Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

ΟΧΙ της Βουλής στην παραπομπή βουλευτών για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ύστερα από τη μήνυση της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης .


Πέρασε στα ψιλά της ειδησεογραφίας όπως ήτο αναμενόμενο . Αυτό όμως που έρχεται δεν μπορείτε να το φανταστείτε .Όλα δείχνουν ότι η «Ομάδα Αυτή » θα δώσει τον έλεγχο του Πολιτικού συστήματος στη δικαστική εξουσία του Συντάγματος .
Γράφει ο Michael Τ Psilakis βιογράφος της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης .
Η ολομέλεια της Βουλής πρόσφατα , με 207 ψήφους κατά, έναντι 11 υπέρ και ένα "παρόν", απέρριψε το εισαγγελικό αίτημα για άρση ασυλίας 54 εν ενεργεία βουλευτών -ανάμεσα τους ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά - με τις κατηγορίες της εσχάτης προδοσίας και της
κατάχρησης εξουσίας για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Εδώ η μήνυση:
Το γεγονός αυτό της απόρριψης από 207 βουλευτές , της έρευνας για τη Συμφωνία των Πρεσπών  , δείχνει πολλά για το πολιτικό μας σύστημα που όλοι τα καταλαβαίνουμε και τα αντιλαμβανόμαστε  .
Εδώ και λίγες ημέρες η «Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης» - κάτι άλλα πιο σοβαρό κρύβεται πίσω από αυτόν τον τίτλο  - έχει αναστείλει  κάθε ενεργό δράση της .
Ωστόσο , μόνο μέσα  στον Ιούνιο έχει προαναγγέλλει τα παρακάτω , που καλά θα κάνουν , οι θαυμαστές του Ερντογάν , τα βαμπίρ της Εθνικής οικονομίας ,οι Εθνικοί μειοδότες και οι ανθέλληνες να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους .
Πολύ σοβαρά !!
Στις 3 Ιουνίου αποκάλυψε : « EKTAKTO: Χάσαμε το Καστελόριζο; Το Τουρκικό Συμβούλιο Ασφαλείας το επικύρωσε ως προεξοχή της ηπειρωτικής χώρας. Ήδη το απέκλεισε !!»
Στις 4 Ιουνίου γνωστοποίησε : « ΑΡΚΕΤΑ ! Συνέδριο Πατριωτικών κομμάτων και κινημάτων το Σεπτέμβριο . Ήρθε η ώρα !
Στις 8 Ιουνίου προανήγγειλε: «Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής» ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !! Σχηματίζεται δικογραφία»
Στις 9 Ιουνίου προειδοποίησε : «Προς Ερντογάν. Μπορούμε να σε σκοτώσουμε σε 48 ώρες . Σύνελθε , επισκέψου τον ψυχίατρό σου !»
Στις 12 Ιουνίου προανήγγειλε : «Η ΑΟΖ των Ιμίων σε Τουρκικά χέρια διεμβολίζει όλη την Ελληνική ΑΟΖ Καταθέτουμε μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ζητάμε στοιχεία , δεν ξεχνάμε.»
Αυτό που δεν έχουν πολλοί καταλάβει ή δε θέλουν να παραδεχτούν είναι ότι , όλα αυτά τα χρόνια οικονομικής εξαθλίωσης , εθνικής υποχώρησης και αλλοτρίωσης ιστορικής αλλοίωσης  και προσβολής αρχών, αξιών , ιερών και οσίων ΚΑΠΟΙΟΙ κινούμενοι μέσα στα συνταγματικά πλαίσιο , κατάφεραν το αδιανόητο
Να μπορούν να επεμβαίνουν και να παρεμβαίνουν , να ανακατευθύνουν τις εξελίξεις και να δημιουργούν νέες .
Δεν αναζητούν προβολή , δόξα και εξουσία , δεν επιδιώκουν οφέλη και απολαβές και αυτό , είναι που τους προσδίδει κύρος και την ταυτότητα του έντιμου , καθαρού και ειλικρινή πατριώτη .
Αυτούς θέλουμε για οδηγό .
Θα καταφέρει το Πολιτικό Σύστημα να κερδίσει την αξιοπιστία του ;
Εάν ναι , να είστε σίγουροι ότι οι Άγγελοι Φύλακες της Ελλάδας ( όπως κάποιος τους ονομάζει ) θα το χειροκροτήσουν πρώτοι
Michael Τ Psilakis , βιογράφος της
ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
(Εστάλη από συνεργάτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)