Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

INKA Να μην καταργηθεί το Fax στις Δημίσες Υπηρεσίες

Η αναδημοσίευση του παρόντος να περιέχει και την προέλευση του. ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  Δ.Τ. 723 06.06.2020


Σε όλο τον Δυτικό κόσμο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε όλες τις υπηρεσίες και δομές της αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, υπάρχει και παρατίθεται ο αριθμός επικοινωνίας μέσω Fax. Ασφαλώς βέβαια η Ελληνική κυβέρνηση, έχει την ικανότητα να αφαιρέσει και να προσθέσει στην 4ετία της, αυτοτελώς και χωρίς απολογία  ότι αυτή θα αποφασίσει, σωστό ή λάθος.

Το πρόβλημα μας είναι τα επικαλυπτόμενα λάθη της μίας από την άλλη κυβέρνηση και η εκάστοτε αντιπολίτευση να είναι χωρίς άποψη με μισθοδοτούμενο εισιτήριο στο απελπιστικά άδειο θέατρο της αίθουσας του κοινοβουλίου μας, όπως όλοι ξέρουμε !!.

ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Αλλαγή εποχής! Καταργείται το φαξ σε ολόκληρο το Δημόσιο

ΕΛΛΑΔΑ 29|04|2020 | 13:08

 Κυριάκος Πιερρακάκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Ο αποκλεισμός διάθεσης και χρήσης Fax στις Δημόσιες Υπηρεσίες θα αποτελέσει εφαρμογή κόντρα στα ισχύοντα σε όλο τον Δυτικό κόσμο, εκπυρήνωση του μισού πυρήνα της υποχρέωσης της Δημόσιας Διοίκησης, με το επιχείρημα ''μόνο ηλεκτρονικά''.

Η αφαίρεση της δυνατότητας χρήσιμης όπως έχει κριθεί απαραίτητο παγκοσμίως και στην Κίνα και στις Ασιατικές χώρες και στο διαδικτυακό εμπόριο ακόμα, ύπαρξης του Fax, που το περιλαμβάνουν  όλοι που διαθέτουν υπηρεσίες και προϊόντα, είναι πρόταση αναπηρίας των υποχρεώσεων Κράτους Πολίτη, μοναδική παγκοσμίως πρόταση και βούληση εφαρμογής ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!.

Μπορεί να είναι Νέο στο υπεσχημένο ΝΕΟ, αλλά δεν είναι και ορθό, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΩΠΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ !!!! Ας ρωτηθεί και η κα Διαμαντοπούλου που διατέλεσε στην Ευρωβουλή και τα γνωρίζει.
Το over quota θα συμβαίνει όπως και η διακοπή σύνδεσης ιντερνετ, αλλά και χωρίς ποτέ και για καμία περίπτωση !!!!! έντυπο στα χέρια τους οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και λειτουργοί στις υπηρεσίες αλλά και στα δικαστήρια, θα μετατραπούν σε ζόμπι στο γυαλί της οθόνης τους.
Ζητούμε από τον ικανής πορείας και ικανό κο Πιερακάκη :
Να μην επιβληθεί κατάργηση του Fax.
Να επαναφερθεί η επιτροπή αποζημίωσης του πολίτη που ζήτησε ο Συνήγορος του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)