Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

INKA Τράπεζες & άμα δεν σου κάνει πήγαινε στα δικαστήρια

Η αναδημοσίευση του παρόντος να περιέχει και την προέλευση του. ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Δ.Τ. 722 04.06.2020

Το : ‘‘άμα δε σ αρέσει πήγαινε στα δικαστήρια’’, από τραπεζοϋπάλληλο ως απάντηση για το αίτημα χορήγησης απόδειξης της δαπάνης σε αίτημα αντιγράφων, είναι τραπεζικός τραμπουκισμός και θράσος οπισθίων ιπποποτάμου εν κινήσει.

Να λογικοποιηθεί αντίστοιχα με το κόστος της πραγματικής δαπάνης σε ενιαίο ποσό η κάθε δαπάνη που ζητιέται για χορήγηση φωτοτυπικών αντιγράφων εγγράφων, ώστε να μην αποκρούεται το δικαίωμα των πελατών των τραπεζών.

Ζητούμε από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών όπως και οφείλει ως κοινός εκπρόσωπος των 4 οριστικά ξένων (Ελληνικών) τραπεζών, να εκδώσει πίνακα δεοντολογίας για τις τράπεζες προς το προσωπικό τους, στον οποίο να προσδιορίζει τις απαγορευμένες φράσεις στην επικοινωνία με την πελατεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)