Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Οι λαθρομετανάστες στέλνουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό-Κάνουν “Φτερά” τα χρήματα από την Ελλάδα…

Σχόλιο ιστολογίου:
το ίδιο έκαναν και οι Αλβανοί, αν και αυτοί εργαζόντουσαν στην χώρα, δεν τους χάρισε κανείς λεφτά.
Είναι γνωστό ότι η εξαγωγή συναλλαγμάτος διαλύει την οικονομία της χώρας. 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Οι λαθρομετανάστες στέλνουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό-Κάνουν "Φτερά" τα χρήματα από την Ελλάδα...
Τώρα τα στέλνουν και στο εξωτερικό…
Το περιώνυμο ζήτημα των λαθρομεταναστών όσο και τα οφέλη τα οποία αυτοί καρπώνονται με τις “ευλογίες” της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί ολοένα και περισσότερο…
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες εξαιτίας των
λαθρομεταναστών τόσο σε κοινωνικό-οικονομικό-θρησκευτικό επίπεδο όσο και σε Υγειονομικό πλέον είναι πολλά και αποτυπώνονται τόσο στα νησιά του Αιγαίου όσο και στην ενδοχώρα.
Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια φαίνεται το έγγραφο αποστολής 650 ευρώ προς το εξωτερικό. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σχεδόν στο σύνολο του ποσού (αν δεν το υπερβαίνει) που λαμβάνει κάθε παράνομος μετανάστης στη χώρα μας και εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος πώς καταφέρνουν να βιοπορίζονται αποστέλλοντας όλα τα χρήματά τους στο εξωτερικό.
Ο βιοπορισμός των λαθρομεταναστών τόσο στα νησιά του Αιγαίου και στην ενδοχώρα αποτυπώνεται σε πράξεις απαράμιλλου κάλλους με λεηλασίες περιουσιών και κλοπές ζώων.
Το τίμημα που πληρώνει η Ελλάδα εξαιτίας της πολυπολιτισμικότητας που υπάρχει στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου φαίνεται πλέον να μην είναι μόνο κοινωνικό- Θρησκευτικό- πολιτισμικό αλλά και οικονομικό αφού οι εισροές χρημάτων τόσο στην αγορά όσο και στο τραπεζικό σύστημα είναι επιεικώς αναιμικές αν όχι μηδενικές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)