Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Γιατί τα Δικαιώματα του Ανθρώπου είναι θανατηφόρα για τους ευρωπαϊκούς λαούς – Μέρος 1ο

H NEA ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr έχουν γραφεί κατόπιν κοπιαστικής έρευνας ή μετάφρασης. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευσή τους από άλλες ιστοσελίδες ακόμα και με ενεργό σύνδεσμο, ή η αποστολή περιεχομένου με email. Επιτρέπεται η διακίνηση του άρθρου μόνον με αποστολή ενεργού link που οδηγεί απευθείας στο ιστολόγιο aperopia.fr


Ορισμένοι αναλυτές χαρακτηρίζουν τα μεγάλα λαθρομεταναστευτικά κύματα που δέχεται τελευταία η Ελλάδα, τουρκικό προγεφύρωμα και εποικισμό που έχει εξαπολύσει η Τουρκία εναντίον μας. Ναι, ισχύει και αυτό, ωστόσο εντάσσεται στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχεδίου. Αν ήταν αυτή η μόνη εξήγηση, τότε ποιος έστειλε εδώ και αρκετά χρόνια τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που κατέκλυσαν την ευρωπαϊκή ήπειρο και ποιος συνεχίζει να τα στέλνει; Η Τουρκία; Ή μήπως κάποιοι άλλοι που θέλουν την αντικατάσταση όλων των ευρωπαϊκών λαών και όχι μόνο του ελληνικού;
Το πρόβλημα λοιπόν είναι πολύ βαθύτερο, εφόσον πριν από εμάς, πολλοί ευρωπαϊκοί λαοί βιώνουν τη καταστροφή των εθνικών τους κρατών με μεγαλύτερο θύμα απ’ όλους τη Γαλλία.
Αν θέλουμε να φτάσουμε στη ρίζα του προβλήματος, πρέπει να ανατρέξουμε στη λογική του σχεδιασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΕΡΟΠΙΑ 
aperopia.fr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)