είναι δυνατή η μεταβολή των προθέσεων και της βούλησης του ανθρώπου που συναλλάσσεται, έχει επιβεβαιωθεί και δεν είναι εικασία. Δες σχετικές επιστημονικές καταχωρήσεις στον θείο Google. Βάλτε διαδοχικά κλειδιά αναζήτησης και θα σας τα δώσει, όλα.
Τρανό παράδειγμα, του ότι μπορεί να στρεβλώσουν με ανήθικα αδιαφανή και μη συμβατικά μέσα, είναι το για το ξεκάθαρο και τρανταχτό  ΟΧΙ ο ηγέτης παράκαμψε το κόστος της προσωπικότητάς του και το ονόμασε ΝΑΙ, ανενδοίαστα, χωρίς εξηγήσεις προς φίλους και εχθρούς του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)