Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όταν ο Κ.Μητσοτάκης εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές με χαρτονομίσματα της…Ζιμπάμπουε! Καταστροφολογία ή όχι;…

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όταν ο Κ.Μητσοτάκης εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές με χαρτονομίσματα της...Ζιμπάμπουε! Καταστροφολογία ή όχι;...
Μιλώντας on camera τον Ιούλιο του 2015 για τις δραματικές συνέπειες του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ο “τότε” Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε χαρτονομίσματα της… Ζιμπάμπουε!
Την άποψη ότι ένα OXI στο δημοψήφισμα θα μας οδηγούσε στη δραχμή,υποστήριξε με σθένος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega Online το βράδυ της Τετάρτης πρίν το περιώνυμο δημοψήφισμα της Κυριακής της 5ης Ιούλιου του 2015.
“Η φαντασίωση του ΣΥΡΙΖΑ συγκρούστηκε με την πραγματικότητα”, είπε εκτιμώντας ότι με επιστροφή στη δραχμή το χρέος θα διπλασιαστεί και ότι αν χρεοκοπήσουν οι τράπεζες, οι καταθέσεις θα κουρευτούν.

Προσπάθησε μάλιστα να ενισχύσει τα επιχειρήματά του δείχνοντας στον τηλεοπτικό φακό χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε.
«Κόλλημα» με τη Ζιμπάμπουε η οικογένεια Μητσοτάκη
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντιγόνη Λυμπεράκη περιφέρουν χαρτονομίσματα της χώρας για να δείξουν πού θα… καταντήσει η Ελλάδα, ωστόσο 5 χρόνια μετά και πλέον πρωθυπουργός της χώρας, χαρακτηρίζει ανάλογου ύφους και είδους ενέργειες ως κατασροφολογίες της Αντιπολίτευσης…
Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ του χαρτονομίσματος από χερι σε χέρι και από τηλεοπτικούς σταθμούς στο… βήμα της Βουλής, δεν είναι σενάριο καταστροφολογίας;
Και για να είμαστε ακριβείς, την αρχή έκανε η βουλευτής του Ποταμιού, Αντιγόνη Λυμπεράκη στην Ολομέλεια της Βουλής για το δημοψήφισμα. Κατά την ομιλία της στο βήμα εμφάνισε τα πληθωριστικά χαρτονομίσματα της αφρικανικής χώρας για να δείξει πού… βαδίζει η Ελλάδα.
Λίγες ημέρες αργότερα, το βράδυ της Τετάρτης (πριν το δημοψήφισμα της Κυριακής της 5 Ιουλίου 2015) στην εκπομπή Online του MEGA o Kυριάκος Μητσοτάκης σε μια έντονη αντιπαράθεσή του με τον Κώστα Λαπαβίτσα εμφάνισε με τη σειρά του ένα χαρτονόμισμα από τη Ζιμπάμπουε για να ενισχύει τα επιχειρήματά του.
Σήμερα το πρωί καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 σε αντιπαράθεσή του με τον Κώστα Ησυχο, το παρουσίασε ΞΑΝΑ!
Όπως φαίνεται τα δύο πρώτα εξαδέλφια (η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι κόρη της αδερφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Αρτεμισίας), είχαν «κόλλημα» με τη συγκεκριμένη χώρα (ή με το συγκεκριμένο επιχείρημα τρομοκράτησης της κοινής γνώμης).
με πληροφορίες από news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)