Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Αν ειναι δυνατον...Κατηγορεί τον Τσιόδρα επειδή η Ελλάδα έχει λίγους νεκρούς και θα πάρει λιγότερα ! ! !

Σχόλιο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι ένα από τα χιουμοριστικά του ιστολογίου pitsirikos.net που μέσα από το καυστικό χιούμορ προβάλλονται πολλές αλήθειες. 
Φυσικά η είδηση δεν είναι αληθινή!!!!


Προσθήκη σχολίου 2/6/20 από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 

Παταει επι πτωματων...
Αλαζονας, απανθρωπος και βλακας συγχρονως....
Ποιος; 
Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ! ! !



Αίσθηση λοιπον, έχει προκαλέσει η επίθεση που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Σωτήρη Τσιόδρα μετά την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα χρήματα που θα πάρει η Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει πως η Ελλάδα θα μπορούσε να πάρει πολύ μεγαλύτερο ποσό και κατηγορεί τον Σωτήρη Τσιόδρα ότι η Ελλάδα δεν είχε πολλούς νεκρούς από τον κορωνοϊό, ώστε να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα.

Όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν η Ελλάδα είχε γύρω στους 20 χιλιάδες νεκρούς, θα μπορούσε να πάρει διπλάσια χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Τα περισσότερα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα πάρουν η Ιταλία και οι

Ισπανία που είχαν καλύτερο πρόγραμμα και κατάφεραν να έχουν χιλιάδες νεκρούς από τον κορωνοϊό.

Σε αυτή τη Γιουροβίζιον νεκρών, η Ελλάδα βγήκε τελευταία, αφού δεν είχε ούτε 200 νεκρούς -και δεν πήρε καν το δωδεκάρι της Κύπρου-, οπότε δεν μπορούσε να διεκδικήσει μεγαλύτερο ποσό από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αντέδρασε έντονα στις κατηγορίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και έριξε σε αυτόν την ευθύνη που η Ελλάδα δεν πήρε περισσότερα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, θα μπορούσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να του ζητήσει να παρουσιάζει μεγαλύτερους αριθμούς νεκρών από τους πραγματικούς, ώστε η Ελλάδα να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο από την ευρωπαϊκή πίτα.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Τσιόδρας αφιέρωσε με νόημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα ακόμα εμβληματικό στίχο του Οδυσσέα Ελύτη:

“Όταν ήμουν νέος, νόμιζα ότι το χρήμα είναι το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή. Τώρα που είμαι γέρος, το ξέρω.”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να ζητήσει να μετρηθούν ξανά οι νεκροί της Ιταλίας και της Ισπανίας -επειδή πιστεύει πως είναι λιγότεροι από αυτούς που έχουν ανακοινώσει οι δυο χώρες-, ώστε να πάρει η Ελλάδα περισσότερα χρήματα από το Ταμείο ανάκαμψης και να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

πηγη ΄


apagoreuetai-group.blogspot

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)